Surprinde persoana
cu un mesaj original

De ce sa nu spargi monotonia unei zile petrecute intre patru pereti cu un mesaj creativ

Mesaje de felicitare și urări pe Felicitari-ocazii.ro

Viața este plină de ocazii speciale, de zile frumoase și aparte, de sărbători și petreceri. Iar noi suntem cu toții înconjurați de oameni minunați, oameni special, către care deseori se îndreaptă gândul nostru și sentimentele noastre. Și atunci când vrem să ne facem auzite gândurile, mesajele pe care le transmitem uneori sunt greu de găsit în interiorul nostru, greu de exprimat în cuvinte pentru că ne lăsăm copleșiți de emoții.

Top mesaje din această lună

💐 Sărbatori

💘 Sfântul Valentin

Nu mi-am imaginat vreodată ca un bărbat poate fi atât de îndrăgostit şi atât de fermecător. Eşti minunat şi te iubesc mai mult decât îţi poţi imagina.

🎈 Ziua de naștere

Soțului

Iti doresc o zi de nastere plina de zambete, distractie si surprize placute. Esti cel mai bun sot pe care si-l poate dori cineva!

🎈 Ziua de naștere

Fetița mea

Îți doresc să ai parte de multe momente frumoase și de multe împliniri în acest nou an de viață, fiica mea iubită! Ești o sursă de bucurie și fericire pentru mine și sunt mândră să fiu mama ta! La mulți ani!

🎈 Ziua de naștere

Aceasta este doar un mesaj purtat de vânt, îţi doresc toata bucuria din lume şi toată fericirea de pe Pământ

🎂 Aniversare

La mulți ani și să ai parte de tot ceea ce-ți dorești în acest nou an de viață! Sărbătorire fericită!

🎈 Ziua de naștere

Femei

Sa fie un an plin de realizari, impliniri si surprize placute. La multi ani, cu ziua ta de nastere!

🎈 Ziua de naștere

Fiicei

La mulți ani, fiica mea frumoasă și talentată! Să continui să strălucești în tot ceea ce faci și să fii mereu fericită!

🎈 Ziua de naștere

Bărbați

Fie ca acest nou an sa-ti aduca multa fericire, sanatate si succese in toate proiectele tale! La multi ani!

💐 Sărbatori

💘 Sfântul Valentin

Nu sunt cea mai frumoasă, nici cea mai inteligentă, dar tu mai făcut cea mai îndrăgostită şi cea mai fericită.

🎈 Ziua de naștere

La mulţi ani! Să găseşti adevărata FERICIRE. Să nu o cauţi mult, să nu pleci departe pentru a o găsi. Ea e foarte aproape - ea e în ziua nouă, ea e în soarele ce răsare, ea e în chipul ce îţi zâmbeşte dulce atunci când te priveşti în oglindă.

🎈 Ziua de naștere

Scurte

La mulți ani cu dragoste și sănătate din partea familiei și a prietenilor tăi!

🎈 Ziua de naștere

Scurte

Îți urez să ai un an de neuitat și să îți îndeplinești toate visele!

🎈 Ziua de naștere

Nașei

Felicitări la mulți ani, nașa noastră prețioasă! Sperăm ca această zi să vă aducă multă fericire și să fie începutul unui an nou plin de iubire și împliniri.

💐 Sărbatori

🌷 8 Martie

8 Martie De 8 Martie senin, Într-un cadru anonim Primăvara a sosit În al iernii asfinţit.

🎈 Ziua de naștere

Fetița mea

La mulți ani, nepoata noastră dragă! Ești o sursă de bucurie și fericire pentru noi și sperăm să avem parte de multe momente frumoase și împliniri împreună în viitor!

Pentru aceste ocazii speciale, vă pune la dispoziție zeci de mesaje frumoase, fiecare original și unic, compus de echipa noastră special pentru astfel de ocazii, cu sensibilitate, grijă, încărcate de sentimente și emoție. Mesaje pentru iubită, pentru iubit, pentru părinți și prieteni, pentru profesori și șefi. Pentru sărbători, zile de naștere, ocazii speciale. Vă punem la dispoziție calitate și promtitudine. Puteți copia simplu mesajul pentru a-l trimite celor dragi, câștigându-le aprecierea, în numai câteva secunde, fără să mai pierdeți timpul încercând să vă găsiți cuvintele potrivite. Știm cât de important este timpul pentru dumneavoastră! Răspundem, de asemenea, la cereri de mesaje personalizate, cu cea mai mare plăcere. Vă invităm să alegeți dintre mesajele pe care vi le oferim, pentru a le trimite celor dragi. :)