Surprinde persoana
cu un mesaj original

De ce sa nu spargi monotonia unei zile petrecute intre patru pereti cu un mesaj creativ

Mesaje de felicitare și urări pe Felicitari-ocazii.ro

Viața este plină de ocazii speciale, de zile frumoase și aparte, de sărbători și petreceri. Iar noi suntem cu toții înconjurați de oameni minunați, oameni special, către care deseori se îndreaptă gândul nostru și sentimentele noastre. Și atunci când vrem să ne facem auzite gândurile, mesajele pe care le transmitem uneori sunt greu de găsit în interiorul nostru, greu de exprimat în cuvinte pentru că ne lăsăm copleșiți de emoții.

Top mesaje din această lună

La mulți ani Cumătra

Sănătate, fericire și multe împliniri în viața ta, cumatra mea dragă! La mulți ani și toate cele bune!

🎂 Aniversare

18 ani

La mulți ani și felicitări pentru a ajunge la vârsta de 18 ani! Sper că această zi să fie plină de bucurie, de râsete și de multe momente speciale alături de cei dragi!

🎈 Ziua de naștere

Soțului

La multi ani, iubitul meu sot si tatic minunat! Iti multumesc pentru toate momentele frumoase pe care ni le-ai oferit si pentru felul in care ne iubesti si ne protejezi mereu. Fie ca acest an nou sa fie plin de bucurii si realizari, si sa-ti aduca tot ceea ce iti doresti. Te iubim din tot sufletul si suntem recunoscatori ca esti alaturi de noi in fiecare zi.

💏 de Nuntă

Sărbătoriți cu bucurie această zi specială a nuntii voastre, iar iubirea și respectul reciproc să fie mereu prezente în viața voastră de cuplu.

💏 de Nuntă

Căsătorie

Să aveți parte de o căsnicie lungă și fericită, plină de iubire și respect reciproc! Felicitări pentru căsătorie și pentru acest început frumos în viața de cuplu!

🎈 Ziua de naștere

Trandafirii pe care i-ai adunat în cununa vieţii tale, lasă-i astăzi să se împletească într-un buchet al împlinirii. Fie ca florile iubirii să-ţi împodobească viaţa şi să-ţi vezi împlinite toate dorinţele. Tot ce-ţi doreşti, tot ce-ţi lipseşte şi-ţi foloseşte.

🎈 Ziua de naștere

Sora mai mică

Dragă sora mea, astăzi este o zi specială pentru noi toți, deoarece este ziua ta de naștere! Îți urez tot binele din lume și sper să ai parte de multe momente frumoase și de multă fericire în acest nou an de viață! La mulți ani!

💏 de Nuntă

Haioase

La mulți ani de la nunta voastră! Sperăm că petrecerea voastră de nuntă a fost la fel de nebună ca și prietenia noastră. Felicitări și să aveți o căsnicie fericită și plină de amintiri frumoase!

💐 Sărbatori

💘 Sfântul Valentin

Un curcubeu ciudat şi o furnică ascunsă în căuşul palmei, ziua de azi şi promisiunea de mâine şi mai ales toată dragostea mea – toate pentru tine.

🎈 Ziua de naștere

Femei

Sa te simti iubita, apreciata si respectata in fiecare zi a noului an. La multi ani!

🎈 Ziua de naștere

Mama

La mulți ani, mama noastră cea mai bună! Ești o persoană specială și suntem recunoscători pentru toată iubirea și susținerea pe care ni le oferi mereu. Îți dorim să ai parte de toată fericirea din lume și să rămâi mereu la fel de minunată și iubitoare.

🎈 Ziua de naștere

Bărbați

Sa ai un an plin de realizari, impliniri si surprize placute. La multi ani, cu ziua ta de nastere!

La mulți ani Sora mea

La mulți ani, soră! Să-ți fie viața plină de reușite, sănătate și bucurii nesfârșite.

🎂 Aniversare

50 ani

Fie ca aniversarea ta de 50 de ani să fie o sărbătoare memorabilă, cu o mulțime de momente frumoase și oameni dragi. La mulți ani și toate cele bune!

💏 de Nuntă

Să vă susțineți reciproc în orice situație și să vă bucurați împreună de tot ce vă aduce viața.

Pentru aceste ocazii speciale, vă pune la dispoziție zeci de mesaje frumoase, fiecare original și unic, compus de echipa noastră special pentru astfel de ocazii, cu sensibilitate, grijă, încărcate de sentimente și emoție. Mesaje pentru iubită, pentru iubit, pentru părinți și prieteni, pentru profesori și șefi. Pentru sărbători, zile de naștere, ocazii speciale. Vă punem la dispoziție calitate și promtitudine. Puteți copia simplu mesajul pentru a-l trimite celor dragi, câștigându-le aprecierea, în numai câteva secunde, fără să mai pierdeți timpul încercând să vă găsiți cuvintele potrivite. Știm cât de important este timpul pentru dumneavoastră! Răspundem, de asemenea, la cereri de mesaje personalizate, cu cea mai mare plăcere. Vă invităm să alegeți dintre mesajele pe care vi le oferim, pentru a le trimite celor dragi. :)