Surprinde persoana
cu un mesaj original

De ce sa nu spargi monotonia unei zile petrecute intre patru pereti cu un mesaj creativ

Mesaje de felicitare și urări pe Felicitari-ocazii.ro

Viața este plină de ocazii speciale, de zile frumoase și aparte, de sărbători și petreceri. Iar noi suntem cu toții înconjurați de oameni minunați, oameni special, către care deseori se îndreaptă gândul nostru și sentimentele noastre. Și atunci când vrem să ne facem auzite gândurile, mesajele pe care le transmitem uneori sunt greu de găsit în interiorul nostru, greu de exprimat în cuvinte pentru că ne lăsăm copleșiți de emoții.

Top mesaje din această lună

🎈 Ziua de naștere

Soțului

Iti urez sa fii fericit, sa ai parte de toate lucrurile frumoase pe care le meriti si sa stii mereu ca esti iubit si apreciat. La multi ani, dragul meu sot!

🎈 Ziua de naștere

Aceasta este doar un mesaj purtat de vânt, îţi doresc toata bucuria din lume şi toată fericirea de pe Pământ

🎈 Ziua de naștere

Prietenei

🎊 În această zi specială, îți trimit o explozie de urări pozitive! Să fii înconjurată de dragoste, să atingi visele îndrăznețe și să rămâi mereu curajoasă în fața provocărilor. La mulți ani, prietena dragă!

💏 de Nuntă

Haioase

Am fost foarte fericit să fiu invitat la nunta voastră și să mă alătur unei petreceri care nu va fi niciodată la fel de nebună ca ultima din viața de burlac. Felicitări!

🎂 Aniversare

50 ani

La mulți ani cu drag pentru împlinirea a 50 de ani! Să ai parte de o zi minunată, plină de sărbătoare și de multe momente frumoase!

🎂 Aniversare

18 ani

La mulți ani și felicitări pentru a ajunge la vârsta de 18 ani! Îți doresc multă putere și încredere în tine, să reușești în tot ceea ce îți propui și să îți atingi toate visele!

🎈 Ziua de naștere

Ani frumoşi să-ţi vină-n cale! Sănătate şi… parale

🎈 Ziua de naștere

Sa ai un an in care sa descoperi noi pasiuni, talente si sa te dezvolti personal. La multi ani, cu ocazia zilei tale de nastere!

🎂 Aniversare

La mulți ani! Să ai parte de multă fericire, sănătate și împliniri în acest nou an de viață!

🎈 Ziua de naștere

Fiicei

Fie ca această zi să fie una de neuitat, plină de surprize și momente speciale alături de cei dragi! La mulți ani, fiica mea minunată!

🎈 Ziua de naștere

Femei

Sa fie un an in care toate visele tale sa devina realitate. La multi ani, cu ocazia zilei tale de nastere!

🎂 Aniversare

Să ai parte de multă iubire și susținere în acest nou an de viață! La mulți ani și sărbătorire fericită!

🎈 Ziua de naștere

Nașului

Pentru cel mai bun naș din lume, la mulți ani și multe realizări! Să ai o zi minunată alături de cei dragi și să fii mereu înconjurat de iubire și noroc.

🎈 Ziua de naștere

Prietenei

La mulți ani și o zi de naștere plină de împliniri și momente frumoase alături de cei dragi! Fie ca toate visele tale să devină realitate și să ai parte numai de momente frumoase în viața ta!

La mulți ani Cumătra

La mulți ani și să ai parte de multă sănătate, de multă fericire și de multă iubire în viața ta, cumatra mea dragă! Felicitări cu această ocazie specială!

Pentru aceste ocazii speciale, vă pune la dispoziție zeci de mesaje frumoase, fiecare original și unic, compus de echipa noastră special pentru astfel de ocazii, cu sensibilitate, grijă, încărcate de sentimente și emoție. Mesaje pentru iubită, pentru iubit, pentru părinți și prieteni, pentru profesori și șefi. Pentru sărbători, zile de naștere, ocazii speciale. Vă punem la dispoziție calitate și promtitudine. Puteți copia simplu mesajul pentru a-l trimite celor dragi, câștigându-le aprecierea, în numai câteva secunde, fără să mai pierdeți timpul încercând să vă găsiți cuvintele potrivite. Știm cât de important este timpul pentru dumneavoastră! Răspundem, de asemenea, la cereri de mesaje personalizate, cu cea mai mare plăcere. Vă invităm să alegeți dintre mesajele pe care vi le oferim, pentru a le trimite celor dragi. :)