Surprinde persoana
cu un mesaj original

De ce sa nu spargi monotonia unei zile petrecute intre patru pereti cu un mesaj creativ

Mesaje de felicitare și urări pe Felicitari-ocazii.ro

Viața este plină de ocazii speciale, de zile frumoase și aparte, de sărbători și petreceri. Iar noi suntem cu toții înconjurați de oameni minunați, oameni special, către care deseori se îndreaptă gândul nostru și sentimentele noastre. Și atunci când vrem să ne facem auzite gândurile, mesajele pe care le transmitem uneori sunt greu de găsit în interiorul nostru, greu de exprimat în cuvinte pentru că ne lăsăm copleșiți de emoții.

Top mesaje din această lună

🎈 Ziua de naștere

Nașului

Pentru mine, nașul meu este cel mai important om din lume și cel mai bun prieten. Îți urez de ziua ta de naștere să fii mereu înconjurat de dragoste, de oameni buni și de realizări frumoase! Sărbătorește în stil mare și să nu uiți că te iubesc și te apreciez foarte mult!

🎈 Ziua de naștere

Nașului

Fie ca soarele să răsară mereu pentru tine, dragul meu nașule, să ai parte de fericire, sănătate și împliniri în viață! La mulți ani și sărbători frumoase!

🎈 Ziua de naștere

Fiicei

Pentru fiica mea adorabilă, toată dragostea și cele mai frumoase urări de ziua ta de naștere! La mulți ani!

La mulți ani Mămica

La mulți ani, mamă! Îți doresc multe zile fericite și împlinite, și să ai parte mereu de sprijinul și dragostea celor din jur.

🎈 Ziua de naștere

Sora mai mică

Fie ca în acest nou an de viață să poți să-ți îndeplinești toate dorințele și să ai parte de multă iubire și susținere, draga mea sora! Ești o persoană minunată și îți merită toate cele mai bune lucruri din lume! La mulți ani!

💐 Sărbatori

💘 Sfântul Valentin

Pentru toate clipele de fericire pe care mi le-ai oferit, pentru toate clipele de nefericire de care m-ai ocrotit, pentru că eşti atât de minunat şi sunt atât de îndrăgostită de tine, îţi dedic cele mai frumoase poezii de dragoste.

🎈 Ziua de naștere

Sora mai mică

Fie ca toate visele tale să se îndeplinească în acest nou an de viață! La mulți ani!

🎈 Ziua de naștere

Mama

La mulți ani, mama noastră iubită și dragă! Ești cea mai dulce mamă din lume și te iubim din tot sufletul nostru. Îți dorim să ai parte de toată fericirea și sănătatea din lume și să rămâi mereu la fel de minunată și iubitoare.

💏 de Nuntă

Haioase

Felicitări pentru că v-ați găsit partenerul de viață! Sperăm că nunta voastră a fost atât de grozavă încât să nu mai fie nevoie să o repetați niciodată.

🎂 Aniversare

50 ani

La mulți ani pentru o persoană minunată care sărbătorește astăzi o vârstă frumoasă! Să ai parte de multe zile frumoase și de multe realizări în anii ce vin!

La mulți ani Sora mea

Dragă soră, îți urez să ai parte de tot ce e mai bun în viață. La mulți ani și multă iubire!

🎈 Ziua de naștere

Soțului

Fie ca ziua ta de nastere sa fie plina de bucurie, rasfat si iubire. Tu esti cel mai important om din viata mea si nu as putea sa-mi imaginez sa fiu cu altcineva decat cu tine. Ai fost alaturi de mine in momentele bune si rele, m-ai sustinut intotdeauna si mi-ai fost o sursa de inspiratie si motivatie. Te iubesc din toata inima si iti doresc un an nou plin de realizari, impliniri si fericire.

🎂 Aniversare

1 anișor

La mulți ani, nepotule! Suntem fericiți că te avem în viața noastră și suntem mândri de fiecare progres pe care îl faci. Îți dorim multă iubire și susținere din partea celor dragi și un an plin de aventuri și descoperiri noi. Felicitări cu ocazia împlinirii primului an de viață!

🎈 Ziua de naștere

Nașei

Dragă nașă, vă dorim un an nou plin de fericire, sănătate și împliniri. Sunteți o parte importantă a familiei noastre și suntem atât de recunoscători pentru tot sprijinul și îndrumarea pe care ni le-ați oferit de-a lungul anilor.

💐 Sărbatori

💘 Sfântul Valentin

Te iubesc şi asta e tot ce contează! Nu-mi pasă că ne mai certăm atât timp cât te iubesc ca-n prima zi, ba chiar mai mult!

Pentru aceste ocazii speciale, vă pune la dispoziție zeci de mesaje frumoase, fiecare original și unic, compus de echipa noastră special pentru astfel de ocazii, cu sensibilitate, grijă, încărcate de sentimente și emoție. Mesaje pentru iubită, pentru iubit, pentru părinți și prieteni, pentru profesori și șefi. Pentru sărbători, zile de naștere, ocazii speciale. Vă punem la dispoziție calitate și promtitudine. Puteți copia simplu mesajul pentru a-l trimite celor dragi, câștigându-le aprecierea, în numai câteva secunde, fără să mai pierdeți timpul încercând să vă găsiți cuvintele potrivite. Știm cât de important este timpul pentru dumneavoastră! Răspundem, de asemenea, la cereri de mesaje personalizate, cu cea mai mare plăcere. Vă invităm să alegeți dintre mesajele pe care vi le oferim, pentru a le trimite celor dragi. :)