Surprinde persoana
cu un mesaj original

De ce sa nu spargi monotonia unei zile petrecute intre patru pereti cu un mesaj creativ

Mesaje de felicitare și urări pe Felicitari-ocazii.ro

Viața este plină de ocazii speciale, de zile frumoase și aparte, de sărbători și petreceri. Iar noi suntem cu toții înconjurați de oameni minunați, oameni special, către care deseori se îndreaptă gândul nostru și sentimentele noastre. Și atunci când vrem să ne facem auzite gândurile, mesajele pe care le transmitem uneori sunt greu de găsit în interiorul nostru, greu de exprimat în cuvinte pentru că ne lăsăm copleșiți de emoții.

Top mesaje din această lună

🎈 Ziua de naștere

Mama

La mulți ani, mama mea cea mai puternică! Ești un exemplu de forță și iubire și îți mulțumesc pentru toate momentele frumoase petrecute împreună. Îți doresc un an plin de bucurii și sănătate și să rămâi mereu la fel de minunată și iubitoare.

La mulți ani Mămica

Sper ca această zi să fie una de neuitat pentru tine și să îți aducă multe amintiri frumoase. La mulți ani, mamă!

💐 Sărbatori

💘 Sfântul Valentin

Câte stele sunt pe cer atâtea vise cu tine sunt în sufletul meu, cât de fierbinte e soarele, atât de fierbinte mi-e dorul de tine; te aştept în fiecare clipă să-mi împlineşti visele şi să-mi astâmperi dorul. A ta iubită fericită …

🎈 Ziua de naștere

Prietenei

Să ai parte de o zi de naștere minunată alături de cei dragi și să primești numai mesaje și urări frumoase! La mulți ani și multă fericire în viața ta!

La mulți ani Sora mea

Soră, să ai o zi de naștere plină de râsete, bucurie și momente frumoase! La mulți ani!

💏 de Nuntă

Fie ca dragostea voastră să fie ca un vin bun - să se maturizeze cu timpul și să fie din ce în ce mai bună.

💐 Sărbatori

💘 Sfântul Valentin

Un mesaj de iubire cu un singur scop: vreau să îţi şoptesc Te iubesc!

🎈 Ziua de naștere

Fetița mea

Să ai parte de multe zâmbete și momente frumoase în acest nou an de viață, fiica noastră! Îți dorim toate cele mai bune și suntem aici mereu pentru tine, să te susținem și să te iubim necondiționat! La mulți ani!

🎂 Aniversare

1 anișor

La mulți ani, băiatul nostru minunat! Îți dorim sănătate și fericire în toate momentele vieții tale și să te bucuri de toate surprizele pe care le aduce acest an de viață nou. Să râzi, să te joci și să descoperi lumea înconjurătoare cu ochii mari și curioși. Felicitări cu ocazia împlinirii primului an!

🎈 Ziua de naștere

Sărbători fericite și o zi de naștere minunată! Fie ca toate dorințele tale să se îndeplinească și să ai parte numai de momente de fericire și împlinire!

💐 Sărbatori

🌷 8 Martie

De ziua scumpă care vine noi vă urăm noroc şi bine, mărgăritare-n calea vieţii, succes în anii tinereţii, iar spiritul primăverii să vă aducă multe bucurii şi succese!

🎈 Ziua de naștere

Sora mai mică

Îți doresc un an nou minunat, plin de aventuri și momente frumoase alături de cei dragi! La mulți ani, sora mea iubită!

La mulți ani

"Un an nou înseamnă noi începuturi și noi oportunități. Îți urez să profiți de fiecare moment și să îți îndeplinești toate dorințele! La mulți ani!"

💏 de Nuntă

Felicitări cu ocazia celei de-a doua aniversări a nunții voastre! Sper că această zi să fie la fel de specială ca și ziua nunții voastre și să vă aducă aminte de momentele frumoase pe care le-ați petrecut împreună.

La mulți ani De ziua ta

Să ai parte de o zi de naştere minunată şi sărbătorită cu multă voie bună şi multă dragoste! Îţi doresc multă fericire şi sănătate în noul an care începe! La mulţi ani!

Pentru aceste ocazii speciale, vă pune la dispoziție zeci de mesaje frumoase, fiecare original și unic, compus de echipa noastră special pentru astfel de ocazii, cu sensibilitate, grijă, încărcate de sentimente și emoție. Mesaje pentru iubită, pentru iubit, pentru părinți și prieteni, pentru profesori și șefi. Pentru sărbători, zile de naștere, ocazii speciale. Vă punem la dispoziție calitate și promtitudine. Puteți copia simplu mesajul pentru a-l trimite celor dragi, câștigându-le aprecierea, în numai câteva secunde, fără să mai pierdeți timpul încercând să vă găsiți cuvintele potrivite. Știm cât de important este timpul pentru dumneavoastră! Răspundem, de asemenea, la cereri de mesaje personalizate, cu cea mai mare plăcere. Vă invităm să alegeți dintre mesajele pe care vi le oferim, pentru a le trimite celor dragi. :)