Surprinde persoana
cu un mesaj original

De ce sa nu spargi monotonia unei zile petrecute intre patru pereti cu un mesaj creativ

Mesaje de felicitare și urări pe Felicitari-ocazii.ro

Viața este plină de ocazii speciale, de zile frumoase și aparte, de sărbători și petreceri. Iar noi suntem cu toții înconjurați de oameni minunați, oameni special, către care deseori se îndreaptă gândul nostru și sentimentele noastre. Și atunci când vrem să ne facem auzite gândurile, mesajele pe care le transmitem uneori sunt greu de găsit în interiorul nostru, greu de exprimat în cuvinte pentru că ne lăsăm copleșiți de emoții.

Top mesaje din această lună

💐 Sărbatori

Sărbători fericite de Sfântul Dumitru! Să vă fie sufletele pline de pace și bucurie în această zi specială!

🎂 Aniversare

1 anișor

La mulți ani, nepoțica mea adorabilă! Ești lumina vieții noastre și suntem atât de fericiti să te avem în viața noastră. Îți dorim un an de zile plin de zâmbete dulci, bucurii și multe momente frumoase alături de cei dragi. La mulți ani și felicitări!

🎈 Ziua de naștere

Scurte

La mulți ani cu sănătate și fericire!

🎈 Ziua de naștere

Mama

La mulți ani, mama noastră cea mai dulce! Te iubim foarte mult și îți dorim să ai parte de toată fericirea și sănătatea din lume. Ești cea mai bună mamă din lume și suntem recunoscători pentru toată iubirea și susținerea pe care ni le oferi mereu.

🎈 Ziua de naștere

Nașului

Dragul meu nașule, la mulți ani și un călduros „Mulțumesc” pentru tot ce ai făcut pentru mine de-a lungul anilor. Sper ca această zi să fie la fel de specială precum ești tu pentru mine.

🎈 Ziua de naștere

A mai trecut un an din viata ta… a mai ieşit un ban din geanta mea.

🎈 Ziua de naștere

Bunica

La multi ani, bunica mea draga si iubita! Iti multumesc pentru toate lectiile de viata si pentru toate momentele dulci petrecute impreuna. Iti doresc un an nou plin de fericire, impliniri si iubire din partea celor dragi!

🎈 Ziua de naștere

Primiţi petala vârstei ca pe o binecuvântare. Ea să vă fie rod al bucuriei şi speranţei! Credinţa şi iubirea să vă însoţească pretutindeni, iar împlinirea s-o întâlniţi la orişicare pas. Steaua ocrotitoare să lumineze mereu asupra Dumneavoastră şi a celor dragi inimii Dumneavoastră. La mulţi ani fericiţi!

🎈 Ziua de naștere

Fetița mea

La mulți ani, scumpa noastră nepoată! Sperăm să ai parte de multă fericire și sănătate în acest nou an de viață, și să ai parte de multe momente frumoase alături de noi, bunicii tăi!

La mulți ani

"La mulți ani cu sănătate și fericire! Sărbătorim astăzi nașterea ta și te iubim foarte mult!"

🎈 Ziua de naștere

Bunica

La multi ani, bunica mea minunata! Esti o persoana speciala in viata mea si sunt recunoscator pentru toata iubirea si intelepciunea pe care o impartasesti cu mine. Iti doresc un an plin de sanatate, fericire si impliniri!

La mulți ani

"Îți urez un an nou plin de împliniri și satisfacții, să ai parte de multe zile frumoase și de multă dragoste și iubire în viața ta! La mulți ani!"

💏 de Nuntă

Cununie

Sărbătoriți această zi specială a cununiei știind că aveți întreaga lume în spatele vostru, inclusiv familia, prietenii și toți cei care vă iubesc. Felicitări și să aveți o căsnicie plină de iubire și fericire!

💐 Sărbatori

🌷 8 Martie

Îți doresc să ai parte de multă dragoste și de multe bucurii în fiecare zi a vieții tale și să știi mereu că ești apreciată și iubită. La mulți ani, femeie minunată!

La mulți ani Cumătra

La mulți ani și să ai parte mereu de sprijinul și de iubirea celor dragi, draga mea cumatra! Felicitări cu această ocazie specială și toate cele bune!

Pentru aceste ocazii speciale, vă pune la dispoziție zeci de mesaje frumoase, fiecare original și unic, compus de echipa noastră special pentru astfel de ocazii, cu sensibilitate, grijă, încărcate de sentimente și emoție. Mesaje pentru iubită, pentru iubit, pentru părinți și prieteni, pentru profesori și șefi. Pentru sărbători, zile de naștere, ocazii speciale. Vă punem la dispoziție calitate și promtitudine. Puteți copia simplu mesajul pentru a-l trimite celor dragi, câștigându-le aprecierea, în numai câteva secunde, fără să mai pierdeți timpul încercând să vă găsiți cuvintele potrivite. Știm cât de important este timpul pentru dumneavoastră! Răspundem, de asemenea, la cereri de mesaje personalizate, cu cea mai mare plăcere. Vă invităm să alegeți dintre mesajele pe care vi le oferim, pentru a le trimite celor dragi. :)