Surprinde persoana
cu un mesaj original

De ce sa nu spargi monotonia unei zile petrecute intre patru pereti cu un mesaj creativ

Mesaje de felicitare și urări pe Felicitari-ocazii.ro

Viața este plină de ocazii speciale, de zile frumoase și aparte, de sărbători și petreceri. Iar noi suntem cu toții înconjurați de oameni minunați, oameni special, către care deseori se îndreaptă gândul nostru și sentimentele noastre. Și atunci când vrem să ne facem auzite gândurile, mesajele pe care le transmitem uneori sunt greu de găsit în interiorul nostru, greu de exprimat în cuvinte pentru că ne lăsăm copleșiți de emoții.

Top mesaje din această lună

La mulți ani Sora mea

La mulți ani, soră! Să trăiești o viață plină de bucurii, să fii mereu fericită și să te bucuri de toate momentele frumoase.

🎈 Ziua de naștere

Să primeşti flori de ziua ta… Să înveţi de la fiecare floare să iubeşti, să fii tandră, să-i luminezi pe cei din jur, să-i laşi să te admire, să aduci bucurie şi sărbătoare… La mulţi ani!

🎈 Ziua de naștere

Bărbați

La multi ani, cu ocazia zilei tale de nastere! Iti doresc sa ai parte de multe momente frumoase alaturi de cei dragi.

🎈 Ziua de naștere

Scurte

La mulți ani cu sănătate și fericire!

🎈 Ziua de naștere

Sora mai mică

Să ai parte de multă sănătate, fericire și împliniri în acest nou an de viață, sora mea! Îți mulțumesc pentru că ești întotdeauna acolo pentru mine și sper să pot să-ți ofer mereu același sprijin și iubire! La mulți ani!

💐 Sărbatori

💘 Sfântul Valentin

Eşti primul gând când mă trezesc dimineaţa, eşti ultimul surâs înainte de culcare. Eşti tot ce am mai bun, tot ce simt mai frumos!

La mulți ani Urări

Să ai parte de o zi de naștere minunată și sărbătorită cu multă bucurie și iubire! La mulți ani cu sănătate și fericire în noul an care începe!

💏 de Nuntă

Să vă sprijiniți unul pe altul în orice moment și să aveți o căsnicie plină de încredere și respect.

💏 de Nuntă

Căsătorie

Sănătate, fericire și iubire în căsnicia voastră! Felicitări pentru acest început minunat în viața de cuplu!

🎂 Aniversare

Să ai parte de multă fericire, de multe momente frumoase și de multe împliniri în acest nou an de viață! La mulți ani!

🎈 Ziua de naștere

Bărbați

Fie ca ziua ta de nastere sa fie plina de bucurii si sa-ti aduca implinirea tuturor dorintelor!

🎂 Aniversare

Sărbătorire fericită și la mulți ani! Ești o persoană specială și îți dorim tot ceea ce e mai bun în acest nou an de viață!

🎈 Ziua de naștere

Femei

Sa te bucuri de pace, liniste si armonie in fiecare zi a noului an. La multi ani!

🎈 Ziua de naștere

Femei

Sa ai un an in care sa descoperi noi pasiuni, talente si sa te dezvolti personal. La multi ani, colega mea!

🎈 Ziua de naștere

Prietenei

Fie ca această zi specială să îți aducă numai momente de bucurie și împlinire, iar anul care vine să fie plin de realizări și succes! La mulți ani, prietena mea cea mai bună!

Pentru aceste ocazii speciale, vă pune la dispoziție zeci de mesaje frumoase, fiecare original și unic, compus de echipa noastră special pentru astfel de ocazii, cu sensibilitate, grijă, încărcate de sentimente și emoție. Mesaje pentru iubită, pentru iubit, pentru părinți și prieteni, pentru profesori și șefi. Pentru sărbători, zile de naștere, ocazii speciale. Vă punem la dispoziție calitate și promtitudine. Puteți copia simplu mesajul pentru a-l trimite celor dragi, câștigându-le aprecierea, în numai câteva secunde, fără să mai pierdeți timpul încercând să vă găsiți cuvintele potrivite. Știm cât de important este timpul pentru dumneavoastră! Răspundem, de asemenea, la cereri de mesaje personalizate, cu cea mai mare plăcere. Vă invităm să alegeți dintre mesajele pe care vi le oferim, pentru a le trimite celor dragi. :)