Surprinde persoana
cu un mesaj original

De ce sa nu spargi monotonia unei zile petrecute intre patru pereti cu un mesaj creativ

Mesaje de felicitare și urări pe Felicitari-ocazii.ro

Viața este plină de ocazii speciale, de zile frumoase și aparte, de sărbători și petreceri. Iar noi suntem cu toții înconjurați de oameni minunați, oameni special, către care deseori se îndreaptă gândul nostru și sentimentele noastre. Și atunci când vrem să ne facem auzite gândurile, mesajele pe care le transmitem uneori sunt greu de găsit în interiorul nostru, greu de exprimat în cuvinte pentru că ne lăsăm copleșiți de emoții.

Top mesaje din această lună

🎈 Ziua de naștere

Mama

La mulți ani, mama noastră cea mai dulce! Te iubim foarte mult și îți dorim să ai parte de toată fericirea și sănătatea din lume. Ești cea mai bună mamă din lume și suntem recunoscători pentru toată iubirea și susținerea pe care ni le oferi mereu.

💏 de Nuntă

Cununie

Vă felicităm pentru că ați ales să vă uniți viețile și să împărtășiți toate momentele frumoase și dificile împreună. Să vă iubiți și să vă respectați întotdeauna unul pe altul.

🎈 Ziua de naștere

Femei

La multi ani, colega mea! Iti doresc sa te simti fericita, optimista si plina de energie in fiecare zi a noului an.

🎈 Ziua de naștere

Fetița mea

La mulți ani, fiica noastră frumoasă! Ești o sursă de bucurie și fericire pentru noi și sperăm să avem parte de multe momente frumoase și împliniri împreună în viitor!

🎈 Ziua de naștere

Fie ca ziua ta de naștere să fie așa cum îți dorești și să te bucuri de toate lucrurile frumoase pe care le aduce. Îți urez multă fericire, sănătate și iubire, iar fiecare zi a anului tău nou să fie una specială și plină de bucurii!

💏 de Nuntă

Căsătorie

La mulți ani de căsnicie și să vă bucurați mereu de iubire și armonie în cuplu! Felicitări pentru acest început minunat în viața de familie!

🎈 Ziua de naștere

Sa ai un an minunat, plin de aventuri si momente de neuitat. La multi ani, cu ziua ta de nastere!

💏 de Nuntă

În această zi aniversară a nunții voastre, vă doresc să vă bucurați de dragostea, de prietenia și de armonia voastră. Felicitări pentru această zi minunată!

🎈 Ziua de naștere

Dragă prieten/ă, îți doresc o zi de naștere minunată și plină de bucurii, alături de cei dragi! Să ai parte de multă sănătate și fericire în viața ta! La mulți ani!

🎈 Ziua de naștere

Scurte

Îți doresc o zi specială și să te bucuri de fiecare moment al acesteia!

🎈 Ziua de naștere

Femei

Sa ai parte de bucurii, satisfactii si realizari in noul an.

🎈 Ziua de naștere

Bărbați

Felicitari pentru inca un an minunat de viata! Sper ca acesta sa fie cel mai bun an de pana acum!

🎈 Ziua de naștere

Prietenei

La mulți ani și o zi de naștere unică și specială, așa cum ești și tu! Fie ca toate dorințele tale să se îndeplinească și să ai parte numai de momente frumoase în viața ta!

La mulți ani De ziua ta

La mulţi ani cu multă dragoste şi apreciere pentru tot ceea ce faci şi pentru tot ceea ce eşti! Să ai parte de multe împliniri şi momente fericite în viaţa ta!

🎈 Ziua de naștere

Mama

La mulți ani, mama noastră minunată! Te iubim foarte mult și îți dorim să ai parte de tot ceea ce îți dorești în acest an nou. Ești cea mai bună mamă din lume și suntem recunoscători pentru toată iubirea și susținerea pe care ni le oferi mereu.

Pentru aceste ocazii speciale, vă pune la dispoziție zeci de mesaje frumoase, fiecare original și unic, compus de echipa noastră special pentru astfel de ocazii, cu sensibilitate, grijă, încărcate de sentimente și emoție. Mesaje pentru iubită, pentru iubit, pentru părinți și prieteni, pentru profesori și șefi. Pentru sărbători, zile de naștere, ocazii speciale. Vă punem la dispoziție calitate și promtitudine. Puteți copia simplu mesajul pentru a-l trimite celor dragi, câștigându-le aprecierea, în numai câteva secunde, fără să mai pierdeți timpul încercând să vă găsiți cuvintele potrivite. Știm cât de important este timpul pentru dumneavoastră! Răspundem, de asemenea, la cereri de mesaje personalizate, cu cea mai mare plăcere. Vă invităm să alegeți dintre mesajele pe care vi le oferim, pentru a le trimite celor dragi. :)