Surprinde persoana
cu un mesaj original

De ce sa nu spargi monotonia unei zile petrecute intre patru pereti cu un mesaj creativ

Mesaje de felicitare și urări pe Felicitari-ocazii.ro

Viața este plină de ocazii speciale, de zile frumoase și aparte, de sărbători și petreceri. Iar noi suntem cu toții înconjurați de oameni minunați, oameni special, către care deseori se îndreaptă gândul nostru și sentimentele noastre. Și atunci când vrem să ne facem auzite gândurile, mesajele pe care le transmitem uneori sunt greu de găsit în interiorul nostru, greu de exprimat în cuvinte pentru că ne lăsăm copleșiți de emoții.

Top mesaje din această lună

🎈 Ziua de naștere

Sora mai mică

Îți urez un an minunat, plin de realizări, împliniri și momente frumoase! La mulți ani, sora mea minunată!

💏 de Nuntă

Haioase

Astăzi este ziua în care v-ați hotărât să vă uniți destinele și să vă spuneți "da" în fața prietenilor și familiei. Nu vă faceți griji, căsnicia este ca și cum ați conduce o mașină, cu toate acestea, veți fi pasagerul care își va aminti mereu să ia cu el harta. Felicitări pentru căsătoria voastră!

💏 de Nuntă

Romantice

Felicitări pentru că v-ați găsit sufletul pereche și pentru că ați ales să vă uniți viețile. Sperăm că veți fi mereu fericiți împreună și că veți avea multe momente frumoase de împărtășit.

La mulți ani Cumătra

Să ai parte mereu de zâmbete, de împliniri și de momente frumoase în viața ta, draga mea cumatra! Felicitări cu ocazia zilei tale de naștere!

🎈 Ziua de naștere

De ziua ta aş vrea ca luna să nu coboare aşa devreme şi, când coboară, ea să-ţi aducă un cer senin şi plin de stele, iar prima stea ce-o să răsară aş vrea să fie steaua ta. Tu să-i surâzi şi ea să-ţi spună La Mulţi Ani din partea mea!

🎈 Ziua de naștere

Când încă o petală din anii tăi frumoşi s-a scuturat alene, vibrând armonios, priveşte cu mândrie, gândind neîncetat la restul de petale ce nu s-au scuturat. La mulţi Ani!

💏 de Nuntă

Căsătorie

Să aveți parte de o căsnicie fericită și plină de iubire și armonie! Felicitări pentru căsătorie și pentru această zi specială!

🎈 Ziua de naștere

Femei

La multi ani, colega mea! Iti doresc sa ai parte de succes in toate domeniile vietii tale.

🎈 Ziua de naștere

Femei

La multi ani, draga mea! Iti doresc sa ai parte de multa fericire, sanatate si bucurii in noul an. Te iubesc si te doresc langa mine in fiecare zi. Sa avem un an plin de momente frumoase impreuna, sa descoperim lucruri noi si sa ne dezvoltam impreuna. Sa avem curajul sa ne indeplinim visele si sa fim alaturi unul de celalalt indiferent de situatie.

💐 Sărbatori

🌷 8 Martie

Mama, cel dintâi cuvânt… Cel mai dulce zâmbet… Cel mai sincer suflet… Cel din urmă gând…

🎈 Ziua de naștere

Sărbători fericite și o zi de naștere minunată! Fie ca această zi să îți aducă numai bucurii și să te simți cu adevărat special/ă! La mulți ani!

🎂 Aniversare

La mulți ani! Să ai parte de multă fericire, sănătate și împliniri în acest nou an de viață!

🎂 Aniversare

La mulți ani și să ai parte de tot ceea ce-ți dorești în acest nou an de viață! Sărbătorire fericită!

🎈 Ziua de naștere

Prietenei

Dragă [Numele ei], cu ocazia zilei tale de naștere, îți doresc tot ce e mai frumos în lume: sănătate, fericire și împliniri! La mulți ani!

🎈 Ziua de naștere

Pentru că astăzi este o zi specială pentru tine, ne alăturăm şi noi celor ce-ţi doresc din adâncul sufletului să ai parte numai de împliniri, satisfacţii şi multă sănătate. Fie ca anii ce se scurg să treacă, precum razele soarelui mângâie o floare ce stă să înflorească. La mulţi ani!

Pentru aceste ocazii speciale, vă pune la dispoziție zeci de mesaje frumoase, fiecare original și unic, compus de echipa noastră special pentru astfel de ocazii, cu sensibilitate, grijă, încărcate de sentimente și emoție. Mesaje pentru iubită, pentru iubit, pentru părinți și prieteni, pentru profesori și șefi. Pentru sărbători, zile de naștere, ocazii speciale. Vă punem la dispoziție calitate și promtitudine. Puteți copia simplu mesajul pentru a-l trimite celor dragi, câștigându-le aprecierea, în numai câteva secunde, fără să mai pierdeți timpul încercând să vă găsiți cuvintele potrivite. Știm cât de important este timpul pentru dumneavoastră! Răspundem, de asemenea, la cereri de mesaje personalizate, cu cea mai mare plăcere. Vă invităm să alegeți dintre mesajele pe care vi le oferim, pentru a le trimite celor dragi. :)