Surprinde persoana
cu un mesaj original

De ce sa nu spargi monotonia unei zile petrecute intre patru pereti cu un mesaj creativ

Mesaje de felicitare și urări pe Felicitari-ocazii.ro

Viața este plină de ocazii speciale, de zile frumoase și aparte, de sărbători și petreceri. Iar noi suntem cu toții înconjurați de oameni minunați, oameni special, către care deseori se îndreaptă gândul nostru și sentimentele noastre. Și atunci când vrem să ne facem auzite gândurile, mesajele pe care le transmitem uneori sunt greu de găsit în interiorul nostru, greu de exprimat în cuvinte pentru că ne lăsăm copleșiți de emoții.

Top mesaje din această lună

🎈 Ziua de naștere

Fetița mea

Îți dorim tot binele din lume în acest nou an de viață, scumpa noastră nepoată! Ești o persoană minunată și suntem mândri să fim bunicii tăi! La mulți ani!

🎈 Ziua de naștere

Soțului

Esti sotul meu minunat, cel care mi-a adus zambetul pe buze in fiecare zi. La multi ani si multa fericire alaturi de mine!

La mulți ani Cumătra

La mulți ani și să ai parte de o viață plină de bucurii și împliniri alături de cei dragi! Felicitări cu această ocazie specială și toate cele bune!

🎈 Ziua de naștere

Fetița mea

La mulți ani, fiica mea dragă! Ești o sursă de bucurie și inspirație pentru mine și sunt mândră de tot ceea ce ai realizat până acum! Sper să ai parte de multe momente frumoase și împliniri în acest nou an de viață!

🎈 Ziua de naștere

Nașului

Nașule, de ziua ta, vreau să îți urez toate cele bune și să îți mulțumesc pentru că faci parte din viața mea. Să ai parte de o zi minunată, plină de iubire și sărbătoare!

💐 Sărbatori

💘 Sfântul Valentin

Te iubesc şi asta e tot ce contează! Nu-mi pasă că ne mai certăm atât timp cât te iubesc ca-n prima zi, ba chiar mai mult!

💏 de Nuntă

Romantice

Felicitări pentru că v-ați găsit sufletul pereche și pentru că ați ales să vă uniți viețile. Sperăm că veți fi mereu fericiți împreună și că veți avea multe momente frumoase de împărtășit.

💏 de Nuntă

Cununie

Felicitări pentru că ați decis să vă uniți viețile și să împărtășiți toate momentele frumoase și dificile împreună. Sperăm că veți avea mereu un motiv să vă iubiți unul pe altul.

🎂 Aniversare

18 ani

Felicitări cu ocazia împlinirii vârstei de 18 ani, dragă mea/ dragul meu! Aceasta este o etapă importantă în viața ta și este o dovadă a maturității și a creșterii tale personale. Îți doresc multă fericire și împliniri pe parcursul acestui nou capitol al vieții tale. Sper că vei avea parte de momente frumoase și experiențe unice, iar visurile tale să devină realitate. Să fii mereu înconjurat/ă de oameni care te iubesc și te susțin. La mulți ani!

🎈 Ziua de naștere

Nașului

Sărbătorim astăzi o persoană foarte specială – nașul meu! La mulți ani și multe realizări, dragul meu nașule. Îți doresc să ai parte de multă sănătate și fericire în viață.

🎈 Ziua de naștere

Femei

Sa ai un an minunat, plin de aventuri si momente de neuitat. La multi ani, draga mea!

💏 de Nuntă

Cununie

Sperăm că veți avea o căsnicie plină de iubire și fericire, că veți fi mereu fericiți și că veți petrece mult timp împreună. Felicitări pentru cununie!

🎂 Aniversare

Fie ca această zi de naștere să fie una de neuitat, plină de momente frumoase, de tort și de multe cadouri! La mulți ani și să ai parte de un an nou minunat!

La mulți ani

Îți doresc să ai parte de tot ce-ți dorești în viață și sărbătorită cu multă voie bună! La mulți ani cu sănătate și fericire!

🎈 Ziua de naștere

De fiecare dată când te uiţi la aceste flori să ştii că cineva, departe, se gândeşte la tine. Aş vrea să fie mai multe moduri în care să-ţi spun ce însemni pentru mine. Iţi trimit câte un sărut ascuns în petalele fiecărei flori.

Pentru aceste ocazii speciale, vă pune la dispoziție zeci de mesaje frumoase, fiecare original și unic, compus de echipa noastră special pentru astfel de ocazii, cu sensibilitate, grijă, încărcate de sentimente și emoție. Mesaje pentru iubită, pentru iubit, pentru părinți și prieteni, pentru profesori și șefi. Pentru sărbători, zile de naștere, ocazii speciale. Vă punem la dispoziție calitate și promtitudine. Puteți copia simplu mesajul pentru a-l trimite celor dragi, câștigându-le aprecierea, în numai câteva secunde, fără să mai pierdeți timpul încercând să vă găsiți cuvintele potrivite. Știm cât de important este timpul pentru dumneavoastră! Răspundem, de asemenea, la cereri de mesaje personalizate, cu cea mai mare plăcere. Vă invităm să alegeți dintre mesajele pe care vi le oferim, pentru a le trimite celor dragi. :)