Surprinde persoana
cu un mesaj original

De ce sa nu spargi monotonia unei zile petrecute intre patru pereti cu un mesaj creativ

Mesaje de felicitare și urări pe Felicitari-ocazii.ro

Viața este plină de ocazii speciale, de zile frumoase și aparte, de sărbători și petreceri. Iar noi suntem cu toții înconjurați de oameni minunați, oameni special, către care deseori se îndreaptă gândul nostru și sentimentele noastre. Și atunci când vrem să ne facem auzite gândurile, mesajele pe care le transmitem uneori sunt greu de găsit în interiorul nostru, greu de exprimat în cuvinte pentru că ne lăsăm copleșiți de emoții.

Top mesaje din această lună

🎂 Aniversare

La mulți ani! Fie ca în acest nou an de viață să îți îndeplinești toate dorințele și să ai parte de multe momente frumoase alături de cei dragi!

💏 de Nuntă

La mulți ani cu ocazia aniversării nunții voastre! Vă urez multă fericire, iubire și noroc pe calea vieții voastre împreună!

🎈 Ziua de naștere

Femei

Sa te simti fericita, optimista si plina de viata in fiecare zi a noului an. La multi ani, cu ziua ta de nastere!

🎈 Ziua de naștere

Sora mai mică

Să ai parte de multă sănătate, fericire și împliniri în acest nou an de viață, sora mea! Îți mulțumesc pentru că ești întotdeauna acolo pentru mine și sper să pot să-ți ofer mereu același sprijin și iubire! La mulți ani!

La mulți ani De ziua ta

La mulţi ani cu multă iubire şi recunoştinţă pentru tot ceea ce eşti şi pentru tot ceea ce faci! Sărbătoreşte-ţi ziua de naştere cu multă bucurie şi încântare alături de cei dragi!

🎈 Ziua de naștere

Cumnata

La multi ani, cumnata! Iti doresc sa ai un an plin de aventuri, descoperiri si momente de neuitat. Sa te simti fericita, optimista si plina de viata si sa ai parte de iubire, intelepciune si bucurie.

💏 de Nuntă

Haioase

Felicitări pentru că ați spus "da" în fața prietenilor, familiei și unui preot care a folosit același discurs la fiecare nuntă. La mulți ani!

🎈 Ziua de naștere

Nașei

Felicitări la mulți ani, nașa noastră! Sperăm că ziua dumneavoastră specială este atât de frumoasă și de unică ca și dumneavoastră. Vă dorim un an nou plin de realizări și împliniri!

La mulți ani Cumătra

La mulți ani și să ai parte de multe momente de bucurie și de multă iubire în viața ta, draga mea cumatra! Felicitări cu această ocazie specială!

🎈 Ziua de naștere

Astăzi îţi urăm o zi plină de fericire, linişte şi momente de neuitat. Să ai parte numai de împliniri, satisfacţii, multă sănătate. Fie ca ce e mai bun să vină de acum încolo! LA MULŢI ANI!

🎈 Ziua de naștere

Prietenei

La mulți ani, prietena mea iubită! Să-ți găsești mereu motive să zâmbești și să continui să cucerești lumea cu farmecul tău aparte.

🎈 Ziua de naștere

Prietenei

Îți doresc o zi de naștere minunată și plină de fericire, iar anul care vine să îți aducă numai realizări și împliniri! La mulți ani, prietena mea cea mai bună!

La mulți ani De ziua ta

La mulţi ani cu multă dragoste şi apreciere pentru tot ceea ce faci şi pentru tot ceea ce eşti! Să ai parte de multe împliniri şi momente fericite în viaţa ta!

💐 Sărbatori

Crăciun fericit și La mulți ani! Sărbători pline de bucurie și fericire alături de cei dragi!

🎈 Ziua de naștere

Un trandafir frumos, mereu îşi schimbă faţa, dar o prietenă adevărată rămâne toată viaţa. La mulţi anişori!

Pentru aceste ocazii speciale, vă pune la dispoziție zeci de mesaje frumoase, fiecare original și unic, compus de echipa noastră special pentru astfel de ocazii, cu sensibilitate, grijă, încărcate de sentimente și emoție. Mesaje pentru iubită, pentru iubit, pentru părinți și prieteni, pentru profesori și șefi. Pentru sărbători, zile de naștere, ocazii speciale. Vă punem la dispoziție calitate și promtitudine. Puteți copia simplu mesajul pentru a-l trimite celor dragi, câștigându-le aprecierea, în numai câteva secunde, fără să mai pierdeți timpul încercând să vă găsiți cuvintele potrivite. Știm cât de important este timpul pentru dumneavoastră! Răspundem, de asemenea, la cereri de mesaje personalizate, cu cea mai mare plăcere. Vă invităm să alegeți dintre mesajele pe care vi le oferim, pentru a le trimite celor dragi. :)