Surprinde persoana
cu un mesaj original

De ce sa nu spargi monotonia unei zile petrecute intre patru pereti cu un mesaj creativ

Mesaje de felicitare și urări pe Felicitari-ocazii.ro

Viața este plină de ocazii speciale, de zile frumoase și aparte, de sărbători și petreceri. Iar noi suntem cu toții înconjurați de oameni minunați, oameni special, către care deseori se îndreaptă gândul nostru și sentimentele noastre. Și atunci când vrem să ne facem auzite gândurile, mesajele pe care le transmitem uneori sunt greu de găsit în interiorul nostru, greu de exprimat în cuvinte pentru că ne lăsăm copleșiți de emoții.

Top mesaje din această lună

🎈 Ziua de naștere

Îți doresc să ai o zi de naștere de neuitat și să îți aduci aminte mereu de toate momentele frumoase pe care le vei trăi astăzi. Fiecare an nou de viață să îți aducă multă înțelepciune, fericire și împliniri, iar tu să rămâi mereu tânăr și plin de energie!

🎈 Ziua de naștere

Prietenei

La mulți ani și o zi de naștere unică și specială, așa cum ești și tu! Fie ca toate dorințele tale să se îndeplinească și să ai parte numai de momente frumoase în viața ta!

🎈 Ziua de naștere

Fetița mea

Fie ca această zi să fie una de neuitat, plină de râsete, bucurii și multă distracție, draga noastră fiică! Îți dorim tot binele din lume și suntem aici mereu pentru tine, indiferent de ce se întâmplă! La mulți ani!

🎈 Ziua de naștere

Nașei

La mulți ani, dragă nașă! Suntem atât de recunoscători că sunteți parte din viața noastră și că ne-ați împărtășit din înțelepciunea și iubirea voastră de-a lungul anilor. Să aveți parte de un an plin de bucurie și împliniri!

🎈 Ziua de naștere

Chiar dacă viaţa nu e aşa cum o doreşti, chiar dacă cei pe care îi iubeşti te supără, iartă şi uită, zâmbeşte şi bucură-te alături de noi, cei ce-ţi doresc din adâncul sufletului să ai parte numai de împliniri şi satisfacţii. Dumnezeu să te călăuzească şi să orânduiască totul cum este mai bine pentru tine! LA MULŢI ANI , cu cele mai frumoase gânduri de bine şi sănătate.

🎈 Ziua de naștere

Mama

La mulți ani, mama mea iubită! Ești un exemplu de forță și iubire și îți mulțumesc pentru tot sprijinul și înțelepciunea pe care mi le-ai arătat de-a lungul vieții. Îți doresc un an plin de bucurii, fericire și împliniri.

🎈 Ziua de naștere

Nașei

Felicitări la mulți ani, nașa noastră iubită! Sunteți un exemplu de generozitate, înțelepciune și iubire necondiționată. Vă dorim toate cele bune în ziua dumneavoastră specială!

💏 de Nuntă

În această zi specială a nuntii voastre, vă doresc să fiți fericiți, să vă iubiți și să construiți împreună o căsnicie plină de împliniri și bucurii.

💐 Sărbatori

De Ziua Națională, să fim mândri că suntem români și să prețuim tradițiile noastre! La mulți ani, România!

💏 de Nuntă

Să vă susțineți reciproc în orice situație și să vă bucurați împreună de tot ce vă aduce viața.

🎈 Ziua de naștere

Fiului

La mulți ani, fiul meu drag! Să ai o zi minunată și sănătoasă, plină de bucurii și împliniri!

💏 de Nuntă

Căsătorie

Să aveți parte de o căsnicie fericită și plină de iubire și armonie! Felicitări pentru căsătorie și pentru această zi specială!

🎈 Ziua de naștere

Sora mai mică

Îți doresc o zi frumoasă de naștere și să ai parte de tot ceea ce-ți dorești în acest nou an de viață! La mulți ani, sora mea dragă!

🎈 Ziua de naștere

Un ocean de sănătate, Un munte de noroc, Un camion cu bani, Şi un sincer: LA MULTI ANI!

La mulți ani Sora mea

La mulți ani, draga mea soră! Îți doresc un an plin de fericire, sănătate și realizări.

Pentru aceste ocazii speciale, vă pune la dispoziție zeci de mesaje frumoase, fiecare original și unic, compus de echipa noastră special pentru astfel de ocazii, cu sensibilitate, grijă, încărcate de sentimente și emoție. Mesaje pentru iubită, pentru iubit, pentru părinți și prieteni, pentru profesori și șefi. Pentru sărbători, zile de naștere, ocazii speciale. Vă punem la dispoziție calitate și promtitudine. Puteți copia simplu mesajul pentru a-l trimite celor dragi, câștigându-le aprecierea, în numai câteva secunde, fără să mai pierdeți timpul încercând să vă găsiți cuvintele potrivite. Știm cât de important este timpul pentru dumneavoastră! Răspundem, de asemenea, la cereri de mesaje personalizate, cu cea mai mare plăcere. Vă invităm să alegeți dintre mesajele pe care vi le oferim, pentru a le trimite celor dragi. :)