Surprinde persoana
cu un mesaj original

De ce sa nu spargi monotonia unei zile petrecute intre patru pereti cu un mesaj creativ

Mesaje de felicitare și urări pe Felicitari-ocazii.ro

Viața este plină de ocazii speciale, de zile frumoase și aparte, de sărbători și petreceri. Iar noi suntem cu toții înconjurați de oameni minunați, oameni special, către care deseori se îndreaptă gândul nostru și sentimentele noastre. Și atunci când vrem să ne facem auzite gândurile, mesajele pe care le transmitem uneori sunt greu de găsit în interiorul nostru, greu de exprimat în cuvinte pentru că ne lăsăm copleșiți de emoții.

Top mesaje din această lună

🎈 Ziua de naștere

Nașului

Îți doresc de ziua ta de naștere multă sănătate, fericire și împliniri, dragul meu nașule! Sărbătorește în stil mare și să nu uiți să te bucuri de toate momentele frumoase alături de cei dragi!

🎈 Ziua de naștere

Mama

La mulți ani, mama noastră cea mai dulce! Te iubim foarte mult și îți dorim să ai parte de toată fericirea și sănătatea din lume. Ești cea mai bună mamă din lume și suntem recunoscători pentru toată iubirea și susținerea pe care ni le oferi mereu.

🎈 Ziua de naștere

Fiului

Să crești mare și sănătos, să fii mereu înconjurat de oameni dragi și să ai parte de multe realizări în viață. La mulți ani, fiul meu iubit!

💏 de Nuntă

Căsătorie

Să aveți parte de o căsnicie lungă și fericită, plină de iubire și respect reciproc! Felicitări pentru căsătorie și pentru acest început frumos în viața de cuplu!

🎈 Ziua de naștere

Scurte

Îți urez să ai un an de neuitat și să îți îndeplinești toate visele!

💐 Sărbatori

Crăciun fericit și La mulți ani! Sărbători pline de bucurie și fericire alături de cei dragi!

💐 Sărbatori

🌷 8 Martie

Fie ca această zi să îți aducă numai momente frumoase și să te facă să simți cât de importantă ești pentru cei din jurul tău. La mulți ani de Ziua Femeii!

💐 Sărbatori

🌷 8 Martie

8 MARTIE coboară pe aripi de primăvară şi pentru că-i călător îţi aduce un mărţişor.

🎈 Ziua de naștere

Nașei

Fie ca ziua ta de naștere să fie plină de lumină și de iubire, nașa mea iubită. Să ai parte de multe realizări și împliniri în viață. La mulți ani!

🎈 Ziua de naștere

Vorbe dulci sunt uşor de spus, lucruri drăguţe sunt uşor de cumpărat, dar oameni de treabă sunt greu de găsit. Viata se termină când tu încetezi să visezi, speranţa moare când tu încetezi să crezi, dragostea se termină când tu încetezi să mai ţii la cineva, prietenia se sfârşeşte când tu nu mai împărtăşeşti lucrurile cu prietenii. Aşa că împărtăşeşte totul cu cine crezi ca îţi este prieten, iubeşte necondiţionat, vorbeşte fără intenţii, dăruieşte fără motive, ţine la cineva fără explicaţii!! Fii Fericită MEREU!!! LA MULTI ANI!!!

💐 Sărbatori

🌷 8 Martie

În Martie, îţi doresc să primeşti atâtea flori încât să-ţi faci grădina. Atâtea felicitări încât să ai vorbe bune pentru tot anul… Atâta dragoste încât chiar dacă ai da înapoi la fiecare, tot ţi-ar mai rămâne… O primăvară cu multă bucurie!

🎈 Ziua de naștere

Fiului

Pentru cel mai iubit fiu, cele mai calde urări de ziua ta de naștere! Să fii mereu sănătos, fericit și împlinit în viață!

💐 Sărbatori

Sărbători fericite alături de mine și familiile noastre. Ești cel mai frumos cadou pe care mi l-a oferit viața! Te iubesc!

🎈 Ziua de naștere

Mama

La mulți ani, mama noastră cea dragă! Ești o persoană specială în viața noastră și îți mulțumim pentru toată iubirea și susținerea pe care ni le oferi mereu. Îți dorim să ai parte de toate bucuriile și să rămâi mereu la fel de minunată și iubitoare.

🎈 Ziua de naștere

Dragă prieten/ă, îți doresc o zi de naștere minunată și plină de bucurii, alături de cei dragi! Să ai parte de multă sănătate și fericire în viața ta! La mulți ani!

Pentru aceste ocazii speciale, vă pune la dispoziție zeci de mesaje frumoase, fiecare original și unic, compus de echipa noastră special pentru astfel de ocazii, cu sensibilitate, grijă, încărcate de sentimente și emoție. Mesaje pentru iubită, pentru iubit, pentru părinți și prieteni, pentru profesori și șefi. Pentru sărbători, zile de naștere, ocazii speciale. Vă punem la dispoziție calitate și promtitudine. Puteți copia simplu mesajul pentru a-l trimite celor dragi, câștigându-le aprecierea, în numai câteva secunde, fără să mai pierdeți timpul încercând să vă găsiți cuvintele potrivite. Știm cât de important este timpul pentru dumneavoastră! Răspundem, de asemenea, la cereri de mesaje personalizate, cu cea mai mare plăcere. Vă invităm să alegeți dintre mesajele pe care vi le oferim, pentru a le trimite celor dragi. :)