Surprinde persoana
cu un mesaj original

De ce sa nu spargi monotonia unei zile petrecute intre patru pereti cu un mesaj creativ

Mesaje de felicitare și urări pe Felicitari-ocazii.ro

Viața este plină de ocazii speciale, de zile frumoase și aparte, de sărbători și petreceri. Iar noi suntem cu toții înconjurați de oameni minunați, oameni special, către care deseori se îndreaptă gândul nostru și sentimentele noastre. Și atunci când vrem să ne facem auzite gândurile, mesajele pe care le transmitem uneori sunt greu de găsit în interiorul nostru, greu de exprimat în cuvinte pentru că ne lăsăm copleșiți de emoții.

Top mesaje din această lună

🎈 Ziua de naștere

Sora mai mică

Dragă sora mea, astăzi este o zi specială pentru noi toți, deoarece este ziua ta de naștere! Îți urez tot binele din lume și sper să ai parte de multe momente frumoase și de multă fericire în acest nou an de viață! La mulți ani!

🎂 Aniversare

Să ai parte de tot ceea ce-ți dorești în acest nou an de viață! La mulți ani și sărbătorire fericită!

💏 de Nuntă

Căsătorie

Felicitări pentru un început minunat în viața de cuplu! Să vă bucurați de dragoste și să aveți parte de o căsnicie plină de bucurii și împliniri!

💐 Sărbatori

Să vă fie casa plină de bucurie și dragoste de Sfânta Elena și Sfântul Constantin! La mulți ani!

🎈 Ziua de naștere

Nașei

Felicitări, nașa noastră, pentru un an nou plin de bucurii și succese! Suntem atât de norocoși să vă avem în viața noastră și să ne puteți oferi îndrumare și înțelepciune.

🎈 Ziua de naștere

Bunica

La multi ani, bunica mea minunata! Esti o persoana speciala in viata mea si sunt recunoscator pentru toata iubirea si intelepciunea pe care o impartasesti cu mine. Iti doresc un an plin de sanatate, fericire si impliniri!

🎈 Ziua de naștere

Nașei

Fie ca ziua ta de naștere să fie plină de lumină și de iubire, nașa mea iubită. Să ai parte de multe realizări și împliniri în viață. La mulți ani!

🎈 Ziua de naștere

Bărbați

La multi ani, cu ocazia zilei tale de nastere! Iti doresc sa ai parte de multe momente frumoase alaturi de cei dragi.

La mulți ani

Îți doresc un an nou plin de realizări, sănătate și fericire! La mulți ani și multe bucurii în viața ta!

🎈 Ziua de naștere

Bărbați

Sa ai un an plin de realizari, impliniri si surprize placute. La multi ani, cu ziua ta de nastere!

🎈 Ziua de naștere

Felicitari cu ocazia zilei tale de nastere, mama! Sper ca aceasta zi sa fie una memorabila si sa-ti aduca multa fericire si impliniri. Esti o mama minunata si sunt recunoscatoare pentru tot ce ai facut pentru mine de-a lungul anilor. Iti doresc multa sanatate, iubire si momente frumoase alaturi de tatal meu si cei dragi. Fie ca anul acesta sa fie unul dintre cei mai buni din viata ta si sa-ti aduca tot ce iti doresti. Te iubesc si iti multumesc pentru tot!

💏 de Nuntă

Căsătorie

Să aveți parte de multe momente de bucurie și de multe împliniri în viața de familie! Felicitări pentru căsătorie și pentru acest început frumos alături de celălalt!

🎈 Ziua de naștere

Fetița mea

Îți dorim tot binele din lume în acest nou an de viață, scumpa noastră nepoată! Ești o persoană minunată și suntem mândri să fim bunicii tăi! La mulți ani!

🎈 Ziua de naștere

De fiecare dată când te uiţi la aceste flori să ştii că cineva, departe, se gândeşte la tine. Aş vrea să fie mai multe moduri în care să-ţi spun ce însemni pentru mine. Iţi trimit câte un sărut ascuns în petalele fiecărei flori.

🎈 Ziua de naștere

Scurte

Un an nou de viață să îți aducă multe realizări și momente frumoase!

Pentru aceste ocazii speciale, vă pune la dispoziție zeci de mesaje frumoase, fiecare original și unic, compus de echipa noastră special pentru astfel de ocazii, cu sensibilitate, grijă, încărcate de sentimente și emoție. Mesaje pentru iubită, pentru iubit, pentru părinți și prieteni, pentru profesori și șefi. Pentru sărbători, zile de naștere, ocazii speciale. Vă punem la dispoziție calitate și promtitudine. Puteți copia simplu mesajul pentru a-l trimite celor dragi, câștigându-le aprecierea, în numai câteva secunde, fără să mai pierdeți timpul încercând să vă găsiți cuvintele potrivite. Știm cât de important este timpul pentru dumneavoastră! Răspundem, de asemenea, la cereri de mesaje personalizate, cu cea mai mare plăcere. Vă invităm să alegeți dintre mesajele pe care vi le oferim, pentru a le trimite celor dragi. :)