Surprinde persoana
cu un mesaj original

De ce sa nu spargi monotonia unei zile petrecute intre patru pereti cu un mesaj creativ

Mesaje de felicitare și urări pe Felicitari-ocazii.ro

Viața este plină de ocazii speciale, de zile frumoase și aparte, de sărbători și petreceri. Iar noi suntem cu toții înconjurați de oameni minunați, oameni special, către care deseori se îndreaptă gândul nostru și sentimentele noastre. Și atunci când vrem să ne facem auzite gândurile, mesajele pe care le transmitem uneori sunt greu de găsit în interiorul nostru, greu de exprimat în cuvinte pentru că ne lăsăm copleșiți de emoții.

Top mesaje din această lună

🎈 Ziua de naștere

Astăzi este ziua ta dar nici vârsta pe care ai împlinit-o nu este mai frumoasa ca tine.

🎈 Ziua de naștere

Bunica

La multi ani, bunica mea iubita! Esti un exemplu de forta si iubire si te iubesc din tot sufletul meu. Iti doresc un an nou plin de sanatate, fericire si iubire din partea celor dragi!

🎈 Ziua de naștere

Femei

Sa fie un an in care sa te simti fericita, optimista si plina de energie. La multi ani, cu ziua ta de nastere!

🎈 Ziua de naștere

Fiicei

Fiica mea dragă, la mulți ani! Ești lumina ochilor noștri și suntem mândri de tine și de toate realizările tale.

🎈 Ziua de naștere

Te felicit cu ocazia zilei tale de naştere, dorindu-ţi multa sănătate si realizări frumoase. Fie ca magia tuturor clipelor trăite si cumpăna dintre ani sa te găsească mai fericit decât ai fost până acum si sa ramii aşa, nu pentru un an, nu pentru doi, ci pentru tot restul vieţii. La mulţi ani!

🎈 Ziua de naștere

Soțului

La multi ani, iubirea mea! Ziua ta de nastere este un motiv de sarbatoare pentru noi amandoi, pentru ca imi aminteste cat de mult te iubesc si cat de multe lucruri minunate avem impreuna. Tu esti persoana care imi face inima sa tresalte si care ma face sa zambesc mereu, indiferent de situatie. Sper ca acest an nou sa fie la fel de special si minunat ca tine, si sa-ti aduca multe momente memorabile alaturi de mine. Te iubesc enorm si iti multumesc ca faci parte din viata mea.

💐 Sărbatori

💘 Sfântul Valentin

Te voi cuceri Dacă nici acum nu mă crezi că te iubesc va trebui să arunc în luptă ultima mea armă…

🎈 Ziua de naștere

De ziua ta îţi dorim cer senin, ani frumoşi, prieteni, zâmbet, dragoste, momente unice pe care viaţa să le transforme în amintiri ce nu se uită niciodată. LA MULŢI ANI!

🎈 Ziua de naștere

Sora mai mică

La mulți ani, sora mea minunată! Îți doresc tot binele din lume în acest nou an de viață!

💐 Sărbatori

🌷 8 Martie

Fie ca această zi să fie plină de împliniri și de satisfacții și să îți ofere o mulțime de motive să zâmbești. La mulți ani de Ziua Femeii!

La mulți ani

"La mulți ani cu sănătate și fericire! Sărbătorim astăzi nașterea ta și te iubim foarte mult!"

🎈 Ziua de naștere

Femei

Sa ai un an in care sa te dezvolti personal, sa descoperi noi talente si pasiuni. La multi ani, cu ocazia zilei tale de nastere!

💐 Sărbatori

🌷 8 Martie

Ca un bobocel de floare Să trăieşti în sărbătoare, Ca o floare înflorită Să te simţi mereu iubită, Ca un fir de iarbă fină Să fii scăldată în lumină Ca o gingaşă orhidee Să rămâi mereu femeie. Felicitări cu 8 Martie!

💐 Sărbatori

🌷 8 Martie

Dragostea mamei este prima noastră dragoste, pe care întotdeauna o păstrăm cu grijă. Ce fericire că dragostea ta o am mereu în lumea mea, ce noroc că eşti mama mea!

🎈 Ziua de naștere

Femei

Sa ai parte de bucurii, satisfactii si realizari in noul an.

Pentru aceste ocazii speciale, vă pune la dispoziție zeci de mesaje frumoase, fiecare original și unic, compus de echipa noastră special pentru astfel de ocazii, cu sensibilitate, grijă, încărcate de sentimente și emoție. Mesaje pentru iubită, pentru iubit, pentru părinți și prieteni, pentru profesori și șefi. Pentru sărbători, zile de naștere, ocazii speciale. Vă punem la dispoziție calitate și promtitudine. Puteți copia simplu mesajul pentru a-l trimite celor dragi, câștigându-le aprecierea, în numai câteva secunde, fără să mai pierdeți timpul încercând să vă găsiți cuvintele potrivite. Știm cât de important este timpul pentru dumneavoastră! Răspundem, de asemenea, la cereri de mesaje personalizate, cu cea mai mare plăcere. Vă invităm să alegeți dintre mesajele pe care vi le oferim, pentru a le trimite celor dragi. :)