Surprinde persoana
cu un mesaj original

De ce sa nu spargi monotonia unei zile petrecute intre patru pereti cu un mesaj creativ

Mesaje de felicitare și urări pe Felicitari-ocazii.ro

Viața este plină de ocazii speciale, de zile frumoase și aparte, de sărbători și petreceri. Iar noi suntem cu toții înconjurați de oameni minunați, oameni special, către care deseori se îndreaptă gândul nostru și sentimentele noastre. Și atunci când vrem să ne facem auzite gândurile, mesajele pe care le transmitem uneori sunt greu de găsit în interiorul nostru, greu de exprimat în cuvinte pentru că ne lăsăm copleșiți de emoții.

Top mesaje din această lună

🎈 Ziua de naștere

Femei

Sa te simti iubita, apreciata si respectata in fiecare zi a noului an. La multi ani!

💏 de Nuntă

Romantice

Astăzi este ziua în care începeți să construiți împreună o viață minunată și plină de iubire. Felicitări pentru căsătorie și să aveți mereu împreună cele mai frumoase momente.

🎈 Ziua de naștere

Fetița mea

Să ai parte de multe momente frumoase și împliniri în acest nou an de viață, draga noastră nepoată! Ești o sursă de fericire pentru noi și sperăm să avem parte de multe aventuri și momente frumoase împreună în viitor! La mulți ani!

💐 Sărbatori

🌷 8 Martie

8 MARTIE coboară pe aripi de primăvară şi pentru că-i călător îţi aduce un mărţişor.

🎈 Ziua de naștere

Soțului

La multi ani, iubitul meu sot si tatic minunat! Iti dorim sa ai parte de o zi speciala si de multe momente fericite alaturi de cei dragi. Fie ca acest an nou sa fie plin de realizari si impliniri pe toate planurile si sa-ti aduca multa fericire si bucurie. Te iubim si suntem recunoscatori ca esti alaturi de noi.

🎈 Ziua de naștere

Bunica

La multi ani, bunica iubita! Iti multumesc pentru toate lectiile de viata si pentru tot sprijinul acordat de-a lungul anilor. Iti doresc o zi minunata si un an plin de bucurii, impliniri si multa iubire!

🎈 Ziua de naștere

Mama

La mulți ani, draga mea mamă! Îți doresc să te bucuri de fiecare clipă din acest an și să primești tot ceea ce îți dorești. Te iubesc foarte mult și îți mulțumesc pentru toată iubirea și înțelepciunea pe care mi le-ai arătat mereu.

🎈 Ziua de naștere

Trandafirii pe care i-ai adunat în cununa vieţii tale, lasă-i astăzi să se împletească într-un buchet al împlinirii. Fie ca florile iubirii să-ţi împodobească viaţa şi să-ţi vezi împlinite toate dorinţele. Tot ce-ţi doreşti, tot ce-ţi lipseşte şi-ţi foloseşte.

La mulți ani

"La mulți ani și multe împliniri în viață! Să te bucuri de această zi specială alături de oamenii dragi și să ții amintirea ei pentru totdeauna în sufletul tău!"

🎈 Ziua de naștere

Sa ai un an in care sa descoperi noi pasiuni, talente si sa te dezvolti personal. La multi ani, cu ocazia zilei tale de nastere!

La mulți ani De ziua ta

Fie ca ziua ta de naştere să fie una memorabilă şi sărbătorită cu multă voie bună şi încântare! La mulţi ani cu sănătate şi fericire în noul an care începe!

💏 de Nuntă

Cununie

Astăzi sărbătoriți dragostea și uniunea voastră și suntem atât de fericiți să fim aici alături de voi. Felicitări și să aveți o căsnicie plină de iubire și fericire.

🎈 Ziua de naștere

Lumea toată-i trecătoare, oamenii se trec şi mor, doar tu eşti nemuritoare, La Mulţi Ani şi mult umor.

La mulți ani Urări

Îți doresc să ai parte de multe zâmbete, împliniri și momente fericite în noul an care începe! La mulți ani cu dragoste și bucurie în suflet!

🎈 Ziua de naștere

Bucuria lumii toată, Zi de zi-n uşă să-ţi bată, Bunul Dumnezeu să-ţi dea, Tot ce îţi doreşti ş-ai vrea!

Pentru aceste ocazii speciale, vă pune la dispoziție zeci de mesaje frumoase, fiecare original și unic, compus de echipa noastră special pentru astfel de ocazii, cu sensibilitate, grijă, încărcate de sentimente și emoție. Mesaje pentru iubită, pentru iubit, pentru părinți și prieteni, pentru profesori și șefi. Pentru sărbători, zile de naștere, ocazii speciale. Vă punem la dispoziție calitate și promtitudine. Puteți copia simplu mesajul pentru a-l trimite celor dragi, câștigându-le aprecierea, în numai câteva secunde, fără să mai pierdeți timpul încercând să vă găsiți cuvintele potrivite. Știm cât de important este timpul pentru dumneavoastră! Răspundem, de asemenea, la cereri de mesaje personalizate, cu cea mai mare plăcere. Vă invităm să alegeți dintre mesajele pe care vi le oferim, pentru a le trimite celor dragi. :)