Surprinde persoana
cu un mesaj original

De ce sa nu spargi monotonia unei zile petrecute intre patru pereti cu un mesaj creativ

Mesaje de felicitare și urări pe Felicitari-ocazii.ro

Viața este plină de ocazii speciale, de zile frumoase și aparte, de sărbători și petreceri. Iar noi suntem cu toții înconjurați de oameni minunați, oameni special, către care deseori se îndreaptă gândul nostru și sentimentele noastre. Și atunci când vrem să ne facem auzite gândurile, mesajele pe care le transmitem uneori sunt greu de găsit în interiorul nostru, greu de exprimat în cuvinte pentru că ne lăsăm copleșiți de emoții.

Top mesaje din această lună

💏 de Nuntă

Să aveți parte de multă dragoste, bucurie și zâmbete, în fiecare zi a căsătoriei voastre.

🎂 Aniversare

Fie ca această zi de naștere să fie una de neuitat, plină de momente frumoase, de tort și de multe cadouri! La mulți ani și să ai parte de un an nou minunat!

💏 de Nuntă

Cununie

Sărbătoriți această zi specială a cununiei știind că aveți întreaga lume în spatele vostru, inclusiv familia, prietenii și toți cei care vă iubesc. Felicitări și să aveți o căsnicie plină de iubire și fericire!

La mulți ani

"La mulți ani și multe împliniri în viață! Să te bucuri de această zi specială alături de oamenii dragi și să ții amintirea ei pentru totdeauna în sufletul tău!"

🎈 Ziua de naștere

Vă felicităm cu frumoasa aniversare de XX ani. Vă dorim din toată inima multă sănătate, bucurie şi pace sufletească. O viaţă trăită frumos, plină de demnitate, cu satisfacţia lucrului făcut din suflet, viaţă care atrage admiraţia celor din jurul D-voastră şi mulţumirea de sine ! Trăind aşa veţi primi negreşit o ploaie de binecuvântări !

🎈 Ziua de naștere

Soțului

La multi ani, dragul meu sot! Sper ca acest an sa fie plin de realizari, bucurii si multa iubire!

🎈 Ziua de naștere

Sora mai mică

Sper că această zi de naștere să fie una de neuitat, plină de bucurie și fericire! La mulți ani, sora mea iubită!

💏 de Nuntă

Romantice

Felicitări pentru că ați găsit dragostea adevărată și pentru că ați ales să vă uniți viețile. Sperăm că veți fi mereu fericiți și veți petrece toată viața împreună.

💐 Sărbatori

De Sfântul Ioan, să aveți parte de multă sănătate, fericire și dragoste alături de cei dragi! La mulți ani!

🎈 Ziua de naștere

Prietenei

Fie ca fiecare moment al zilei tale să fie luminos și plin de surprize frumoase. La mulți ani, Prietena mea!

💏 de Nuntă

Haioase

De la burlaci la căsătoriți - sunteți o echipă acum! Sperăm că nunta voastră a fost atât de grozavă încât să nu vă dați seama când au trecut cei 10 ani! Felicitări și să aveți o căsnicie plină de iubire, fericire și distracție!

🎈 Ziua de naștere

Fie ca ziua ta de naștere să fie plină de bucurie, iubire și fericire, iar anul tău nou de viață să îți aducă multe realizări și împliniri pe toate planurile vieții tale. Îți doresc multă sănătate, putere și noroc în tot ceea ce faci!

🎈 Ziua de naștere

Fiicei

Pentru fiica mea adorabilă, toată dragostea și cele mai frumoase urări de ziua ta de naștere! La mulți ani!

🎈 Ziua de naștere

Fie ca aceasta zi să-ţi deschidă poarta unui viitor plin de succese, Dumnezeu să-ţi dea un curcubeu la fiecare furtună, un zâmbet la fiecare lacrimă, o promisiune la fiecare grijă, o binecuvântare la fiecare pas. Fie ca Ziua de azi să-ţi aducă în casă Lumina, Dragostea, Înţelegerea şi Sănătatea!!!

🎈 Ziua de naștere

Bărbați

La multi ani, cu ocazia zilei tale de nastere! Iti doresc sa ai parte de multe momente frumoase alaturi de cei dragi.

Pentru aceste ocazii speciale, vă pune la dispoziție zeci de mesaje frumoase, fiecare original și unic, compus de echipa noastră special pentru astfel de ocazii, cu sensibilitate, grijă, încărcate de sentimente și emoție. Mesaje pentru iubită, pentru iubit, pentru părinți și prieteni, pentru profesori și șefi. Pentru sărbători, zile de naștere, ocazii speciale. Vă punem la dispoziție calitate și promtitudine. Puteți copia simplu mesajul pentru a-l trimite celor dragi, câștigându-le aprecierea, în numai câteva secunde, fără să mai pierdeți timpul încercând să vă găsiți cuvintele potrivite. Știm cât de important este timpul pentru dumneavoastră! Răspundem, de asemenea, la cereri de mesaje personalizate, cu cea mai mare plăcere. Vă invităm să alegeți dintre mesajele pe care vi le oferim, pentru a le trimite celor dragi. :)