Surprinde persoana
cu un mesaj original

De ce sa nu spargi monotonia unei zile petrecute intre patru pereti cu un mesaj creativ

Mesaje de felicitare și urări pe Felicitari-ocazii.ro

Viața este plină de ocazii speciale, de zile frumoase și aparte, de sărbători și petreceri. Iar noi suntem cu toții înconjurați de oameni minunați, oameni special, către care deseori se îndreaptă gândul nostru și sentimentele noastre. Și atunci când vrem să ne facem auzite gândurile, mesajele pe care le transmitem uneori sunt greu de găsit în interiorul nostru, greu de exprimat în cuvinte pentru că ne lăsăm copleșiți de emoții.

Top mesaje din această lună

🎈 Ziua de naștere

Fiului

Fie ca viața ta să fie plină de momente frumoase, de prieteni și de împliniri. La mulți ani, fiul meu iubit!

🎈 Ziua de naștere

Un trandafir frumos, mereu îşi schimbă faţa, dar o prietenă adevărată rămâne toată viaţa. La mulţi anişori!

🎈 Ziua de naștere

A mai trecut un an din viata ta… a mai ieşit un ban din geanta mea.

🎈 Ziua de naștere

Fiului

Fie ca această zi să fie una de neuitat, plină de iubire, sănătate și realizări pentru fiul meu iubit. La mulți ani!

🎈 Ziua de naștere

La mulți ani și o zi de naștere plină de iubire, sănătate și împliniri! Sărbători fericite și numai momente de fericire în viața ta!

🎈 Ziua de naștere

Când încă o petală din anii tăi frumoşi s-a scuturat alene, vibrând armonios, priveşte cu mândrie, gândind neîncetat la restul de petale ce nu s-au scuturat. La mulţi Ani!

🎂 Aniversare

Îți doresc să ai parte de multă sănătate, fericire și împliniri în acest nou an de viață! La mulți ani și să ai parte de multe aventuri și de multe momente frumoase!

🎈 Ziua de naștere

Azi e ziua ta şi singura posibilitate este să te felicit prin internet. Sper ca un an în plus să te ajute să descoperi unde este dragostea adevărata. La mulţi ani!

🎈 Ziua de naștere

Bărbați

La multi ani, prietene drag! Iti doresc multa iubire, fericire si succes in tot ceea ce faci!

🎈 Ziua de naștere

Am căutat mesaje de aniversare cât mai frumoase cât mai originale, acum o să-l dau pe ăsta’ … iţi trimit unul mai frumos data viitoare.

💏 de Nuntă

Căsătorie

Să aveți parte de multe momente frumoase alături de cei dragi și să vă bucurați mereu de dragostea și armonia din căsnicia voastră! Felicitări pentru căsătorie!

🎈 Ziua de naștere

Prietenei

Să ai parte de o zi de naștere minunată alături de cei dragi și să primești numai mesaje și urări frumoase! La mulți ani și multă fericire în viața ta!

💏 de Nuntă

La mulți ani pentru voi doi, dragii mei! Să vă bucurați de toate momentele frumoase ale vieții împreună și să aveți o călătorie plină de iubire și armonie.

🎈 Ziua de naștere

Fetița mea

Fie că în acest nou an de viață să poți să-ți îndeplinești toate dorințele și să ai parte de multe momente frumoase alături de cei dragi, fiica mea dragă! Sunt aici mereu pentru tine, să te iubesc și să te susțin în tot ceea ce faci! La mulți ani!

🎈 Ziua de naștere

Nașului

Pentru mine, nașul meu este un om deosebit care mi-a fost mereu alături în toate momentele importante din viața mea. Îți mulțumesc pentru tot sprijinul și pentru toată dragostea pe care mi-ai oferit-o. Îți doresc de ziua ta de naștere să ai parte de o zi specială și sărbători frumoase alături de oamenii dragi! La mulți ani, nașule!

Pentru aceste ocazii speciale, vă pune la dispoziție zeci de mesaje frumoase, fiecare original și unic, compus de echipa noastră special pentru astfel de ocazii, cu sensibilitate, grijă, încărcate de sentimente și emoție. Mesaje pentru iubită, pentru iubit, pentru părinți și prieteni, pentru profesori și șefi. Pentru sărbători, zile de naștere, ocazii speciale. Vă punem la dispoziție calitate și promtitudine. Puteți copia simplu mesajul pentru a-l trimite celor dragi, câștigându-le aprecierea, în numai câteva secunde, fără să mai pierdeți timpul încercând să vă găsiți cuvintele potrivite. Știm cât de important este timpul pentru dumneavoastră! Răspundem, de asemenea, la cereri de mesaje personalizate, cu cea mai mare plăcere. Vă invităm să alegeți dintre mesajele pe care vi le oferim, pentru a le trimite celor dragi. :)