Surprinde persoana
cu un mesaj original

De ce sa nu spargi monotonia unei zile petrecute intre patru pereti cu un mesaj creativ

Mesaje de felicitare și urări pe Felicitari-ocazii.ro

Viața este plină de ocazii speciale, de zile frumoase și aparte, de sărbători și petreceri. Iar noi suntem cu toții înconjurați de oameni minunați, oameni special, către care deseori se îndreaptă gândul nostru și sentimentele noastre. Și atunci când vrem să ne facem auzite gândurile, mesajele pe care le transmitem uneori sunt greu de găsit în interiorul nostru, greu de exprimat în cuvinte pentru că ne lăsăm copleșiți de emoții.

Top mesaje din această lună

🎈 Ziua de naștere

Prietenei

🎈 De ziua ta, vreau să îți amintesc cât de mult însemni pentru mine. Ești raza mea de soare în zilele mohorâte și ecoul râsului meu în momentele fericite. La mulți ani și mulțumesc că exiști!

🎈 Ziua de naștere

Mama

La mulți ani, mama mea iubită și dragă! Îți doresc să ai parte de toată fericirea din lume, sănătate și împliniri în toate domeniile vieții. Îți mulțumesc pentru toată iubirea și sprijinul pe care mi le-ai arătat și sper să rămânem împreună mereu.

💐 Sărbatori

💘 Sfântul Valentin

Unii spun că te iubesc pentru banii tăi, alţii că te iubesc pentru frumuseţea, inteligenţa sau simţul umorului. Eu îţi mărturisesc că nu te iubesc pentru ceea ce eşti tu ci pentru ceea ce sunt eu când sunt cu tine! Numai tu mă poţi face fericită. Te iubesc!

🎈 Ziua de naștere

Te felicit cu ocazia zilei tale de naştere, dorindu-ţi multa sănătate si realizări frumoase. Fie ca magia tuturor clipelor trăite si cumpăna dintre ani sa te găsească mai fericit decât ai fost până acum si sa ramii aşa, nu pentru un an, nu pentru doi, ci pentru tot restul vieţii. La mulţi ani!

💐 Sărbatori

1 Martie însorit și plin de bucurii! Primăvara să vă aducă noroc, sănătate și prosperitate!

🎈 Ziua de naștere

Fetița mea

La mulți ani, scumpa noastră nepoată! Sperăm să ai parte de multă fericire și sănătate în acest nou an de viață, și să ai parte de multe momente frumoase alături de noi, bunicii tăi!

🎈 Ziua de naștere

Femei

Sa ai un an minunat, plin de momente frumoase si realizari. La multi ani, cu ziua ta de nastere!

🎈 Ziua de naștere

Scurte

Îți doresc o zi plină de râsete, voie bună și surprize plăcute!

🎈 Ziua de naștere

Prietenei

La mulți ani, sufletul meu pereche! Să continue aventura noastră minunată și să împărțim împreună toate bucuriile vieții.

🎈 Ziua de naștere

Prietenei

Îți doresc o zi de naștere minunată și plină de fericire, iar anul care vine să îți aducă numai realizări și împliniri! La mulți ani, prietena mea cea mai bună!

💏 de Nuntă

Fie ca fiecare zi să vă aducă mai multă fericire și dragoste decât cea de ieri.

🎈 Ziua de naștere

Bărbați

La multi ani, cu ocazia zilei tale de nastere! Iti doresc sa ai parte de multa fericire, sanatate si bucurii in noul an.

🎈 Ziua de naștere

Soțului

Iti urez sa fii mereu sanatos, fericit si plin de entuziasm pentru viata. Esti cel mai bun sot din lume si nu as putea sa ma simt mai norocoasa sa fiu alaturi de tine!

💏 de Nuntă

Haioase

Să vă trăiți viața împreună ca și cum astăzi ar fi ultima zi! Dar să sperăm că sunt multe zile minunate înainte. Felicitări!

🎈 Ziua de naștere

Nașei

Dragă nașă, vă urăm un sincer "La mulți ani!" și o zi specială plină de iubire și fericire. Sunteți un model pentru noi toți și suntem atât de recunoscători pentru influența pe care ați avut-o asupra vieții noastre.

Pentru aceste ocazii speciale, vă pune la dispoziție zeci de mesaje frumoase, fiecare original și unic, compus de echipa noastră special pentru astfel de ocazii, cu sensibilitate, grijă, încărcate de sentimente și emoție. Mesaje pentru iubită, pentru iubit, pentru părinți și prieteni, pentru profesori și șefi. Pentru sărbători, zile de naștere, ocazii speciale. Vă punem la dispoziție calitate și promtitudine. Puteți copia simplu mesajul pentru a-l trimite celor dragi, câștigându-le aprecierea, în numai câteva secunde, fără să mai pierdeți timpul încercând să vă găsiți cuvintele potrivite. Știm cât de important este timpul pentru dumneavoastră! Răspundem, de asemenea, la cereri de mesaje personalizate, cu cea mai mare plăcere. Vă invităm să alegeți dintre mesajele pe care vi le oferim, pentru a le trimite celor dragi. :)