Surprinde persoana
cu un mesaj original

De ce sa nu spargi monotonia unei zile petrecute intre patru pereti cu un mesaj creativ

Mesaje de felicitare și urări pe Felicitari-ocazii.ro

Viața este plină de ocazii speciale, de zile frumoase și aparte, de sărbători și petreceri. Iar noi suntem cu toții înconjurați de oameni minunați, oameni special, către care deseori se îndreaptă gândul nostru și sentimentele noastre. Și atunci când vrem să ne facem auzite gândurile, mesajele pe care le transmitem uneori sunt greu de găsit în interiorul nostru, greu de exprimat în cuvinte pentru că ne lăsăm copleșiți de emoții.

Top mesaje din această lună

💐 Sărbatori

🌷 8 Martie

Sărbătoarea ta şi a primăverii Ultima ninsoare-ncarcă merii Dar curând ei plini vor fi de floare! Martie, mămico, sărbătoare!

🎈 Ziua de naștere

Fiului

Fie ca această zi să fie una deosebită și plină de momente fericite, alături de cei dragi. La mulți ani, fiul meu iubit!

💏 de Nuntă

Haioase

Felicitări pentru că v-ați găsit partenerul de viață! Sperăm că nunta voastră a fost atât de grozavă încât să nu mai fie nevoie să o repetați niciodată.

La mulți ani

"Fie ca ziua ta de naștere să fie plină de bucurie, râsete și momente memorabile alături de cei dragi! La mulți ani!"

💐 Sărbatori

💘 Sfântul Valentin

Când citeşti această carte să te gândeşti şi la celelalte cadouri pe care le am numai pentru tine. Pisicuţa ta…

🎈 Ziua de naștere

Nașului

La mulți ani, dragul meu nașule! Îți urez multă sănătate, fericire și împlinire în toate planurile tale.

💐 Sărbatori

🌷 8 Martie

Femeia Viaţa, arta, chiar şi energia se declină la feminin. Ideea, că şi lupta şi pâinea sunt tot femei. Privind femeile, sfârşeşti a crede în mitul cu supraoamenii în care fiecare din ele valorează cât doi bărbaţi. Ambiţioase, dinamice, cu plăcerea muncii, emotive şi eficace, fac ca intervenţia lor să fie mai intuitivă, mai psihologică, benefică....

💏 de Nuntă

Cununie

Sărbătoriți această zi specială a cununiei știind că aveți întreaga lume în spatele vostru, inclusiv familia, prietenii și toți cei care vă iubesc. Felicitări și să aveți o căsnicie plină de iubire și fericire!

🎈 Ziua de naștere

Îți urez să ai parte de o zi de naștere minunată și să te bucuri de fiecare moment al acesteia. Fiecare an nou să îți aducă multe motive de bucurie și să îți îndeplinești toate visurile și aspirațiile. Să ai parte de multă iubire și fericire, iar viața ta să fie mereu plină de frumos și de lumină!

🎈 Ziua de naștere

La mulţi ani! Să găseşti adevărata FERICIRE. Să nu o cauţi mult, să nu pleci departe pentru a o găsi. Ea e foarte aproape - ea e în ziua nouă, ea e în soarele ce răsare, ea e în chipul ce îţi zâmbeşte dulce atunci când te priveşti în oglindă.

🎈 Ziua de naștere

Nașului

Pentru mine, nașul meu este un om deosebit care mi-a fost mereu alături în toate momentele importante din viața mea. Îți mulțumesc pentru tot sprijinul și pentru toată dragostea pe care mi-ai oferit-o. Îți doresc de ziua ta de naștere să ai parte de o zi specială și sărbători frumoase alături de oamenii dragi! La mulți ani, nașule!

💏 de Nuntă

Romantice

Suntem atât de fericiți să fim aici și să sărbătorim nunta voastră. Sperăm că veți petrece multe ani fericiți împreună și să vă iubiți unul pe altul pentru totdeauna.

🎈 Ziua de naștere

Sora mai mică

Sper că această zi de naștere să fie una de neuitat, plină de bucurie și fericire! La mulți ani, sora mea iubită!

🎈 Ziua de naștere

Scurte

La mulți ani cu multe realizări și bucurii în viață!

🎂 Aniversare

18 ani

Felicitări, prietena mea cea mai bună! Îți dorim multe momente frumoase alături de cei dragi și multe experiențe unice în viitor. Îți dorim mult succes în toate proiectele tale și să îți atingi toate visele și aspirațiile. La mulți ani!

Pentru aceste ocazii speciale, vă pune la dispoziție zeci de mesaje frumoase, fiecare original și unic, compus de echipa noastră special pentru astfel de ocazii, cu sensibilitate, grijă, încărcate de sentimente și emoție. Mesaje pentru iubită, pentru iubit, pentru părinți și prieteni, pentru profesori și șefi. Pentru sărbători, zile de naștere, ocazii speciale. Vă punem la dispoziție calitate și promtitudine. Puteți copia simplu mesajul pentru a-l trimite celor dragi, câștigându-le aprecierea, în numai câteva secunde, fără să mai pierdeți timpul încercând să vă găsiți cuvintele potrivite. Știm cât de important este timpul pentru dumneavoastră! Răspundem, de asemenea, la cereri de mesaje personalizate, cu cea mai mare plăcere. Vă invităm să alegeți dintre mesajele pe care vi le oferim, pentru a le trimite celor dragi. :)