Surprinde persoana
cu un mesaj original

De ce sa nu spargi monotonia unei zile petrecute intre patru pereti cu un mesaj creativ

Mesaje de felicitare și urări pe Felicitari-ocazii.ro

Viața este plină de ocazii speciale, de zile frumoase și aparte, de sărbători și petreceri. Iar noi suntem cu toții înconjurați de oameni minunați, oameni special, către care deseori se îndreaptă gândul nostru și sentimentele noastre. Și atunci când vrem să ne facem auzite gândurile, mesajele pe care le transmitem uneori sunt greu de găsit în interiorul nostru, greu de exprimat în cuvinte pentru că ne lăsăm copleșiți de emoții.

Top mesaje din această lună

🎈 Ziua de naștere

Scurte

Îți doresc o zi plină de râsete, voie bună și surprize plăcute!

🎈 Ziua de naștere

Bărbați

La multi ani, cu ziua ta de nastere! Iti doresc sa te simti puternic, optimist si plin de energie in fiecare zi a noului an.

🎈 Ziua de naștere

Bărbați

La multi ani, cu ziua ta de nastere! Iti doresc sa ai un an in care sa te simti apreciat si iubit.

La mulți ani De ziua ta

Să ai parte de o zi de naştere specială şi sărbătorită cu multă iubire şi voie bună! Îţi urez multă fericire şi succes în noul an care începe! La mulţi ani!

🎈 Ziua de naștere

Nașului

Îți doresc de ziua ta de naștere multă sănătate, fericire și împliniri, dragul meu nașule! Sărbătorește în stil mare și să nu uiți să te bucuri de toate momentele frumoase alături de cei dragi!

🎂 Aniversare

1 anișor

La mulți ani, nepoțica mea adorabilă! Ești lumina vieții noastre și suntem atât de fericiti să te avem în viața noastră. Îți dorim un an de zile plin de zâmbete dulci, bucurii și multe momente frumoase alături de cei dragi. La mulți ani și felicitări!

🎈 Ziua de naștere

Vă felicităm cu frumoasa aniversare de XX ani. Vă dorim din toată inima multă sănătate, bucurie şi pace sufletească. O viaţă trăită frumos, plină de demnitate, cu satisfacţia lucrului făcut din suflet, viaţă care atrage admiraţia celor din jurul D-voastră şi mulţumirea de sine ! Trăind aşa veţi primi negreşit o ploaie de binecuvântări !

🎈 Ziua de naștere

Fiului

În această zi specială, îți urăm multă sănătate, fericire și iubire în viață! La mulți ani, fiul nostru drag!

🎈 Ziua de naștere

Prietenei

🎂 Sărbătoarea ta e un motiv de bucurie pentru toți cei care te cunosc. Îți urez să ai parte de clipe memorabile, să faci lucruri pe care le iubești și să strălucești mereu în lumina fericirii. La mulți ani!

La mulți ani

"Îți urez un an nou plin de împliniri și satisfacții, să ai parte de multe zile frumoase și de multă dragoste și iubire în viața ta! La mulți ani!"

La mulți ani

La mulți ani cu sănătate, fericire și multe împliniri! Sărbătorește-ți ziua de naștere cu zâmbetul pe buze și alături de oamenii dragi!

💐 Sărbatori

La mulți ani, de Sfântul Valentin! Dragostea să vă călăuzească mereu și să vă umple sufletele de fericire!

La mulți ani Cumătra

Să ai parte mereu de zâmbete, de împliniri și de momente frumoase în viața ta, draga mea cumatra! Felicitări cu ocazia zilei tale de naștere!

🎈 Ziua de naștere

Soțului

La multi ani, iubirea mea! Ziua ta de nastere este un motiv de sarbatoare pentru noi amandoi, pentru ca imi aminteste cat de mult te iubesc si cat de multe lucruri minunate avem impreuna. Tu esti persoana care imi face inima sa tresalte si care ma face sa zambesc mereu, indiferent de situatie. Sper ca acest an nou sa fie la fel de special si minunat ca tine, si sa-ti aduca multe momente memorabile alaturi de mine. Te iubesc enorm si iti multumesc ca faci parte din viata mea.

🎂 Aniversare

Fie ca această zi de naștere să fie una de neuitat, plină de momente frumoase, de tort și de multe cadouri! La mulți ani și să ai parte de un an nou minunat!

Pentru aceste ocazii speciale, vă pune la dispoziție zeci de mesaje frumoase, fiecare original și unic, compus de echipa noastră special pentru astfel de ocazii, cu sensibilitate, grijă, încărcate de sentimente și emoție. Mesaje pentru iubită, pentru iubit, pentru părinți și prieteni, pentru profesori și șefi. Pentru sărbători, zile de naștere, ocazii speciale. Vă punem la dispoziție calitate și promtitudine. Puteți copia simplu mesajul pentru a-l trimite celor dragi, câștigându-le aprecierea, în numai câteva secunde, fără să mai pierdeți timpul încercând să vă găsiți cuvintele potrivite. Știm cât de important este timpul pentru dumneavoastră! Răspundem, de asemenea, la cereri de mesaje personalizate, cu cea mai mare plăcere. Vă invităm să alegeți dintre mesajele pe care vi le oferim, pentru a le trimite celor dragi. :)