Citate despre Oameni

Oamenii nu au visat altfel veşnicia decât ca o rezistenţă a memoriei la timp.

Formandu-va o atitudine fata de o persoana asa dupa cum ea vi se pare la moment, o veti face mai rea. Formandu-va o atitudine fata de o persoana asa cum ea ar putea sa devina potential, o veti face sa fie ceea ce ea poate deveni cu adevarat.

Daca Omul ar disparea ar disparea si falsa sa divinitate. De aceea incercati sa va regasiti echilibrul divin din voi, din fiecare.

Tocmai atunci cand Omul a ajuns la Cunoastere nu a mai stiut nimic cu adevarat despre el, fiindca tot ceea ce avea Omul era furat de catre Cunoastere pentru ca aceasta sa se Cunoasca in propria sa oglinda nimicitoare a Marelui Neant, unde trebuiau ca Toate sa fie reflectate nascand Destinul.

Esti vrednic atunci cand faci tot ce se cade, nu tot ce poti.

Oamenii au defectul acesta de a da valoare semenilor dupa propria lor valoare, o intreprindere riscanta, as spune eu, oglinzile deformeaza mult realitatea.

Adevarul este o flacara atit de luminoasa incit multi oameni nu-i pot suporta lumina, unii inchid ochii ca sa nu-l vada, iar altii fug ca sa nu fie arsi.

Oamenii intră în amintirea celorlalţi lăsând o poveste

Cum omul este posesorul libertatii din sine tot astfel omul devine si posesorul dictaturii din sine.

Poate ca sentimentele sunt cele mai cumplite arme pe care le poate folosi omul ca sa-si loveasca adversarul.

Cu cât oamenii te interesează mai puțin, cu atât devii mai timid în fața lor, iar când ajungi să-i disprețuiești, începi să te bâlbâi.

Nina: Pentru a fi digerabile, ştirile au nevoie de condimente. Busuioc, boia de ardei, scorţişoară, foi de dafin… Sare şi piper, după gust! Şi, bineînţeles, puţină ficţiune…

Cel mai greu e sa-i faci pe oameni sa gandeasca, sau sa nu gandeasca.

Omul cel mai fericit e cel care-i face fericiți pe cât mai mulți oameni.

Într-o zi omul va constientiza ca patria sa este sistemul solar, iar Dumnezeu este consateanul sau.

Omul superior va intelege ce este corect; omul inferior va intelege ce va vinde.

Primii oameni au fost numiti primitivi, in loc sa fie numiti primari.

Omul care este liber de credulitate, dar care cunoaşte Necreatul, care s-a eliberat de toate înlănţuirile, a depăşit toate tentaţiile, a renunţat la toate dorinţele superficiale, acela este cel mai mare dintre oameni.

Nimeni nu iubeste omul de care ii este frica.

Toti oamenii au mintea bolnava.