Felicitari, texte felicitari


Felicitări pentru orice ocazie


Mesaje felicitări, texte felicitări si poze de la utilizatori.
Felicitări, urări, si mesaje pentru orice ocazie!

Texte felicitari de la utilizatori
Texte felicitari

Termeni si conditii utilizare
 

Conditii de utilizare a site-ului Felicitari-ocazii:

Folosirea acestui site, implica acceptarea in totalitate a termenilor si conditiilor de utilizare.
In situatia in care NU sunteti de acord cu acestia, va rugam sa incetati utlizarea serviciilor furnizate prin intermediul site-ului www.felicitari-ocazii.ro

Definitii. Urmatorii termeni vor fi definiti pentru o mai buna intelegere a conditiilor de utilizare:
 • Utilizator orice persoana interesata de furnizarea serviciului sau care acceseaza serviciul;
 • Serviciu - acordarea catre utilizator a accesului la date si informatii transmise de Felicitari-ocazii prin Internet, cu ajutorul acestui site.
Obligatiile Utilizatorului

a. Utilizatorul site-ului web este obligat ca la fiecare accesare a site-ului web sau la utilizarea serviciilor oferite sa actioneze in mod legal. Utilizatorul se obliga sa:
 • nu modifice, distribuie, transmita, afiseze, publice, reproduca, acorde licente, creeze produse derivate, transfere sau vinda orice fel de informatii sau servicii obtinute de pe sau prin intermediul acestui site web;
 • nu foloseasca si sa nu permita vreunui tert (si sa nu il autorizeze) sa foloseasca serviciul Felicitari-ocazii pentru a transmite sau a receptiona materiale care contravin dispozitiilor legale in vigoare sau au un continut obscen, abuziv, vulgar, defaimator, ofensator, amenintator, incalca orice alt drept de proprietate intelectuala sau este in orice alt mod ofensator;
 • nu desfasoare (si sa nu permita) activitatea de cracking sau hacking, sau atacurile de tipul "Denial of Service". Utilizatorii care violeaza securitatea sistemelor sau retelelor vor fi actionati in instanta, civil si penal.
b. Utilzatorul este de acord sa nu faca raspunzator si sa nu actioneze Felicitari-ocazii in justitie atat cu privire la orice pretentie ridicata de catre un tert, rezultata din utilizarea serviciului si a Internetului de catre Utilizator, cat si cu privire la orice pierdere (directa, indirecta, pe cale de consecinta sau de alta natura), costuri, actiuni, procese, pretentii, cheltuieli (inclusiv cheltuieli de judecata) sau alte raspunderi, suferite in vreun fel sau provocate direct de Felicitari-ocazii ca urmare a incalcarii sau ignorarii de catre Utilizator a acestor conditii.

Limitarea raspunderii

a. Utilizatorul declara in mod expres ca intelege si este de acord cu urmatoarele afirmatii:

I. Utilizarea serviciului se face pe propria raspundere. Astfel Felicitari-ocazii nu poate fi responsabil pentru nici un fel de daune directe sau indirecte produse prin utilizarea site-ului su sau a site-urilor web in legatura cu acesta.

II. Felicitari-ocazii nu este raspunzator si nu ofera nici o garantie ca:
 • serviciul va indeplini toate cerintele dumneavoastra;
 • serviciul va fi disponibil sau functional 24 de ore din 24;
 • orice eroare de program sau disfunctionalitate va fi remediata;
 • datele prezentate pe site sunt actuale sau corecte;
 • informatiile furnizate de Utilizator vor fi acceptate si afisate pe site.
III. Orice informatie obtinuta prin utilizarea serviciului pus la dispozitie de catre Felicitari-ocazii poate fi folosita doar pe riscul propriu al Utilizatorului. Utilizatorul va fi singura persoana responsabila de eventualele pierderi ce pot rezulta din utilizarea acestor informatii.

IV. Nici un sfat sau alte informatii orale sau scrise, obtinute de catre Utilizator de la Felicitari-ocazii prin intermediul serviciului, nu va crea o garantie care nu este stipulata expres in Conditiile de Utilizare.

b. Raspunderea Felicitari-ocazii (daca aceasta este stabilita de catre o instanta judecatoreasca sau un tribunal arbitral) rezultata in orice mod din sau in legatura cu furnizarea serviciului conform acestor conditii, este limitata.


Securitate

Utilizatorul ia la cunostinta ca Felicitari-ocazii nu poate controla si nu ofera nici un fel de garantii privind securitatea informatiilor care sunt vehiculate prin Internet.

Conexiunea la alte Site-uri

a. Serviciul poate fi folosit de catre Utilizator pentru a afla diferite informatii afisate de catre Felicitari-ocazii pe WEB, pentru a face legatura cu alte site-uri web din lume, iar Utilizatorul se angajeaza sa respecte politicile de utilizare valabile in acele retele sau site-uri. Utilizatorul accepta starea de fapt ca Felicitari-ocazii nu controleaza aceste site-uri, nu este responsabil si nu isi asuma nici o obligatie in ceea ce priveste alte site-uri, orice link din alte site-uri sau continutul acestora.

b. Orice includere de link-uri spre alte site-uri este facuta numai pentru a putea fi folosita de Utilzator si nu implica sprijinirea de catre Felicitari-ocazii a materialului disponibil pe acele site-uri sau retele si nici vreo asociere cu operatorii lor. Utilizatorul acceseaza acele site-uri si le foloseste produsele si serviciile exclusiv pe propriul risc.

Proprietate intelectuala

Utilizatorul declara in mod expres ca a luat la cunostinta faptul ca toate reprezentarile stilizate, logo-urile si simbolurile asociate si combinatii ale acestora cu oricare cuvant sau simbol grafic, folosite pe acest site, sunt marci inregistrate ale Felicitari-ocazii.

Date cu caracter personal

Prin accesarea acestui site sunteti de acord cu faptul ca Felicitari-ocazii are dreptul de a prelucra datele dumneavoastra personale, dezvaluite ca urmare a folosirii serviciului de catre Utilzator, in conformitate cu Regulile de confidentialitate . Regulile de confidentialitate se constituie ca parte integranta a acestor conditii.

Generalitati

a. Modificari ale conditiilor Felicitari-ocazii poate modifica prezentele conditii la anumite intervale de timp fara a anunta Utilizatorul. Astfel de modificari vor fi aduse la cunostiinta Utilizatorului prin afisare pe site-ul web. Modificarile facute astfel sunt socotite a fi acceptate de catre Utilizator daca acesta continua sa foloseasca serviciul dupa afisarea lor pe site-ul web.

b. Forta Majora Felicitari-ocazii nu isi asuma responsabilitatea pentru imposibilitatea de a se conforma obligatiilor prevazute in aceste conditii, ca rezultat al oricarei cauze aflate in afara controlului sau, incluzand dar nelimitandu-se la evenimente fortuite, conditii meteorologice nefavorabile, actiunea sau inactiunea guvernului sau a altor autoritati, a altor retele de care firma Felicitari-ocazii nu este responsabila.

c. Jurisdictie - Acest site web (exclusiv site-uri ale tertelor parti spre care exista linkuri) este controlat de catre Felicitari-ocazii. Prin accesarea acestui site, Utilzatorul accepta ca aceste conditii si orice disputa legata de ele sunt guvernate si interpretate in concordanta cu legile Romaniei, iar Utilizatorul admite sa se supuna jurisdictiei exclusive a instantelor judecatoresti de pe teritoriul Romaniei. Acest site web poate fi accesat de oriunde din Romania si de peste hotare. Felicitari-ocazii nu ofera nici o asigurare ca ceea ce acest site contine se supune legilor (inclusiv celor de proprietate intelectuala) altor tari in afara Romaniei. Daca Utilizatorul acceseaza acest site din afara Romaniei, o face pe riscul sau si este singur responsabil de respectarea legilor teritoriului in care se afla.

d. Confidentialitate Felicitari-ocazii nu garanteaza ca utilizarea acestui site va fi confidentiala. Felicitari-ocazii nu este responsabil pentru nici o paguba pe care o sufera Utilizatorul sau alta persoana ca rezultat al incalcarii confidentialitatii cu privire la utilizarea de catre Utilizator a acestui site. Orice informatie pe care Utilizatorul o dezvaluie pe site se poate sa nu fie in siguranta pe durata transmiterii ei prin Internet. Terte parti au posibilitatea de a intercepta transmisiunile pe care le face Utilizatorul cand foloseste acest site web. Unele servicii pe care le acceseaza Utilizatorul pe acest site permit Felicitari-ocazii sa primeasca informatii cu caracter personal.

Confidentialitatea datelor utilizatorilor site-ului www.felicitari-ocazii.ro

Ca urmare a utilizarii de catre dumneavoastra a serviciului, asa cum este definit in Conditiile de Utilizare a site-ului www.felicitari-ocazii.ro, Felicitari-ocazii poate obtine diverse informatii despre dumneavoastra ca persoana fizica (numele si prenumele, adresa, numere de telefon, informatii despre utilizarea produselor si serviciilor oferite prin intermediul site-ului nostru). Toate aceste informatii vor fi denumite in cele ce urmeaza Informatia privata.

Nu se incadreaza in aceasta categorie informatiile referitoare la persoane juridice sau informatiile care au fost anterior facute publice cu acordul dumneavoastra, informatii care prin natura lor nu fac obiectul regulilor de confidentialitate.

Prelucrarea informatiei private

Informatia privata va fi prelucrata de catre Felicitari-ocazii in conformitate cu prevederile Legilor nr. 677/2001, putand fi folosita in scopuri asociate comercializarii serviciilor si produselor companiei, cum ar fi:
 • oferirea de produse si/sau servicii catre dumneavoastra;
 • solutionarea intrebarilor, solicitarilor, propunerilor si sugestiilor dumneavoastra;
 • procesarea comenzilor sau cererilor dumneavoastra;
 • emiterea documentelor de facturare;
 • realizarea marketingului produselor si serviciilor Felicitari-ocazii, realizarea studiilor de piata si de produs;
 • contactarea dumneavoastra prin telefon, posta, email, fax, mesaje text,etc., in legatura cu oferte de produse si servicii ale Felicitari-ocazii sau in legatura cu produse si servicii ale unor parteneri despre care consideram ca ar putea fi de interes pentru dumneavoastra (in afara situatiei in care ne-ati adresat o cerere scrisa prin care solicitati sa nu fiti contactat in legatura cu aceste oferte utilizand informatiile private);
 • alocarea sau oferirea unor eventuale recompense, reduceri sau beneficii.

Dezvaluirea Informatiei private

Felicitari-ocazii nu va dezvalui Informatia privata unor terte parti decat in scopul prevenirii sau detectarii infractiunilor sau fraudelor;

Drepturile dumneavoastra.

Drepturile cu privire la prelucrarea Informatiei private ale utilizatorilor sunt:
 • de a obtine o data pe an, confirmarea faptului ca datele dvs. sunt sau nu prelucrate de catre noi;
 • de a interveni asupra datelor transmise;
 • de a va opune prelucrarii datelor pentru motive intemeiate si legitime legate de situaia dvs. particulara cu exceptia cazurilor in care exista dispozitii legale contrare. In caz de opozitie justificata, prelucrarea nu va mai viza datele in cauza.
 • de a va opune, in orice moment, in mod gratuit si fara nici o justificare, ca datele dumneavoastra personale sa fie prelucrate in scop de marketing direct, in numele Felicitari-ocazii sau al unui tert;
 • de a va adresa justitiei in situatia in care in urma prelucrarii datelor dumneavoastra personale ati suferit un prejudiciu;
 • de a inainta plangere, catre autoritatea de supraveghere in situatia in care considerati ca datele dumneavoastra personale nu au fost prelucrate conform legii;
Pentru situatiile prevazute la punctele 1, 2, 3 sau 4 ne veti inainta o cerere scrisa, datata si semnata. In cerere veti preciza adresa la care doriti sa va fie comunicate informatiile astfel incat sa aveti certitudinea ca predarea se va face numai personal.

Felicitari-ocazii va va comunica masurile adoptate/informatiile solicitate in termen de 15 zile de la data primirii cererii.

Felicitari-ocazii nu este responsabil pentru nici o paguba pe care o sufera Utilizatorul sau alta persoana ca rezultat al confidentialitatii cu privire la utilizarea acestui site. Orice informatie pe care Utilizatorul o dezvaluie pe site poate sa nu fie in siguranta pe durata transmiterii ei prin Internet. Terte parti au posibilitatea de a intercepta transmisiunile pe care le face Utilizatorul cand foloseste acest site web.

Pentru utilizarea acestui site este necesar sa cititi si sa acceptati aceste reguli in totalitate. Vizitarea in continuare a acestui site presupune ca sunteti de acord cu aceste reguli care fac parte din conditiile de utilizare.Design web, servicii SEO si gazduire web Articole, stil de viata, evenimente, horoscop, ocazii, retete si diete, sanatate, timp liber, si multe altele Articole, articole femei. Recomandari Anunturi telefoane mobile | GSM Online Huburi dc, huburi romanesti si straine. Huburi dc, huburi filme, jocuri si muzica Retete culinare, carte de bucate, ingrediente

© 2019 Felicitari-ocazii.ro. Toate drepturile rezervate. Design: Evidweb
Director web