Surprinde persoana
cu un mesaj original

De ce sa nu spargi monotonia unei zile petrecute intre patru pereti cu un mesaj creativ

Mesaje de felicitare și urări pe Felicitari-ocazii.ro

Viața este plină de ocazii speciale, de zile frumoase și aparte, de sărbători și petreceri. Iar noi suntem cu toții înconjurați de oameni minunați, oameni special, către care deseori se îndreaptă gândul nostru și sentimentele noastre. Și atunci când vrem să ne facem auzite gândurile, mesajele pe care le transmitem uneori sunt greu de găsit în interiorul nostru, greu de exprimat în cuvinte pentru că ne lăsăm copleșiți de emoții.

Top mesaje din această lună

La mulți ani De ziua ta

Îţi urez să ai parte de multă fericire şi succes în viaţă! La mulţi ani cu sănătate şi împliniri, într-o zi de naştere plină de voie bună!

🎂 Aniversare

18 ani

La mulți ani și felicitări pentru a ajunge la vârsta de 18 ani! Sper că acest nou an să fie plin de noi experiențe, de noi prieteni și de noi împliniri!

🎈 Ziua de naștere

Lucrurile mici pe care le facem şi le spunem au mare importanţă în timp ce noi ne urmăm calea. Un gest frumos poate să ia povara umerilor obosiţi pe drum. O vorbă bună poate îndulci inima precum o ploaie de vară peste florile însetate. Câtă bucurie vine din lucrurile mici şi simple, deci un simplu dar din suflet, LA MULŢI ANI!

🎈 Ziua de naștere

Sora mai mică

Fie ca această zi să fie una plină de râsete, bucurii și surprize plăcute, draga mea sora! Îți doresc să ai parte de toate lucrurile minunate pe care ți le dorești și sper să fii mereu fericită și împlinită! La mulți ani!

🎈 Ziua de naștere

Femei

Sa fie un an in care sa te simti fericita, optimista si plina de energie. La multi ani, cu ziua ta de nastere!

💏 de Nuntă

Vă dorim o căsnicie plină de iubire, respect și fericire.

🎈 Ziua de naștere

Sora mai mică

Fie ca această zi să fie plină de distracție, râsete și bucurie! La mulți ani, sora mea iubită!

🎈 Ziua de naștere

Am căutat mesaje de aniversare cât mai frumoase cât mai originale, acum o să-l dau pe ăsta’ … iţi trimit unul mai frumos data viitoare.

💐 Sărbatori

💘 Sfântul Valentin

Te aştept să îţi ofer toate florile sufletului meu, sunt numai ale tale pentru că tu le-ai făcut să răsară atât de frumos. IUBITA TA…

🎈 Ziua de naștere

Cumnata

La multi ani, cumnata! Iti doresc sa ai un an in care sa descoperi noi pasiuni, talente si sa te dezvolti personal. Sa ai parte de bucurii, satisfactii si realizari, sa te simti iubita si apreciata, sa ai curajul sa faci lucruri noi si sa ai un an minunat, plin de momente frumoase.

🎈 Ziua de naștere

Fiului

Astăzi este ziua în care ai venit pe lume și ne-ai umplut viața de bucurie și mândrie. La mulți ani, fiul meu drag!

🎈 Ziua de naștere

Soțului

Esti omul care mi-a transformat viata intr-o poveste de dragoste minunata si imi amintesc cu bucurie fiecare zi petrecuta alaturi de tine. La multi ani, dragul meu sot!

🎈 Ziua de naștere

Nașului

Sărbătorim astăzi o persoană foarte specială - nașul meu iubit! Îți doresc multă sănătate, fericire și împliniri în toate planurile vieții tale!

💐 Sărbatori

🌷 8 Martie

8 martie Pentru că se apropie cu repeziciune această zi minunată , aş dori să felicit toate femeile de pe pământ, pentru că au avut, şi bineînţeles că mai au putere să facă aşa încât să existe miracole pe Terra !!! Iar această zi minunată le este dedicată în special mamelor!!! N-as putea să o uit pe mama mea care este şi va fi pentru mine cea mai minunată mamă, TE IUBESC!!!

💏 de Nuntă

De ziua nunții voastre, vă doresc să fiți fericiți, să vă iubiți și să trăiți momente frumoase și memorabile alături de cei dragi.

Pentru aceste ocazii speciale, vă pune la dispoziție zeci de mesaje frumoase, fiecare original și unic, compus de echipa noastră special pentru astfel de ocazii, cu sensibilitate, grijă, încărcate de sentimente și emoție. Mesaje pentru iubită, pentru iubit, pentru părinți și prieteni, pentru profesori și șefi. Pentru sărbători, zile de naștere, ocazii speciale. Vă punem la dispoziție calitate și promtitudine. Puteți copia simplu mesajul pentru a-l trimite celor dragi, câștigându-le aprecierea, în numai câteva secunde, fără să mai pierdeți timpul încercând să vă găsiți cuvintele potrivite. Știm cât de important este timpul pentru dumneavoastră! Răspundem, de asemenea, la cereri de mesaje personalizate, cu cea mai mare plăcere. Vă invităm să alegeți dintre mesajele pe care vi le oferim, pentru a le trimite celor dragi. :)