Surprinde persoana
cu un mesaj original

De ce sa nu spargi monotonia unei zile petrecute intre patru pereti cu un mesaj creativ

Mesaje de felicitare și urări pe Felicitari-ocazii.ro

Viața este plină de ocazii speciale, de zile frumoase și aparte, de sărbători și petreceri. Iar noi suntem cu toții înconjurați de oameni minunați, oameni special, către care deseori se îndreaptă gândul nostru și sentimentele noastre. Și atunci când vrem să ne facem auzite gândurile, mesajele pe care le transmitem uneori sunt greu de găsit în interiorul nostru, greu de exprimat în cuvinte pentru că ne lăsăm copleșiți de emoții.

Top mesaje din această lună

🎈 Ziua de naștere

Bărbați

Fie ca ziua ta de nastere sa fie la fel de minunata precum esti tu! La multi ani, prietene drag!

💏 de Nuntă

Haioase

Să vă trăiți viața împreună ca și cum astăzi ar fi ultima zi! Dar să sperăm că sunt multe zile minunate înainte. Felicitări!

🎈 Ziua de naștere

Bărbați

La multi ani, prietene drag! Iti doresc multa iubire, fericire si succes in tot ceea ce faci!

💏 de Nuntă

De ziua nunții voastre, vă doresc să fiți fericiți, să vă iubiți și să trăiți momente frumoase și memorabile alături de cei dragi.

💏 de Nuntă

Haioase

Dragii mei, vă felicităm pentru că ați reușit să găsiți pe cineva care să vă accepte defectele și să vă iubească necondiționat. Sperăm că veți petrece multe ani minunați împreună!

🎈 Ziua de naștere

Femei

Sa fie un an plin de realizari, impliniri si surprize placute. La multi ani, cu ziua ta de nastere!

🎈 Ziua de naștere

Aceasta este doar un mesaj purtat de vânt, îţi doresc toata bucuria din lume şi toată fericirea de pe Pământ

🎈 Ziua de naștere

Te felicităm cu ocazia zilei tale de naştere. Astăzi şi în fiecare zi, ne gândim la tine cu recunoştinţă şi vrem să ştii că eşti foarte important pentru noi. Îţi urăm o zi de naştere plină de fericire, linişte şi momente de neuitat. LA MULŢI ANI!

🎈 Ziua de naștere

Mama

La mulți ani, mama noastră cea mai iubită! Ești o persoană specială și îți mulțumim pentru toată iubirea și susținerea pe care ni le oferi mereu. Îți dorim să ai parte de toate bucuriile și să rămâi mereu la fel de minunată și iubitoare.

La mulți ani Sora mea

Fericită zi de naștere, soră! Să ai o viață împlinită, presărată cu momente frumoase și amintiri de neuitat.

💏 de Nuntă

Căsătorie

Să aveți parte de o căsnicie lungă și fericită, plină de iubire și înțelegere reciprocă! Felicitări pentru căsătorie și pentru acest început minunat în viața de cuplu!

🎈 Ziua de naștere

Prietenei

🎁 Cu fiecare an care trece, calitatea ta de a aduce bucurie în jurul tău crește. Să continui să fii acea rază de optimism și să-ți împărtășești zâmbetul cu lumea. La mulți ani, Prietena mea!

🎈 Ziua de naștere

Fiului

Fie ca această zi să fie una deosebită și plină de momente fericite, alături de cei dragi. La mulți ani, fiul meu iubit!

💏 de Nuntă

Romantice

Felicitări pentru că v-ați găsit unul pe altul și pentru că ați hotărât să petreceți restul vieții împreună. Sperăm că veți fi fericiți și veți avea mereu împreună cele mai frumoase momente.

💏 de Nuntă

Romantice

Nunta voastră este doar începutul unei călătorii minunate împreună. Să vă iubiți și să vă respectați întotdeauna unul pe altul și să vă susțineți în toate momentele, bune sau rele.

Pentru aceste ocazii speciale, vă pune la dispoziție zeci de mesaje frumoase, fiecare original și unic, compus de echipa noastră special pentru astfel de ocazii, cu sensibilitate, grijă, încărcate de sentimente și emoție. Mesaje pentru iubită, pentru iubit, pentru părinți și prieteni, pentru profesori și șefi. Pentru sărbători, zile de naștere, ocazii speciale. Vă punem la dispoziție calitate și promtitudine. Puteți copia simplu mesajul pentru a-l trimite celor dragi, câștigându-le aprecierea, în numai câteva secunde, fără să mai pierdeți timpul încercând să vă găsiți cuvintele potrivite. Știm cât de important este timpul pentru dumneavoastră! Răspundem, de asemenea, la cereri de mesaje personalizate, cu cea mai mare plăcere. Vă invităm să alegeți dintre mesajele pe care vi le oferim, pentru a le trimite celor dragi. :)