Surprinde persoana
cu un mesaj original

De ce sa nu spargi monotonia unei zile petrecute intre patru pereti cu un mesaj creativ

Mesaje de felicitare și urări pe Felicitari-ocazii.ro

Viața este plină de ocazii speciale, de zile frumoase și aparte, de sărbători și petreceri. Iar noi suntem cu toții înconjurați de oameni minunați, oameni special, către care deseori se îndreaptă gândul nostru și sentimentele noastre. Și atunci când vrem să ne facem auzite gândurile, mesajele pe care le transmitem uneori sunt greu de găsit în interiorul nostru, greu de exprimat în cuvinte pentru că ne lăsăm copleșiți de emoții.

Top mesaje din această lună

🎈 Ziua de naștere

Mama

La mulți ani, mama mea dragă! Ești o persoană specială și îți mulțumesc pentru toată iubirea și susținerea pe care mi le-ai arătat mereu. Îți doresc să ai un an plin de sănătate, fericire și împliniri și sper să petrecem multe momente frumoase împreună.

💏 de Nuntă

Dragii mei, vă urez o călătorie minunată în căsnicia voastră și o viață plină de iubire și fericire. La mulți ani de ziua voastră de nuntă!

🎈 Ziua de naștere

Sora mai mică

Fie ca toate visele tale să se îndeplinească în acest nou an de viață! La mulți ani!

🎈 Ziua de naștere

La multi ani, prietene drag! Nu pot sa-mi imaginez viata mea fara tine si sunt recunoscator pentru tot ce ai facut pentru mine de-a lungul anilor. Ma bucur ca putem sa ne bucuram impreuna de aceasta zi speciala si iti doresc multa fericire, sanatate si impliniri. Fie ca viata ta sa fie plina de momente frumoase, iubire si prietenie. Te iubesc si iti multumesc ca esti alaturi de mine mereu. Felicitari si o zi de nastere minunata!

🎈 Ziua de naștere

Nașului

Pentru mine, nașul meu este un om deosebit care mi-a fost mereu alături în toate momentele importante din viața mea. Îți mulțumesc pentru tot sprijinul și pentru toată dragostea pe care mi-ai oferit-o. Îți doresc de ziua ta de naștere să ai parte de o zi specială și sărbători frumoase alături de oamenii dragi! La mulți ani, nașule!

🎂 Aniversare

50 ani

La mulți ani pentru împlinirea frumoasei vârste de 50 de ani! Sperăm să ai parte de un an cu multe realizări și cu multe motive de bucurie!

🎈 Ziua de naștere

Scurte

Îți doresc să ai un an plin de împliniri și de realizări pe toate planurile vieții tale!

La mulți ani Sora mea

La mulți ani, scumpa mea soră! Îți doresc să ți se împlinească toate visele și să fii mereu înconjurată de iubire.

🎈 Ziua de naștere

Mama

La mulți ani, mama mea iubită și dragă! Îți doresc să ai parte de toată fericirea din lume, sănătate și împliniri în toate domeniile vieții. Îți mulțumesc pentru toată iubirea și sprijinul pe care mi le-ai arătat și sper să rămânem împreună mereu.

💏 de Nuntă

Căsătorie

Să aveți parte de multe momente frumoase și de multe realizări împreună! Felicitări pentru căsătorie și pentru această zi specială!

🎈 Ziua de naștere

Ce-i spui cuiva care a fost parte esenţiala a lumii tale, cineva care te-a luat de mâna când erai mic şi te-a ajutat si ţi-a arătat calea? Ce-i spui cuiva care a stat lângă tine şi te-a ajutat să creşti - oferindu-ţi dragoste, putere şi sprijin pentru a deveni persoana care eşti astăzi? Ce-i spui pentru a-l înştiinţa ca e cel mai bun dintre toţi şi că speri că i-ai moştenit măcar o parte din înţelepciunea şi puterea lui? Ce cuvinte ai folosi daca ai avea ocazia? Poate ai spune doar “La multi ani, Tată, te iubesc!” sperând că va înţelege. Tată, mereu vei însemna enorm pentru mine. Fie ca toate dorinţele să ţi se împlinească şi fie ca anul ce vine sa iţi aducă bucurie, fericire si voie buna.

💏 de Nuntă

Căsătorie

Să aveți parte de o căsnicie fericită și plină de iubire și armonie! Felicitări pentru căsătorie și pentru această zi specială!

🎈 Ziua de naștere

Sora mai mică

Fie ca această zi să fie una plină de râsete, bucurii și surprize plăcute, draga mea sora! Îți doresc să ai parte de toate lucrurile minunate pe care ți le dorești și sper să fii mereu fericită și împlinită! La mulți ani!

🎈 Ziua de naștere

Mama

La mulți ani, mama noastră frumoasă! Ești un exemplu de forță și iubire și te iubim foarte mult. Îți dorim să ai parte de toată fericirea și împlinirile din lume și să rămâi mereu la fel de minunată și iubitoare.

🎈 Ziua de naștere

Bărbați

La multi ani, cu ziua ta de nastere! Iti doresc sa ai un an in care sa te simti apreciat si iubit.

Pentru aceste ocazii speciale, vă pune la dispoziție zeci de mesaje frumoase, fiecare original și unic, compus de echipa noastră special pentru astfel de ocazii, cu sensibilitate, grijă, încărcate de sentimente și emoție. Mesaje pentru iubită, pentru iubit, pentru părinți și prieteni, pentru profesori și șefi. Pentru sărbători, zile de naștere, ocazii speciale. Vă punem la dispoziție calitate și promtitudine. Puteți copia simplu mesajul pentru a-l trimite celor dragi, câștigându-le aprecierea, în numai câteva secunde, fără să mai pierdeți timpul încercând să vă găsiți cuvintele potrivite. Știm cât de important este timpul pentru dumneavoastră! Răspundem, de asemenea, la cereri de mesaje personalizate, cu cea mai mare plăcere. Vă invităm să alegeți dintre mesajele pe care vi le oferim, pentru a le trimite celor dragi. :)