Surprinde persoana
cu un mesaj original

De ce sa nu spargi monotonia unei zile petrecute intre patru pereti cu un mesaj creativ

Mesaje de felicitare și urări pe Felicitari-ocazii.ro

Viața este plină de ocazii speciale, de zile frumoase și aparte, de sărbători și petreceri. Iar noi suntem cu toții înconjurați de oameni minunați, oameni special, către care deseori se îndreaptă gândul nostru și sentimentele noastre. Și atunci când vrem să ne facem auzite gândurile, mesajele pe care le transmitem uneori sunt greu de găsit în interiorul nostru, greu de exprimat în cuvinte pentru că ne lăsăm copleșiți de emoții.

Top mesaje din această lună

🎂 Aniversare

18 ani

La mulți ani și felicitări, prietene dragă! Sperăm să avem mereu o relație puternică și sănătoasă și să petrecem multe momente frumoase împreună în viitor. Îți dorim multă fericire, mult succes și multă încredere în tine. Felicitări cu ocazia împlinirii vârstei de 18 ani!

🎂 Aniversare

1 anișor

La mulți ani, dragul nostru nepot! Ne bucurăm să sărbătorim împreună aniversarea ta de un an și să ne gândim la toate momentele frumoase pe care le-am petrecut împreună până acum. Îți dorim tot binele din lume și să crești mare și sănătos. Felicitări!

La mulți ani Urări

La mulți ani și multe bucurii în viața ta! Îți doresc să ai parte de tot ce-ți dorești și sărbătorită cu multă dragoste și voie bună!

🎂 Aniversare

18 ani

Felicitări cu ocazia împlinirii vârstei de 18 ani! Sper că această zi va fi una de neuitat, plină de momente speciale și de surprize frumoase. Îți doresc multă fericire, mult succes și multă inspirație pentru a-ți îndeplini toate visele și aspirațiile. La mulți ani!

🎈 Ziua de naștere

Scurte

Fie ca toate dorințele tale să se îndeplinească în această zi specială și în fiecare zi a anului!

🎈 Ziua de naștere

Nașei

Felicitări la mulți ani, nașa noastră prețioasă! Sperăm ca această zi să vă aducă multă fericire și să fie începutul unui an nou plin de iubire și împliniri.

🎈 Ziua de naștere

Nașei

Fie ca ziua ta de naștere să fie la fel de minunată și de specială ca tine, nașa mea dragă. Să ai parte de multe surprize și bucurii. La mulți ani!

💐 Sărbatori

🌷 8 Martie

Mama Mama - cel dintâi cuvânt, cel mai dulce zâmbet, cel mai sincer suflet, cel din urmă vis. Cea mai dulce voce, cea mai grea durere, cea mai mândră floare, cea mai scumpă carte. Mama - lacrima târzie, veşnica icoană, înger de-nălţare, candela aprinsă! Candelă a vieţii, care nu se stinge, care luminează şi pe veci veghează!

💏 de Nuntă

Vă dorim o căsnicie plină de iubire, respect și fericire.

La mulți ani Cumătra

La mulți ani și să ai parte de multe zile fericite și de multe împliniri în viața ta, draga mea cumatra! Felicitări cu această ocazie specială!

🎂 Aniversare

1 anișor

La mulți ani, nepoțelul meu drag! Ești micuțul nostru miracol și suntem atât de fericiti să te vedem cum crești și cum te dezvolți într-un copil minunat. Îți dorim un an de zile plin de iubire, sănătate și bucurii fără număr. Te iubim mult!

🎈 Ziua de naștere

Scurte

La mulți ani și să ai parte de multe momente frumoase alături de cei dragi!

🎈 Ziua de naștere

Soțului

Esti cel mai bun sot din lume si ma simt norocoasa sa te am alaturi de mine in fiecare zi. La multi ani si multa iubire!

🎈 Ziua de naștere

Femei

Sa ai un an minunat, plin de momente frumoase si realizari. La multi ani, cu ziua ta de nastere!

💐 Sărbatori

💘 Sfântul Valentin

Eşti trandafirul crescut din inima mea, promit să fiu apa, aerul şi pământul de care ai nevoie. Dar tu promiţi să înfloreşti doar pentru mine?

Pentru aceste ocazii speciale, vă pune la dispoziție zeci de mesaje frumoase, fiecare original și unic, compus de echipa noastră special pentru astfel de ocazii, cu sensibilitate, grijă, încărcate de sentimente și emoție. Mesaje pentru iubită, pentru iubit, pentru părinți și prieteni, pentru profesori și șefi. Pentru sărbători, zile de naștere, ocazii speciale. Vă punem la dispoziție calitate și promtitudine. Puteți copia simplu mesajul pentru a-l trimite celor dragi, câștigându-le aprecierea, în numai câteva secunde, fără să mai pierdeți timpul încercând să vă găsiți cuvintele potrivite. Știm cât de important este timpul pentru dumneavoastră! Răspundem, de asemenea, la cereri de mesaje personalizate, cu cea mai mare plăcere. Vă invităm să alegeți dintre mesajele pe care vi le oferim, pentru a le trimite celor dragi. :)