Surprinde persoana
cu un mesaj original

De ce sa nu spargi monotonia unei zile petrecute intre patru pereti cu un mesaj creativ

Mesaje de felicitare și urări pe Felicitari-ocazii.ro

Viața este plină de ocazii speciale, de zile frumoase și aparte, de sărbători și petreceri. Iar noi suntem cu toții înconjurați de oameni minunați, oameni special, către care deseori se îndreaptă gândul nostru și sentimentele noastre. Și atunci când vrem să ne facem auzite gândurile, mesajele pe care le transmitem uneori sunt greu de găsit în interiorul nostru, greu de exprimat în cuvinte pentru că ne lăsăm copleșiți de emoții.

Top mesaje din această lună

🎈 Ziua de naștere

Nașului

Nu există destule cuvinte care să exprime cât de mult înseamnă pentru mine nașul meu iubit. Îți mulțumesc pentru tot sprijinul și pentru toată dragostea pe care mi-ai oferit-o de-a lungul timpului. Îți doresc de ziua ta de naștere să ai parte de tot ceea ce îți dorești și să te bucuri de momente frumoase alături de oamenii dragi!

💏 de Nuntă

Căsătorie

La mulți ani de căsnicie și să aveți parte mereu de iubire și fericire! Felicitări cu această ocazie specială!

🎈 Ziua de naștere

Nașului

La mulți ani, dragul meu nașule! Sănătate, fericire, împliniri și multe zile fericite îți doresc în această zi specială!

💏 de Nuntă

Cununie

Sperăm că nunta voastră a fost atât de grozavă încât să rămână mereu în inimile voastre ca o amintire frumoasă. Felicitări pentru căsătorie și să aveți o căsnicie fericită!

🎈 Ziua de naștere

Soțului

La multi ani, iubitul meu sot si tatic minunat! Iti multumesc pentru toate momentele frumoase pe care ni le-ai oferit si pentru felul in care ne iubesti si ne protejezi mereu. Fie ca acest an nou sa fie plin de bucurii si realizari, si sa-ti aduca tot ceea ce iti doresti. Te iubim din tot sufletul si suntem recunoscatori ca esti alaturi de noi in fiecare zi.

🎂 Aniversare

1 anișor

La multi ani, puiul nostru! Esti cel mai dulce lucru pe care l-am vazut vreodata si ne umpli viata cu iubire si fericire. Iti dorim un an plin de noi descoperiri, fericire si dragoste!

💐 Sărbatori

Sărbători fericite alături de mine și familiile noastre. Ești cel mai frumos cadou pe care mi l-a oferit viața! Te iubesc!

🎈 Ziua de naștere

Cumnata

La multi ani, cumnata! Iti doresc sa ai un an plin de succes, implinire si bucurii. Sa te simti fericita, optimista si plina de viata si sa ai parte de pace, liniste si armonie.

🎈 Ziua de naștere

Sora mai mică

Sper că această zi de naștere să fie una plină de iubire, râsete și momente frumoase alături de cei dragi! La mulți ani, sora mea minunată!

🎂 Aniversare

18 ani

La mulți ani, nepoata mea frumoasă! Sperăm că această zi va fi una de neuitat, plină de bucurie și de surprize frumoase. Îți dorim multă inspirație, multă înțelepciune și multă fericire în viața ta. Felicitări cu ocazia împlinirii vârstei de 18 ani!

🎈 Ziua de naștere

Astăzi este ziua ta dar nici vârsta pe care ai împlinit-o nu este mai frumoasa ca tine.

🎈 Ziua de naștere

Un ocean de sănătate, Un munte de noroc, Un camion cu bani, Şi un sincer: LA MULTI ANI!

💐 Sărbatori

💘 Sfântul Valentin

Cum primăvara se umple o câmpie de flori, de culori şi de miresme, aşa în clipa în care te-am cunoscut inima mea s-a trezit la viată şi s-a umplut de dragoste, de fericire şi de plăcere.

La mulți ani

La mulți ani și multe împliniri în viață! Să ai parte de o zi de naștere minunată și sărbătorită cu cei dragi!

🎈 Ziua de naștere

Fiicei

Fiica mea dragă, la mulți ani! Ești lumina ochilor noștri și suntem mândri de tine și de toate realizările tale.

Pentru aceste ocazii speciale, vă pune la dispoziție zeci de mesaje frumoase, fiecare original și unic, compus de echipa noastră special pentru astfel de ocazii, cu sensibilitate, grijă, încărcate de sentimente și emoție. Mesaje pentru iubită, pentru iubit, pentru părinți și prieteni, pentru profesori și șefi. Pentru sărbători, zile de naștere, ocazii speciale. Vă punem la dispoziție calitate și promtitudine. Puteți copia simplu mesajul pentru a-l trimite celor dragi, câștigându-le aprecierea, în numai câteva secunde, fără să mai pierdeți timpul încercând să vă găsiți cuvintele potrivite. Știm cât de important este timpul pentru dumneavoastră! Răspundem, de asemenea, la cereri de mesaje personalizate, cu cea mai mare plăcere. Vă invităm să alegeți dintre mesajele pe care vi le oferim, pentru a le trimite celor dragi. :)