Surprinde persoana
cu un mesaj original

De ce sa nu spargi monotonia unei zile petrecute intre patru pereti cu un mesaj creativ

Mesaje de felicitare și urări pe Felicitari-ocazii.ro

Viața este plină de ocazii speciale, de zile frumoase și aparte, de sărbători și petreceri. Iar noi suntem cu toții înconjurați de oameni minunați, oameni special, către care deseori se îndreaptă gândul nostru și sentimentele noastre. Și atunci când vrem să ne facem auzite gândurile, mesajele pe care le transmitem uneori sunt greu de găsit în interiorul nostru, greu de exprimat în cuvinte pentru că ne lăsăm copleșiți de emoții.

Top mesaje din această lună

🎈 Ziua de naștere

În această zi specială, îți urez să fii înconjurat de cei dragi și să te bucuri de toate lucrurile frumoase pe care viața le are de oferit. Să ai o zi de naștere minunată și un an plin de împliniri și bucurii!

💐 Sărbatori

🌷 8 Martie

Îți doresc să ai parte de multă dragoste și de multe bucurii în fiecare zi a vieții tale și să știi mereu că ești apreciată și iubită. La mulți ani, femeie minunată!

💐 Sărbatori

🌷 8 Martie

Femeia Viaţa, arta, chiar şi energia se declină la feminin. Ideea, că şi lupta şi pâinea sunt tot femei. Privind femeile, sfârşeşti a crede în mitul cu supraoamenii în care fiecare din ele valorează cât doi bărbaţi. Ambiţioase, dinamice, cu plăcerea muncii, emotive şi eficace, fac ca intervenţia lor să fie mai intuitivă, mai psihologică, benefică....

💐 Sărbatori

🌷 8 Martie

Fie ca această zi să fie plină de bucurie, voie bună și multe flori frumoase pentru o femeie deosebită ca tine. La mulți ani, draga mea!

La mulți ani

La mulți ani și multă fericire! Să ai parte de o zi de naștere minunată, alături de cei dragi și sărbătorită cu multă voie bună!

🎈 Ziua de naștere

Fiului

Fie ca această zi să fie una deosebită și plină de momente fericite, alături de cei dragi. La mulți ani, fiul meu iubit!

🎈 Ziua de naștere

Femei

Sa ai parte de pace, liniste si armonie in noul an. La multi ani, cu ocazia zilei tale de nastere!

💏 de Nuntă

Căsătorie

La mulți ani de căsnicie și să aveți parte de multă iubire și fericire în familia voastră! Felicitări pentru această zi specială!

🎂 Aniversare

18 ani

Felicitări pentru a ajunge la majorat! Îți urez să ai parte de multă fericire, de multă inspirație și de mult succes în viitor!

La mulți ani Cumătra

Felicitări cu ocazia zilei tale de naștere și să ai parte de multă fericire, iubire și sănătate în viața ta, cumatra mea dragă!

La mulți ani Mămica

La mulți ani, mamica mea frumoasă! Sper ca acest an să fie unul plin de iubire, sănătate și fericire pentru tine.

🎈 Ziua de naștere

Un ocean de sănătate, Un munte de noroc, Un camion cu bani, Şi un sincer: "LA MULTI ANI!

🎈 Ziua de naștere

Nașei

Îți doresc o zi de naștere plină de soare, draga mea nașă. Să ai parte de multe momente frumoase și de iubire din partea celor dragi. La mulți ani!

🎈 Ziua de naștere

Bunica

La multi ani, bunica iubita! Iti multumesc pentru toate lectiile de viata si pentru tot sprijinul acordat de-a lungul anilor. Iti doresc o zi minunata si un an plin de bucurii, impliniri si multa iubire!

La mulți ani Urări

La mulți ani cu multă dragoste și bucurie în suflet! Sărbătorește-ți ziua de naștere alături de cei dragi și să ai parte de momente memorabile și fericite!

Pentru aceste ocazii speciale, vă pune la dispoziție zeci de mesaje frumoase, fiecare original și unic, compus de echipa noastră special pentru astfel de ocazii, cu sensibilitate, grijă, încărcate de sentimente și emoție. Mesaje pentru iubită, pentru iubit, pentru părinți și prieteni, pentru profesori și șefi. Pentru sărbători, zile de naștere, ocazii speciale. Vă punem la dispoziție calitate și promtitudine. Puteți copia simplu mesajul pentru a-l trimite celor dragi, câștigându-le aprecierea, în numai câteva secunde, fără să mai pierdeți timpul încercând să vă găsiți cuvintele potrivite. Știm cât de important este timpul pentru dumneavoastră! Răspundem, de asemenea, la cereri de mesaje personalizate, cu cea mai mare plăcere. Vă invităm să alegeți dintre mesajele pe care vi le oferim, pentru a le trimite celor dragi. :)