Surprinde persoana
cu un mesaj original

De ce sa nu spargi monotonia unei zile petrecute intre patru pereti cu un mesaj creativ

Mesaje de felicitare și urări pe Felicitari-ocazii.ro

Viața este plină de ocazii speciale, de zile frumoase și aparte, de sărbători și petreceri. Iar noi suntem cu toții înconjurați de oameni minunați, oameni special, către care deseori se îndreaptă gândul nostru și sentimentele noastre. Și atunci când vrem să ne facem auzite gândurile, mesajele pe care le transmitem uneori sunt greu de găsit în interiorul nostru, greu de exprimat în cuvinte pentru că ne lăsăm copleșiți de emoții.

Top mesaje din această lună

💐 Sărbatori

🌷 8 Martie

8 martie Pentru că se apropie cu repeziciune această zi minunată , aş dori să felicit toate femeile de pe pământ, pentru că au avut, şi bineînţeles că mai au putere să facă aşa încât să existe miracole pe Terra !!! Iar această zi minunată le este dedicată în special mamelor!!! N-as putea să o uit pe mama mea care este şi va fi pentru mine cea mai minunată mamă, TE IUBESC!!!

La mulți ani De ziua ta

Fie ca ziua ta de naştere să fie una memorabilă şi sărbătorită cu multă voie bună şi încântare! La mulţi ani cu sănătate şi fericire în noul an care începe!

🎈 Ziua de naștere

In fiecare an, într-o zi speciala, suntem anunţaţi ca am mai adăugat un an la buchetul vieţii. Azi e rândul tău ca cineva să se gândească la tine si sa iţi amintească ca exişti. La Mulţi Ani in fericire, cu sufletul curat. Continuă să înflăcărezi inimile celor dragi, aşa cum numai tu ştii sa o faci!

💏 de Nuntă

Căsătorie

Sănătate, fericire și iubire în căsnicia voastră! Felicitări pentru acest început minunat în viața de cuplu!

💏 de Nuntă

Haioase

La mulți ani de la nunta voastră! Sperăm că veți rămâne mereu atât de fericiți și de îndrăgostiți cum sunteți astăzi.

🎈 Ziua de naștere

La multi ani, iubitule! Este o zi speciala si sunt bucuroasa ca pot sa fiu alaturi de tine pentru a-ti ura felicitari sincere. Iti doresc multa sanatate, fericire si iubire, iar viata ta sa fie plina de momente frumoase alaturi de mine si familia noastra. Sper ca anul acesta sa fie unul dintre cei mai buni din viata ta si sa-ti aduca multe satisfactii si impliniri. Te iubesc foarte mult si iti doresc o zi de nastere plina de surprize si bucurii!

💐 Sărbatori

🌷 8 Martie

Când mă uit afară, văd doar vânt şi ploi. Când mă uit la cer, e mereu înnourat şi cenuşiu. Dar când mă uit la tine ştiu că va veni timp frumos, pentru că tu eşti soarele şi primăvara mea. La mulţi ani de 8 Martie!

🎈 Ziua de naștere

Mesajele cu La Mulţi Ani sunt greu de făcut, îţi doresc tot ce-ţi doreşti şi încă de-o mie de ori mai mult.

💐 Sărbatori

🌷 8 Martie

Aduci primăvara în sufletul meu de câte ori te văd. În jurul meu este lumină, pentru că inima mea bate doar pentru tine! La mulţi ani de 8 Martie!

🎈 Ziua de naștere

Scurte

Să fii sănătos și fericit în fiecare zi a anului!

💐 Sărbatori

🌷 8 Martie

Azi uită cine eşti şi trezeşte-te la viaţă odată cu natura. Fii un fluture zglobiu şi aşează-te pe prima floare a purităţii. Ziua să-ţi fie mai senină ca infinitul. La mulţi ani, floare a primăverii!

💏 de Nuntă

Romantice

La mulți ani de la nunta voastră! Sperăm că veți rămâne mereu atât de îndrăgostiți și de fericiți cum sunteți astăzi și că veți petrece multe momente frumoase împreună.

La mulți ani Urări

Îți urez să ai parte de multă dragoste, fericire și sănătate în noul an care începe! Sărbătorim astăzi nașterea ta cu multă voie bună și încântare! La mulți ani!

🎈 Ziua de naștere

Soțului

La multi ani, iubirea mea! Sper ca aceasta zi sa fie un inceput magic pentru un nou an de viata minunat alaturi de mine!

🎂 Aniversare

Sărbătorire fericită și la mulți ani! Îți dorim multă fericire, sănătate și împliniri în acest nou an de viață!

Pentru aceste ocazii speciale, vă pune la dispoziție zeci de mesaje frumoase, fiecare original și unic, compus de echipa noastră special pentru astfel de ocazii, cu sensibilitate, grijă, încărcate de sentimente și emoție. Mesaje pentru iubită, pentru iubit, pentru părinți și prieteni, pentru profesori și șefi. Pentru sărbători, zile de naștere, ocazii speciale. Vă punem la dispoziție calitate și promtitudine. Puteți copia simplu mesajul pentru a-l trimite celor dragi, câștigându-le aprecierea, în numai câteva secunde, fără să mai pierdeți timpul încercând să vă găsiți cuvintele potrivite. Știm cât de important este timpul pentru dumneavoastră! Răspundem, de asemenea, la cereri de mesaje personalizate, cu cea mai mare plăcere. Vă invităm să alegeți dintre mesajele pe care vi le oferim, pentru a le trimite celor dragi. :)