Surprinde persoana
cu un mesaj original

De ce sa nu spargi monotonia unei zile petrecute intre patru pereti cu un mesaj creativ

Mesaje de felicitare și urări pe Felicitari-ocazii.ro

Viața este plină de ocazii speciale, de zile frumoase și aparte, de sărbători și petreceri. Iar noi suntem cu toții înconjurați de oameni minunați, oameni special, către care deseori se îndreaptă gândul nostru și sentimentele noastre. Și atunci când vrem să ne facem auzite gândurile, mesajele pe care le transmitem uneori sunt greu de găsit în interiorul nostru, greu de exprimat în cuvinte pentru că ne lăsăm copleșiți de emoții.

Top mesaje din această lună

La mulți ani

"Îți urez un an nou plin de împliniri și satisfacții, să ai parte de multe zile frumoase și de multă dragoste și iubire în viața ta! La mulți ani!"

🎈 Ziua de naștere

De ziua ta vin cu cele mai frumoase gânduri şi îţi doresc sănătate, bucurii, împlinire şi multe vise realizate. Steaua ta ocrotitoare să lumineze mereu asupra ta şi a celor dragi sufletului tău. Dragostea şi grija ce o dăruieşti în jurul tău să îţi fie răsplătită din plin cu multă căldură şi împlinire sufletească. La mulţi ani fericiţi!

💏 de Nuntă

Căsătorie

La mulți ani de căsnicie și să vă bucurați mereu de iubirea și respectul reciproc! Felicitări pentru această zi specială!

🎈 Ziua de naștere

Fiicei

Pentru fiica mea adorabilă, toată dragostea și cele mai frumoase urări de ziua ta de naștere! La mulți ani!

🎈 Ziua de naștere

Mama

La mulți ani, mama mea iubită și minunată! Îți mulțumesc pentru toate momentele frumoase petrecute împreună și pentru toată iubirea și susținerea pe care mi le-ai arătat mereu. Îți doresc un an plin de sănătate și împliniri, și sper să petrecem multe momente frumoase împreună.

La mulți ani

Îți doresc să ai parte de tot ce-ți dorești în viață și sărbătorită cu multă bucurie! La mulți ani cu sănătate și fericire!

💐 Sărbatori

🌷 8 Martie

Îți doresc să te simți apreciată și iubită astăzi și în fiecare zi a vieții tale. La mulți ani, femeie minunată!

La mulți ani

"Îți urez să ai parte de o zi de naștere specială și sărbătorită cu multă voie bună! La mulți ani cu sănătate și fericire în noul an care începe!"

💏 de Nuntă

Haioase

În ziua nunții voastre, vă doresc ca dragostea voastră să fie la fel de lungă ca lista de invitati. Felicitări!

🎈 Ziua de naștere

Bărbați

La multi ani, cu ziua ta de nastere! Iti doresc sa te bucuri de pace, liniste si armonie in noul an.

💐 Sărbatori

💘 Sfântul Valentin

Soarele nu ar străluci, cerul nu ar fi senin şi eu nu aş fi fericit dacă nu ai fii tu - Iubirea Vieţii Mele.

🎈 Ziua de naștere

Chiar dacă viaţa nu e aşa cum o doreşti, chiar dacă cei pe care îi iubeşti te supără, iartă şi uită, zâmbeşte şi bucură-te alături de noi, cei ce-ţi doresc din adâncul sufletului să ai parte numai de împliniri şi satisfacţii. Dumnezeu să te călăuzească şi să orânduiască totul cum este mai bine pentru tine! LA MULŢI ANI , cu cele mai frumoase gânduri de bine şi sănătate.

La mulți ani De ziua ta

Să ai parte de o zi de naştere specială şi sărbătorită cu multă iubire şi voie bună! Îţi urez multă fericire şi succes în noul an care începe! La mulţi ani!

🎈 Ziua de naștere

Mama

La mulți ani, mama mea iubită și dragă! Îți doresc să ai parte de toată fericirea din lume, sănătate și împliniri în toate domeniile vieții. Îți mulțumesc pentru toată iubirea și sprijinul pe care mi le-ai arătat și sper să rămânem împreună mereu.

🎂 Aniversare

La mulți ani și să ai parte de multe aventuri și împliniri în acest nou an de viață! Sărbătorire fericită!

Pentru aceste ocazii speciale, vă pune la dispoziție zeci de mesaje frumoase, fiecare original și unic, compus de echipa noastră special pentru astfel de ocazii, cu sensibilitate, grijă, încărcate de sentimente și emoție. Mesaje pentru iubită, pentru iubit, pentru părinți și prieteni, pentru profesori și șefi. Pentru sărbători, zile de naștere, ocazii speciale. Vă punem la dispoziție calitate și promtitudine. Puteți copia simplu mesajul pentru a-l trimite celor dragi, câștigându-le aprecierea, în numai câteva secunde, fără să mai pierdeți timpul încercând să vă găsiți cuvintele potrivite. Știm cât de important este timpul pentru dumneavoastră! Răspundem, de asemenea, la cereri de mesaje personalizate, cu cea mai mare plăcere. Vă invităm să alegeți dintre mesajele pe care vi le oferim, pentru a le trimite celor dragi. :)