Surprinde persoana
cu un mesaj original

De ce sa nu spargi monotonia unei zile petrecute intre patru pereti cu un mesaj creativ

Mesaje de felicitare și urări pe Felicitari-ocazii.ro

Viața este plină de ocazii speciale, de zile frumoase și aparte, de sărbători și petreceri. Iar noi suntem cu toții înconjurați de oameni minunați, oameni special, către care deseori se îndreaptă gândul nostru și sentimentele noastre. Și atunci când vrem să ne facem auzite gândurile, mesajele pe care le transmitem uneori sunt greu de găsit în interiorul nostru, greu de exprimat în cuvinte pentru că ne lăsăm copleșiți de emoții.

Top mesaje din această lună

💏 de Nuntă

Romantice

Felicitări pentru că ați găsit dragostea adevărată și pentru că ați hotărât să vă uniți viețile în fața tuturor celor dragi. Sperăm că veți rămâne mereu împreună și veți petrece multe momente frumoase alături unul de altul.

🎈 Ziua de naștere

Prietenei

Cu fiecare an care trece, zilele tale devin mai luminoase și mai pline de înțelegere. Să-ți găsești mereu motive să râzi și să te bucuri de viață. La mulți ani, draga mea prietenă!

🎈 Ziua de naștere

Sărbători fericite și o zi de naștere minunată! Fie ca toate dorințele tale să se îndeplinească și să ai parte numai de momente de fericire și împlinire!

🎈 Ziua de naștere

Mama

La mulți ani, mama noastră cea mai iubită! Ești o persoană specială și îți mulțumim pentru toată iubirea și susținerea pe care ni le oferi mereu. Îți dorim să ai parte de toate bucuriile și să rămâi mereu la fel de minunată și iubitoare.

💏 de Nuntă

Căsătorie

Sănătate, fericire și multă iubire pentru cei doi îndrăgostiți! Felicitări pentru căsătorie!

🎈 Ziua de naștere

Sora mai mică

Îți doresc un an minunat, plin de realizări și împliniri, sora mea! Fie ca toate dorințele tale să se îndeplinească și să fii mereu fericită și împlinită! La mulți ani!

🎈 Ziua de naștere

Mama

La mulți ani, mama mea cea mai puternică! Ești un exemplu de forță și iubire și îți mulțumesc pentru toate momentele frumoase petrecute împreună. Îți doresc un an plin de bucurii și sănătate și să rămâi mereu la fel de minunată și iubitoare.

🎈 Ziua de naștere

Un trandafir frumos, mereu îşi schimbă faţa, dar o prietenă adevărată rămâne toată viaţa. La mulţi anişori!

🎈 Ziua de naștere

Femei

Sa te bucuri de pace, liniste si armonie in noul an. La multi ani, colega mea!

🎈 Ziua de naștere

Fie ca ziua ta de naștere să fie plină de bucurii și sărbători minunate, iar anul care vine să îți aducă numai realizări și fericire! La mulți ani!

La mulți ani Mămica

La mulți ani, draga mea mamă! Îți doresc să ai un an plin de iubire, sănătate și fericire.

💐 Sărbatori

💘 Sfântul Valentin

Nu mi-am imaginat vreodată ca un bărbat poate fi atât de îndrăgostit şi atât de fermecător. Eşti minunat şi te iubesc mai mult decât îţi poţi imagina.

🎈 Ziua de naștere

Soțului

La multi ani, dragul meu sot! Cu fiecare an care trece, imi dau seama cat de norocoasa sunt sa te am alaturi de mine. Ai fost intotdeauna o sursa de sprijin, iubire si inspiratie pentru mine, si nu pot sa-ti multumesc suficient pentru tot ce faci. Iti urez sa ai parte de toate cele bune in acest an nou, sa-ti indeplinesti toate visele si sa stii intotdeauna cat de mult te iubesc.

🎈 Ziua de naștere

Femei

Sa ai un an minunat, plin de aventuri si momente de neuitat. La multi ani, draga mea!

La mulți ani Mămica

Sper ca această zi să fie una de neuitat pentru tine și să îți aducă multe amintiri frumoase. La mulți ani, mamă!

Pentru aceste ocazii speciale, vă pune la dispoziție zeci de mesaje frumoase, fiecare original și unic, compus de echipa noastră special pentru astfel de ocazii, cu sensibilitate, grijă, încărcate de sentimente și emoție. Mesaje pentru iubită, pentru iubit, pentru părinți și prieteni, pentru profesori și șefi. Pentru sărbători, zile de naștere, ocazii speciale. Vă punem la dispoziție calitate și promtitudine. Puteți copia simplu mesajul pentru a-l trimite celor dragi, câștigându-le aprecierea, în numai câteva secunde, fără să mai pierdeți timpul încercând să vă găsiți cuvintele potrivite. Știm cât de important este timpul pentru dumneavoastră! Răspundem, de asemenea, la cereri de mesaje personalizate, cu cea mai mare plăcere. Vă invităm să alegeți dintre mesajele pe care vi le oferim, pentru a le trimite celor dragi. :)