Surprinde persoana
cu un mesaj original

De ce sa nu spargi monotonia unei zile petrecute intre patru pereti cu un mesaj creativ

Mesaje de felicitare și urări pe Felicitari-ocazii.ro

Viața este plină de ocazii speciale, de zile frumoase și aparte, de sărbători și petreceri. Iar noi suntem cu toții înconjurați de oameni minunați, oameni special, către care deseori se îndreaptă gândul nostru și sentimentele noastre. Și atunci când vrem să ne facem auzite gândurile, mesajele pe care le transmitem uneori sunt greu de găsit în interiorul nostru, greu de exprimat în cuvinte pentru că ne lăsăm copleșiți de emoții.

Top mesaje din această lună

💐 Sărbatori

💘 Sfântul Valentin

Eşti trandafirul crescut din inima mea, promit să fiu apa, aerul şi pământul de care ai nevoie. Dar tu promiţi să înfloreşti doar pentru mine?

🎈 Ziua de naștere

Chiar dacă 365 de zile pe an pentru cei din jur eşti o oroare, azi e ziua ta şi pentru noi e sărbătoare. La mulţi ani!

🎈 Ziua de naștere

Fiului

Fie ca această zi specială să fie una de neuitat, plină de iubire și de momente fericite alături de cei dragi! La mulți ani, fiul meu iubit!

🎈 Ziua de naștere

Îţi doresc La Mulţi Ani şi multe bucurii trăite cu ai tai copii.

La mulți ani Cumătra

Felicitări cu ocazia zilei tale de naștere și să ai parte de multă fericire, iubire și sănătate în viața ta, cumatra mea dragă!

🎈 Ziua de naștere

Prietenei

La mulți ani și o zi de naștere plină de iubire, sănătate și bucurii! Sărbători fericite și multă fericire în viața ta, draga mea prietenă!

La mulți ani De ziua ta

Fie ca ziua ta de naştere să fie una memorabilă şi sărbătorită cu multă voie bună şi încântare! La mulţi ani cu sănătate şi fericire în noul an care începe!

💐 Sărbatori

Sărbători fericite de Sfântul Dumitru! Să vă fie sufletele pline de pace și bucurie în această zi specială!

💐 Sărbatori

💘 Sfântul Valentin

Fiecare are propria filozofie a iubirii, eu am dovada pură şi anume pe tine şi mă mulţumesc cu ce am!

🎂 Aniversare

18 ani

La mulți ani, nepoata mea frumoasă! Sperăm că această zi va fi una de neuitat, plină de bucurie și de surprize frumoase. Îți dorim multă inspirație, multă înțelepciune și multă fericire în viața ta. Felicitări cu ocazia împlinirii vârstei de 18 ani!

🎈 Ziua de naștere

Mama

La mulți ani, mama noastră iubită și dragă! Ești cea mai dulce mamă din lume și te iubim din tot sufletul nostru. Îți dorim să ai parte de toată fericirea și sănătatea din lume și să rămâi mereu la fel de minunată și iubitoare.

La mulți ani

Îți doresc să ai parte de o zi specială și sărbătorită cu multă iubire și bucurie! La mulți ani cu sănătate și fericire!

💐 Sărbatori

🌷 8 Martie

8 martie Pentru că se apropie cu repeziciune această zi minunată , aş dori să felicit toate femeile de pe pământ, pentru că au avut, şi bineînţeles că mai au putere să facă aşa încât să existe miracole pe Terra !!! Iar această zi minunată le este dedicată în special mamelor!!! N-as putea să o uit pe mama mea care este şi va fi pentru mine cea mai minunată mamă, TE IUBESC!!!

🎈 Ziua de naștere

Sa ai un an minunat, plin de aventuri si momente de neuitat. La multi ani, cu ziua ta de nastere!

La mulți ani Urări

Îți doresc să ai parte de multe împliniri și succese în viață, sănătate și fericire! La mulți ani cu multă dragoste și voie bună în ziua ta specială de naștere!

Pentru aceste ocazii speciale, vă pune la dispoziție zeci de mesaje frumoase, fiecare original și unic, compus de echipa noastră special pentru astfel de ocazii, cu sensibilitate, grijă, încărcate de sentimente și emoție. Mesaje pentru iubită, pentru iubit, pentru părinți și prieteni, pentru profesori și șefi. Pentru sărbători, zile de naștere, ocazii speciale. Vă punem la dispoziție calitate și promtitudine. Puteți copia simplu mesajul pentru a-l trimite celor dragi, câștigându-le aprecierea, în numai câteva secunde, fără să mai pierdeți timpul încercând să vă găsiți cuvintele potrivite. Știm cât de important este timpul pentru dumneavoastră! Răspundem, de asemenea, la cereri de mesaje personalizate, cu cea mai mare plăcere. Vă invităm să alegeți dintre mesajele pe care vi le oferim, pentru a le trimite celor dragi. :)