Surprinde persoana
cu un mesaj original

De ce sa nu spargi monotonia unei zile petrecute intre patru pereti cu un mesaj creativ

Mesaje de felicitare și urări pe Felicitari-ocazii.ro

Viața este plină de ocazii speciale, de zile frumoase și aparte, de sărbători și petreceri. Iar noi suntem cu toții înconjurați de oameni minunați, oameni special, către care deseori se îndreaptă gândul nostru și sentimentele noastre. Și atunci când vrem să ne facem auzite gândurile, mesajele pe care le transmitem uneori sunt greu de găsit în interiorul nostru, greu de exprimat în cuvinte pentru că ne lăsăm copleșiți de emoții.

Top mesaje din această lună

💏 de Nuntă

Haioase

La mulți ani de la nunta voastră! Sperăm că veți rămâne mereu atât de fericiți și de îndrăgostiți cum sunteți astăzi.

💏 de Nuntă

Felicitări pentru a marca un an de la unirea voastră într-un angajament sacru. Sper că această căsnicie să fie plină de momente frumoase și fericite!

🎈 Ziua de naștere

Soțului

Fie ca ziua ta de nastere sa fie la fel de minunata ca tine, dragul meu sot! Te iubesc din toata inima!

La mulți ani Cumătra

La mulți ani și să ai parte de o viață plină de bucurii și împliniri alături de cei dragi! Felicitări cu această ocazie specială și toate cele bune!

🎈 Ziua de naștere

Femei

La multi ani, iubita mea! Iti doresc sa ai un an plin de bucurii, satisfactii si realizari. Te iubesc si te doresc langa mine in fiecare zi.

🎈 Ziua de naștere

Soțului

Esti cel mai bun sot din lume si ma simt norocoasa sa te am alaturi de mine in fiecare zi. La multi ani si multa iubire!

🎈 Ziua de naștere

Mama

La mulți ani, mama noastră frumoasă! Ești un exemplu de forță și iubire și te iubim foarte mult. Îți dorim să ai parte de toată fericirea și împlinirile din lume și să rămâi mereu la fel de minunată și iubitoare.

🎈 Ziua de naștere

De ziua ta vin cu cele mai frumoase gânduri şi îţi doresc sănătate, bucurii, împlinire şi multe vise realizate. Steaua ta ocrotitoare să lumineze mereu asupra ta şi a celor dragi sufletului tău. Dragostea şi grija ce o dăruieşti în jurul tău să îţi fie răsplătită din plin cu multă căldură şi împlinire sufletească. La mulţi ani fericiţi!

La mulți ani De ziua ta

La mulţi ani cu multă iubire şi recunoştinţă pentru tot ceea ce reprezinţi în viaţa mea! Să ai parte de multe bucurii şi împliniri în ziua ta specială de naştere!

💐 Sărbatori

Sărbători fericite de Sfântul Dumitru! Să vă fie sufletele pline de pace și bucurie în această zi specială!

🎈 Ziua de naștere

Priveşte aceasta zi specială ca pe o nouă pagină din povestea ta de viaţă, o poveste tot mai frumoasă cu fiecare an ce vine!

💐 Sărbatori

💘 Sfântul Valentin

Dacă ai ştii ce minunat e să fiu iubită de tine! Dacă ai ştii cât de recunoscătoare îţi sunt şi cât de generoasă o să fiu cu tine. Dacă ai ştii…. Ai multe să descoperi iubitule, am atatea să-ţi dăruiesc…. Te aştept, iubitule.

🎈 Ziua de naștere

Fetița mea

Îți doresc un an nou minunat, plin de bucurii, împliniri și de momente frumoase, fiica mea iubită! Ești o sursă de inspirație și fericire pentru mine și sunt mândră să fiu mama ta! La mulți ani!

🎈 Ziua de naștere

Sărbători fericite și o zi de naștere minunată! Fie ca toate visele tale să devină realitate și să ai parte numai de momente frumoase și împliniri!

🎈 Ziua de naștere

Chiar dacă viaţa nu e aşa cum o doreşti, chiar dacă cei pe care îi iubeşti te supără, iartă şi uită, zâmbeşte şi bucură-te alături de noi, cei ce-ţi doresc din adâncul sufletului să ai parte numai de împliniri şi satisfacţii. Dumnezeu să te călăuzească şi să orânduiască totul cum este mai bine pentru tine! LA MULŢI ANI , cu cele mai frumoase gânduri de bine şi sănătate.

Pentru aceste ocazii speciale, vă pune la dispoziție zeci de mesaje frumoase, fiecare original și unic, compus de echipa noastră special pentru astfel de ocazii, cu sensibilitate, grijă, încărcate de sentimente și emoție. Mesaje pentru iubită, pentru iubit, pentru părinți și prieteni, pentru profesori și șefi. Pentru sărbători, zile de naștere, ocazii speciale. Vă punem la dispoziție calitate și promtitudine. Puteți copia simplu mesajul pentru a-l trimite celor dragi, câștigându-le aprecierea, în numai câteva secunde, fără să mai pierdeți timpul încercând să vă găsiți cuvintele potrivite. Știm cât de important este timpul pentru dumneavoastră! Răspundem, de asemenea, la cereri de mesaje personalizate, cu cea mai mare plăcere. Vă invităm să alegeți dintre mesajele pe care vi le oferim, pentru a le trimite celor dragi. :)