Surprinde persoana
cu un mesaj original

De ce sa nu spargi monotonia unei zile petrecute intre patru pereti cu un mesaj creativ

Mesaje de felicitare și urări pe Felicitari-ocazii.ro

Viața este plină de ocazii speciale, de zile frumoase și aparte, de sărbători și petreceri. Iar noi suntem cu toții înconjurați de oameni minunați, oameni special, către care deseori se îndreaptă gândul nostru și sentimentele noastre. Și atunci când vrem să ne facem auzite gândurile, mesajele pe care le transmitem uneori sunt greu de găsit în interiorul nostru, greu de exprimat în cuvinte pentru că ne lăsăm copleșiți de emoții.

Top mesaje din această lună

💐 Sărbatori

🌷 8 Martie

Pentru că florile înfloresc În fiecare primăvară, Pentru că suntem tineri Şi iubim prietenia În numele ei Şi a tot ce-i frumos, Eu îţi doresc fericirea!

🎈 Ziua de naștere

Bunica

La multi ani, bunica iubita! Iti multumesc pentru toate lectiile de viata si pentru tot sprijinul acordat de-a lungul anilor. Iti doresc o zi minunata si un an plin de bucurii, impliniri si multa iubire!

🎈 Ziua de naștere

Bărbați

La multi ani, cu ziua ta de nastere! Iti doresc sa ai curajul sa faci lucruri noi si sa te dezvolti personal.

💏 de Nuntă

Haioase

Sărbătoriți această zi specială a nuntii voastre știind că aveți întreaga lume în spatele vostru, inclusiv familia, prietenii și toți cei care vă iubesc. Felicitări și să aveți o căsnicie plină de fericire și distracție!

💏 de Nuntă

În această zi aniversară a nunții voastre, vă doresc să vă bucurați de dragostea, de prietenia și de armonia voastră. Felicitări pentru această zi minunată!

💏 de Nuntă

La un an de la nunta voastră, vă transmit cele mai calde urări de iubire, unitate și armonie. Să fiți fericiți și împliniți în căsnicia voastră!

💏 de Nuntă

Îmi amintesc cu drag ziua nunții voastre și acum, cu ocazia aniversării acesteia, vă felicit și vă doresc să fiți fericiți și să vă bucurați mereu de dragostea voastră!

💐 Sărbatori

💘 Sfântul Valentin

Nimeni nu-mi poate fura zâmbetul care-mi apare când mă gândesc la tine. Şi nimeni nu-mi poate fura inima, pentru ca ea deja îţi aparţine.

💏 de Nuntă

Fie ca dragostea voastră să fie ca un vin bun - să se maturizeze cu timpul și să fie din ce în ce mai bună.

🎈 Ziua de naștere

Mama

La mulți ani, mama mea cea mai puternică! Ești un exemplu de forță și iubire și îți mulțumesc pentru toate momentele frumoase petrecute împreună. Îți doresc un an plin de bucurii și sănătate și să rămâi mereu la fel de minunată și iubitoare.

🎈 Ziua de naștere

Femei

Sa ai un an minunat, plin de aventuri si momente de neuitat. La multi ani, draga mea!

🎈 Ziua de naștere

Fiicei

În această zi specială, îți urăm multă sănătate, fericire și iubire în viață! La mulți ani, fiica mea dragă!

🎈 Ziua de naștere

Prietenei

La mulți ani și o zi de naștere plină de iubire, sănătate și bucurii! Sărbători fericite și multă fericire în viața ta, draga mea prietenă!

🎈 Ziua de naștere

Prietenei

Dragă [Numele ei], cu ocazia zilei tale de naștere, îți doresc tot ce e mai frumos în lume: sănătate, fericire și împliniri! La mulți ani!

💐 Sărbatori

💘 Sfântul Valentin

Pentru dragostea ta infinită, pentru pasiunea şi tandreţea ta, pentru toată fericirea – recunoştinţa şi dragostea mea pentru tine sunt nemărginite. Te ador şi te aştept să te răsplătesc.

Pentru aceste ocazii speciale, vă pune la dispoziție zeci de mesaje frumoase, fiecare original și unic, compus de echipa noastră special pentru astfel de ocazii, cu sensibilitate, grijă, încărcate de sentimente și emoție. Mesaje pentru iubită, pentru iubit, pentru părinți și prieteni, pentru profesori și șefi. Pentru sărbători, zile de naștere, ocazii speciale. Vă punem la dispoziție calitate și promtitudine. Puteți copia simplu mesajul pentru a-l trimite celor dragi, câștigându-le aprecierea, în numai câteva secunde, fără să mai pierdeți timpul încercând să vă găsiți cuvintele potrivite. Știm cât de important este timpul pentru dumneavoastră! Răspundem, de asemenea, la cereri de mesaje personalizate, cu cea mai mare plăcere. Vă invităm să alegeți dintre mesajele pe care vi le oferim, pentru a le trimite celor dragi. :)