Surprinde persoana
cu un mesaj original

De ce sa nu spargi monotonia unei zile petrecute intre patru pereti cu un mesaj creativ

Mesaje de felicitare și urări pe Felicitari-ocazii.ro

Viața este plină de ocazii speciale, de zile frumoase și aparte, de sărbători și petreceri. Iar noi suntem cu toții înconjurați de oameni minunați, oameni special, către care deseori se îndreaptă gândul nostru și sentimentele noastre. Și atunci când vrem să ne facem auzite gândurile, mesajele pe care le transmitem uneori sunt greu de găsit în interiorul nostru, greu de exprimat în cuvinte pentru că ne lăsăm copleșiți de emoții.

Top mesaje din această lună

💏 de Nuntă

La mulți ani cu ocazia aniversării nunții voastre! Să fiți mereu fericiți și să aveți o viață plină de bucurie și împlinire.

🎂 Aniversare

50 ani

Felicitări cu ocazia aniversării de 50 de ani! Sănătate, fericire, împliniri și să ai parte de o zi plină de sărbătoare!

💐 Sărbatori

💘 Sfântul Valentin

Cineva mi-a spus că o oră durează 60 de minute şi un minut durează 60 de secunde….. dar nimeni nu mi-a zis că o secundă fără tine durează o veşnicie.

🎈 Ziua de naștere

Un trandafir frumos, mereu îşi schimbă faţa, dar o prietenă adevărată rămâne toată viaţa. La mulţi anişori!

La mulți ani Mămica

La mulți ani, mamica mea frumoasă! Sper ca acest an să fie unul plin de iubire, sănătate și fericire pentru tine.

🎈 Ziua de naștere

Bărbați

La multi ani, cu ocazia zilei tale de nastere! Iti doresc sa ai parte de pace, liniste si armonie in noul an.

💏 de Nuntă

Căsătorie

La mulți ani de căsnicie și să aveți parte mereu de iubire și fericire în căsnicia voastră! Felicitări pentru acest început frumos în viața de cuplu!

🎂 Aniversare

1 anișor

La multi ani, micutul nostru! Suntem atat de fericiti si mandri de fiecare realizare a ta. Esti cea mai buna parte din vietile noastre si nu putem sa-ti spunem cat de mult te iubim!

🎈 Ziua de naștere

Sora mai mică

Fie ca această zi să fie una specială, plină de surprize și momente de neuitat! La mulți ani, sora mea iubită!

💐 Sărbatori

La mulți ani de Sfânta Ecaterina! Să aveți parte de armonie, fericire și împliniri alături de cei dragi!

🎂 Aniversare

18 ani

La mulți ani și felicitări pentru a ajunge la vârsta de 18 ani! Îți doresc să ai parte de multe momente frumoase și de multe experiențe unice în acest nou capitol al vieții tale!

🎈 Ziua de naștere

Fetița mea

Fie ca această zi să fie la fel de minunată precum ești tu, draga mea fiică! Îți urez multă fericire, sănătate și multe aventuri în acest nou an de viață! La mulți ani!

🎈 Ziua de naștere

La multi ani, seful meu! Este o bucurie pentru mine sa lucrez alaturi de tine si sa pot sa te felicit cu ocazia zilei tale de nastere. Iti doresc mult succes in toate proiectele tale si sa-ti implinesti toate obiectivele profesionale. Esti un lider inspirat si un coleg de munca minunat, iar munca ta este cu adevarat apreciata de noi toti.

🎈 Ziua de naștere

Prietenei

La mulți ani și o zi de naștere plină de împliniri și momente frumoase alături de cei dragi! Fie ca toate visele tale să devină realitate și să ai parte numai de momente frumoase în viața ta!

🎈 Ziua de naștere

Bărbați

Sa-ti fie plina viata de bucurie, zambete si momente frumoase alaturi de cei dragi! La multi ani!

Pentru aceste ocazii speciale, vă pune la dispoziție zeci de mesaje frumoase, fiecare original și unic, compus de echipa noastră special pentru astfel de ocazii, cu sensibilitate, grijă, încărcate de sentimente și emoție. Mesaje pentru iubită, pentru iubit, pentru părinți și prieteni, pentru profesori și șefi. Pentru sărbători, zile de naștere, ocazii speciale. Vă punem la dispoziție calitate și promtitudine. Puteți copia simplu mesajul pentru a-l trimite celor dragi, câștigându-le aprecierea, în numai câteva secunde, fără să mai pierdeți timpul încercând să vă găsiți cuvintele potrivite. Știm cât de important este timpul pentru dumneavoastră! Răspundem, de asemenea, la cereri de mesaje personalizate, cu cea mai mare plăcere. Vă invităm să alegeți dintre mesajele pe care vi le oferim, pentru a le trimite celor dragi. :)