Surprinde persoana
cu un mesaj original

De ce sa nu spargi monotonia unei zile petrecute intre patru pereti cu un mesaj creativ

Mesaje de felicitare și urări pe Felicitari-ocazii.ro

Viața este plină de ocazii speciale, de zile frumoase și aparte, de sărbători și petreceri. Iar noi suntem cu toții înconjurați de oameni minunați, oameni special, către care deseori se îndreaptă gândul nostru și sentimentele noastre. Și atunci când vrem să ne facem auzite gândurile, mesajele pe care le transmitem uneori sunt greu de găsit în interiorul nostru, greu de exprimat în cuvinte pentru că ne lăsăm copleșiți de emoții.

Top mesaje din această lună

La mulți ani Urări

La mulți ani cu multă dragoste și bucurie în suflet! Sărbătorește-ți ziua de naștere alături de cei dragi și să ai parte de momente memorabile și fericite!

🎈 Ziua de naștere

Cumnata

La multi ani, cumnata! Iti doresc sa ai un an in care sa te dezvolti personal, sa descoperi noi talente si pasiuni. Sa ai parte de multe bucurii, satisfactii si realizari si sa te simti fericita si plina de energie.

🎈 Ziua de naștere

Bărbați

La multi ani, cu ocazia zilei tale de nastere! Iti doresc sa te simti fericit, optimist si plin de viata in fiecare zi a noului an.

La mulți ani De ziua ta

Îţi doresc să ai parte de multe realizări şi împliniri în viaţă, multă fericire şi iubire! La mulţi ani cu multă dragoste şi bucurie în suflet!

🎈 Ziua de naștere

Cumnata

La multi ani, cumnata! Iti doresc sa ai un an plin de realizari, impliniri si multe surprize placute. Sa fie un an in care sa te simti puternica, optimista si plina de energie. Sa ai curajul sa urmezi visurile tale si sa ai parte de succes in toate domeniile vietii tale.

💏 de Nuntă

Haioase

În această zi specială de nuntă, am auzit că sunteți pregătiți să vă uniți oficial conturile bancare. Felicitări și noroc!

🎂 Aniversare

18 ani

La mulți ani și felicitări pentru a ajunge la majorat! Îți urez multă fericire, succes și sănătate în acest nou capitol al vieții tale!

🎈 Ziua de naștere

Mesajele cu La Mulţi Ani sunt greu de făcut, îţi doresc tot ce-ţi doreşti şi încă de-o mie de ori mai mult.

🎈 Ziua de naștere

Fiului

Sperăm că ziua ta de naștere să fie una plină de zâmbete, de veselie și de momente frumoase alături de cei dragi. La mulți ani, fiul meu minunat!

🎈 Ziua de naștere

Vă felicităm cu frumoasa aniversare de XX ani. Vă dorim din toată inima multă sănătate, bucurie şi pace sufletească. O viaţă trăită frumos, plină de demnitate, cu satisfacţia lucrului făcut din suflet, viaţă care atrage admiraţia celor din jurul D-voastră şi mulţumirea de sine ! Trăind aşa veţi primi negreşit o ploaie de binecuvântări !

🎂 Aniversare

La mulți ani! Îți doresc să ai parte de multe momente frumoase, împliniri și de multă fericire în acest nou an de viață!

La mulți ani Urări

La mulți ani cu multă iubire, fericire și împliniri în viață! Îți doresc să ai parte de o zi de naștere minunată, plină de zâmbete și voie bună!

💐 Sărbatori

🌷 8 Martie

Îți doresc să îți găsești întotdeauna bucurie și satisfacție în tot ceea ce faci și să ai parte de tot ce îți dorești. La mulți ani, femeie frumoasă!

🎈 Ziua de naștere

Bunica

La multi ani, bunica mea frumoasa! Sunt fericit sa fiu nepotul tau si sa te am in viata mea. Iti doresc o zi minunata si un an plin de impliniri si bucurii alaturi de cei dragi!

La mulți ani Mămica

Îți doresc multă sănătate și fericire în acest nou an de viață, și să ai parte de multe momente de bucurie și împlinire. La mulți ani, mamica mea iubită!

Pentru aceste ocazii speciale, vă pune la dispoziție zeci de mesaje frumoase, fiecare original și unic, compus de echipa noastră special pentru astfel de ocazii, cu sensibilitate, grijă, încărcate de sentimente și emoție. Mesaje pentru iubită, pentru iubit, pentru părinți și prieteni, pentru profesori și șefi. Pentru sărbători, zile de naștere, ocazii speciale. Vă punem la dispoziție calitate și promtitudine. Puteți copia simplu mesajul pentru a-l trimite celor dragi, câștigându-le aprecierea, în numai câteva secunde, fără să mai pierdeți timpul încercând să vă găsiți cuvintele potrivite. Știm cât de important este timpul pentru dumneavoastră! Răspundem, de asemenea, la cereri de mesaje personalizate, cu cea mai mare plăcere. Vă invităm să alegeți dintre mesajele pe care vi le oferim, pentru a le trimite celor dragi. :)