Surprinde persoana
cu un mesaj original

De ce sa nu spargi monotonia unei zile petrecute intre patru pereti cu un mesaj creativ

Mesaje de felicitare și urări pe Felicitari-ocazii.ro

Viața este plină de ocazii speciale, de zile frumoase și aparte, de sărbători și petreceri. Iar noi suntem cu toții înconjurați de oameni minunați, oameni special, către care deseori se îndreaptă gândul nostru și sentimentele noastre. Și atunci când vrem să ne facem auzite gândurile, mesajele pe care le transmitem uneori sunt greu de găsit în interiorul nostru, greu de exprimat în cuvinte pentru că ne lăsăm copleșiți de emoții.

Top mesaje din această lună

💏 de Nuntă

Haioase

În ziua nunții voastre, vă doresc ca dragostea voastră să fie la fel de lungă ca lista de invitati. Felicitări!

💐 Sărbatori

🌷 8 Martie

Pentru că florile înfloresc În fiecare primăvară, Pentru că suntem tineri Şi iubim prietenia În numele ei Şi a tot ce-i frumos, Eu îţi doresc fericirea!

La mulți ani Urări

Să ai parte de o zi de naștere minunată și sărbătorită cu multă bucurie și iubire! La mulți ani cu sănătate și fericire în noul an care începe!

💐 Sărbatori

🌷 8 Martie

Dragostea mamei este prima noastră dragoste, pe care întotdeauna o păstrăm cu grijă. Ce fericire că dragostea ta o am mereu în lumea mea, ce noroc că eşti mama mea!

🎈 Ziua de naștere

De ziua ta vin cu cele mai frumoase gânduri şi îţi doresc sănătate, bucurii, împlinire şi multe vise realizate. Steaua ta ocrotitoare să lumineze mereu asupra ta şi a celor dragi sufletului tău. Dragostea şi grija ce o dăruieşti în jurul tău să îţi fie răsplătită din plin cu multă căldură şi împlinire sufletească. La mulţi ani fericiţi!

La mulți ani De ziua ta

Fie ca ziua ta de naştere să fie una specială şi sărbătorită cu multă dragoste şi voie bună! Îţi doresc multă fericire şi împliniri în noul an care începe! La mulţi ani!

🎈 Ziua de naștere

Nu e de mirare că “Te iubesc” rimează cu “Te doresc”! Ambele au aceeaşi semnificaţie!

💏 de Nuntă

Căsătorie

Să aveți parte de o căsnicie lungă și plină de fericire, iubire și împliniri! Felicitări pentru căsătorie și pentru un început minunat în viața de familie!

🎈 Ziua de naștere

Femei

La multi ani, colega mea! Iti doresc sa ai parte de iubire, intelepciune si bucurie in fiecare zi a noului an.

🎈 Ziua de naștere

Prietenei

🥳 La mulți ani, prietena mea dragă! Fie ca acest an să fie plin de răsărituri spectaculoase și apusuri liniștite, iar viața să îți ofere tot ce îți dorești cu inima deschisă.

🎈 Ziua de naștere

Prietenei

Îți doresc o zi de naștere plină de iubire, fericire și momente de neuitat alături de cei dragi! La mulți ani și multă fericire, prietena mea cea mai bună!

🎈 Ziua de naștere

Femei

La multi ani, iubita mea! Iti doresc sa ai un an plin de realizari, impliniri si surprize placute. Sa te bucuri de fiecare clipa alaturi de mine si sa avem o relatie puternica, bazata pe iubire, intelegere si respect. Sa ne sprijinim unul pe celalalt in orice moment si sa avem parte de momente de neuitat.

💐 Sărbatori

💘 Sfântul Valentin

Când mă gândesc că te gândeşti că mă gândesc la tine, gândeşte-te că mă gândesc că te gândeşti la mine… Se pare că eu mă gândesc mai mult…. Te iubesc!

🎈 Ziua de naștere

Femei

Sa ai un an minunat, plin de aventuri si momente de neuitat. La multi ani, cu ziua ta de nastere!

💏 de Nuntă

De ziua nunții voastre, vă doresc să fiți fericiți, să vă iubiți și să trăiți momente frumoase și memorabile alături de cei dragi.

Pentru aceste ocazii speciale, vă pune la dispoziție zeci de mesaje frumoase, fiecare original și unic, compus de echipa noastră special pentru astfel de ocazii, cu sensibilitate, grijă, încărcate de sentimente și emoție. Mesaje pentru iubită, pentru iubit, pentru părinți și prieteni, pentru profesori și șefi. Pentru sărbători, zile de naștere, ocazii speciale. Vă punem la dispoziție calitate și promtitudine. Puteți copia simplu mesajul pentru a-l trimite celor dragi, câștigându-le aprecierea, în numai câteva secunde, fără să mai pierdeți timpul încercând să vă găsiți cuvintele potrivite. Știm cât de important este timpul pentru dumneavoastră! Răspundem, de asemenea, la cereri de mesaje personalizate, cu cea mai mare plăcere. Vă invităm să alegeți dintre mesajele pe care vi le oferim, pentru a le trimite celor dragi. :)