Surprinde persoana
cu un mesaj original

De ce sa nu spargi monotonia unei zile petrecute intre patru pereti cu un mesaj creativ

Mesaje de felicitare și urări pe Felicitari-ocazii.ro

Viața este plină de ocazii speciale, de zile frumoase și aparte, de sărbători și petreceri. Iar noi suntem cu toții înconjurați de oameni minunați, oameni special, către care deseori se îndreaptă gândul nostru și sentimentele noastre. Și atunci când vrem să ne facem auzite gândurile, mesajele pe care le transmitem uneori sunt greu de găsit în interiorul nostru, greu de exprimat în cuvinte pentru că ne lăsăm copleșiți de emoții.

Top mesaje din această lună

🎈 Ziua de naștere

Bunica

La multi ani, bunica cea mai buna! Imi aduc aminte cu drag de momentele petrecute alaturi de tine si de toata iubirea si grija pe care mi le-ai aratat. Iti doresc o zi minunata si un an nou plin de bucurii si impliniri!

La mulți ani Cumătra

La mulți ani, cumatra mea dragă! Sper ca această zi să fie una plină de bucurie și sărbătoare, iar viața ta să fie mereu plină de succese și realizări!

💐 Sărbatori

🌷 8 Martie

Îți doresc să ai parte de tot ceea ce îți dorești și să te simți mereu apreciată și iubită de cei din jurul tău. La mulți ani

💏 de Nuntă

Să aveți o căsnicie plină de răsărituri și apusuri frumoase și să vă bucurați de călătoria împreună.

🎈 Ziua de naștere

Scurte

Îți doresc o zi plină de râsete, voie bună și surprize plăcute!

La mulți ani Cumătra

La mulți ani și să ai parte mereu de sprijinul și dragostea celor din jurul tău! Felicitări cu această ocazie specială și toate cele bune în viață!

La mulți ani Sora mea

La mulți ani, soră! Să trăiești o viață plină de bucurii, să fii mereu fericită și să te bucuri de toate momentele frumoase.

La mulți ani Cumătra

Felicitări cu ocazia zilei tale de naștere și să ai parte mereu de sănătate, fericire și multă iubire în viața ta!

La mulți ani

Îți urez un an nou plin de realizări, sănătate și fericire! La mulți ani și multe bucurii în viața ta!

🎈 Ziua de naștere

Bărbați

La multi ani, cu ocazia zilei tale de nastere! Iti doresc sa ai parte de succes in toate domeniile vietii tale.

La mulți ani Sora mea

Fericită zi de naștere, soră! Să ai parte de tot ce îți dorești și să trăiești o viață plină de bucurii.

🎈 Ziua de naștere

Mama

La mulți ani, mama mea iubită! Ești o persoană specială în viața mea și îți mulțumesc pentru toată iubirea și înțelepciunea pe care mi le-ai arătat mereu. Îți doresc să ai parte de toate bucuriile din lume și să rămâi mereu la fel de minunată și iubitoare.

🎈 Ziua de naștere

Bărbați

La multi ani, cu ziua ta de nastere! Iti doresc sa ai curajul sa faci lucruri noi si sa te dezvolti personal.

La mulți ani

La mulți ani cu sănătate, fericire și multe împliniri! Să ai o zi de naștere minunată și sărbătorită cu cei dragi!

La mulți ani Sora mea

Fericită zi de naștere, dragă soră! Să ai parte de o viață împlinită și să fii înconjurată mereu de cei dragi.

Pentru aceste ocazii speciale, vă pune la dispoziție zeci de mesaje frumoase, fiecare original și unic, compus de echipa noastră special pentru astfel de ocazii, cu sensibilitate, grijă, încărcate de sentimente și emoție. Mesaje pentru iubită, pentru iubit, pentru părinți și prieteni, pentru profesori și șefi. Pentru sărbători, zile de naștere, ocazii speciale. Vă punem la dispoziție calitate și promtitudine. Puteți copia simplu mesajul pentru a-l trimite celor dragi, câștigându-le aprecierea, în numai câteva secunde, fără să mai pierdeți timpul încercând să vă găsiți cuvintele potrivite. Știm cât de important este timpul pentru dumneavoastră! Răspundem, de asemenea, la cereri de mesaje personalizate, cu cea mai mare plăcere. Vă invităm să alegeți dintre mesajele pe care vi le oferim, pentru a le trimite celor dragi. :)