Surprinde persoana
cu un mesaj original

De ce sa nu spargi monotonia unei zile petrecute intre patru pereti cu un mesaj creativ

Mesaje de felicitare și urări pe Felicitari-ocazii.ro

Viața este plină de ocazii speciale, de zile frumoase și aparte, de sărbători și petreceri. Iar noi suntem cu toții înconjurați de oameni minunați, oameni special, către care deseori se îndreaptă gândul nostru și sentimentele noastre. Și atunci când vrem să ne facem auzite gândurile, mesajele pe care le transmitem uneori sunt greu de găsit în interiorul nostru, greu de exprimat în cuvinte pentru că ne lăsăm copleșiți de emoții.

Top mesaje din această lună

💐 Sărbatori

💘 Sfântul Valentin

Te aştept să îţi ofer toate florile sufletului meu, sunt numai ale tale pentru că tu le-ai făcut să răsară atât de frumos. IUBITA TA…

🎈 Ziua de naștere

Scurte

La mulți ani și să ai parte de multe momente frumoase alături de cei dragi!

💏 de Nuntă

La mulți ani pentru voi doi, dragii mei! Vă doresc să aveți parte de multă iubire și armonie în viața voastră împreună.

💐 Sărbatori

💘 Sfântul Valentin

E minunat să ştii că nu vei fi niciodată singur şi că vei fii iubit mereu, e minunat să înţelegi că ai alături pe cineva în care te poţi încrede la fel ca în tine însuţi!

💏 de Nuntă

Cununie

Felicitări pentru că ați decis să vă uniți viețile și să împărtășiți toate momentele frumoase și dificile împreună. Sperăm că veți avea mereu un motiv să vă iubiți unul pe altul.

🎈 Ziua de naștere

Bărbați

La multi ani, cu ziua ta de nastere! Iti doresc sa ai un an in care sa te simti apreciat si iubit.

🎈 Ziua de naștere

Bărbați

Felicitari cu ocazia zilei tale de nastere! Sper ca anul acesta sa fie unul dintre cei mai buni din viata ta!

🎂 Aniversare

1 anișor

La multi ani, incepatorul nostru micut! Ne bucuram sa fim alaturi de tine in fiecare moment si sa vedem cum te transformi intr-un copil minunat. Iti dorim numai bine si sa ne bucuram de fiecare moment alaturi de tine!

La mulți ani Urări

Îți urez să ai parte de multă voie bună și împliniri în ziua ta de naștere! Sărbătorește-ți ziua cu dragoste și bucurie alături de cei dragi! La mulți ani!

🎈 Ziua de naștere

Bunica

La mulți ani, bunicuța mea dragă! Te iubesc foarte mult și îți doresc să ai un an minunat, plin de sănătate, fericire și împliniri. Mulțumesc pentru toată dragostea și sprijinul pe care mi le-ai arătat mereu.

💐 Sărbatori

🌷 8 Martie

Îți doresc să te simți specială astăzi și în fiecare zi și să îți găsești mereu fericirea și împlinirea în tot ceea ce faci. La mulți ani, draga mea!

💏 de Nuntă

Căsătorie

La mulți ani de căsnicie și să vă bucurați mereu de iubirea și respectul reciproc! Felicitări pentru această zi specială!

🎈 Ziua de naștere

Cumnata

La multi ani, cumnata! Iti doresc sa ai parte de multe realizari, impliniri si bucurii in noul an. Sa te simti fericita, optimista si plina de energie si sa ai parte de momente frumoase alaturi de cei dragi.

💏 de Nuntă

Dragii mei, vă doresc să vă bucurați de fiecare moment din această zi specială și să vă iubiți la fel de mult ca în ziua nunții voastre! Felicitări cu ocazia aniversării!

💐 Sărbatori

-Sărbători fericite! Îți doresc ca viața ta să fie la fel de plină de împliniri și dragoste ca în această perioadă.

Pentru aceste ocazii speciale, vă pune la dispoziție zeci de mesaje frumoase, fiecare original și unic, compus de echipa noastră special pentru astfel de ocazii, cu sensibilitate, grijă, încărcate de sentimente și emoție. Mesaje pentru iubită, pentru iubit, pentru părinți și prieteni, pentru profesori și șefi. Pentru sărbători, zile de naștere, ocazii speciale. Vă punem la dispoziție calitate și promtitudine. Puteți copia simplu mesajul pentru a-l trimite celor dragi, câștigându-le aprecierea, în numai câteva secunde, fără să mai pierdeți timpul încercând să vă găsiți cuvintele potrivite. Știm cât de important este timpul pentru dumneavoastră! Răspundem, de asemenea, la cereri de mesaje personalizate, cu cea mai mare plăcere. Vă invităm să alegeți dintre mesajele pe care vi le oferim, pentru a le trimite celor dragi. :)