Surprinde persoana
cu un mesaj original

De ce sa nu spargi monotonia unei zile petrecute intre patru pereti cu un mesaj creativ

Mesaje de felicitare și urări pe Felicitari-ocazii.ro

Viața este plină de ocazii speciale, de zile frumoase și aparte, de sărbători și petreceri. Iar noi suntem cu toții înconjurați de oameni minunați, oameni special, către care deseori se îndreaptă gândul nostru și sentimentele noastre. Și atunci când vrem să ne facem auzite gândurile, mesajele pe care le transmitem uneori sunt greu de găsit în interiorul nostru, greu de exprimat în cuvinte pentru că ne lăsăm copleșiți de emoții.

Top mesaje din această lună

La mulți ani Cumătra

Felicitări cu ocazia zilei tale de naștere și să ai parte de multă fericire, iubire și sănătate în viața ta, cumatra mea dragă!

🎈 Ziua de naștere

Azi e ziua ta şi singura posibilitate este să te felicit prin internet. Sper ca un an în plus să te ajute să descoperi unde este dragostea adevărata. La mulţi ani!

🎈 Ziua de naștere

Fiului

La mulți ani, fiul meu drag! Îți dorim o viață plină de realizări și împliniri, și să fii mereu fericit și îndrăgostit de viață!

🎈 Ziua de naștere

Soțului

Esti omul care mi-a transformat viata intr-o poveste de dragoste minunata si imi amintesc cu bucurie fiecare zi petrecuta alaturi de tine. La multi ani, dragul meu sot!

🎈 Ziua de naștere

Bărbați

Sa-ti fie plina viata de bucurie, zambete si momente frumoase alaturi de cei dragi! La multi ani!

La mulți ani Mămica

Fie ca toți visurile tale să se îndeplinească și să ai parte de multe momente minunate alături de cei dragi. La mulți ani, mamă!

🎈 Ziua de naștere

Bărbați

Sa ai un an plin de realizari, impliniri si surprize placute. La multi ani, cu ziua ta de nastere!

💏 de Nuntă

Căsătorie

La mulți ani de căsnicie și să aveți parte de multă iubire și fericire în viața de cuplu! Felicitări cu această ocazie specială!

🎈 Ziua de naștere

La mulţi ani! Să găseşti adevărata FERICIRE. Să nu o cauţi mult, să nu pleci departe pentru a o găsi. Ea e foarte aproape - ea e în ziua nouă, ea e în soarele ce răsare, ea e în chipul ce îţi zâmbeşte dulce atunci când te priveşti în oglindă.

🎈 Ziua de naștere

Sora mai mică

Dragă sora mea, astăzi este o zi specială pentru noi toți, deoarece este ziua ta de naștere! Îți urez tot binele din lume și sper să ai parte de multe momente frumoase și de multă fericire în acest nou an de viață! La mulți ani!

🎂 Aniversare

Fie ca ziua ta de naștere să fie plină de râsete, bucurii și multă distracție! La mulți ani și să ai parte de multe momente frumoase în acest nou an de viață!

💏 de Nuntă

Căsătorie

La mulți ani de căsnicie și să vă bucurați mereu de iubire și armonie în cuplu! Felicitări pentru acest început minunat în viața de familie!

🎈 Ziua de naștere

Nașei

Dragă nașă, cu ocazia zilei tale de naștere, îți doresc multă sănătate, fericire și împliniri. Mulțumesc pentru tot ce ai făcut pentru mine și familia mea. La mulți ani!

La mulți ani Mămica

Îți doresc multă fericire și sănătate în acest nou an de viață. La mulți ani, mamica mea dragă!

🎈 Ziua de naștere

Femei

La multi ani, iubita mea! Iti doresc sa ai parte de iubire, intelepciune si bucurie in fiecare zi a noului an. Sa te simti iubita, apreciata si respectata si sa te bucuri de fiecare clipa alaturi de cei dragi. Sa ai curajul sa iti urmezi visurile si sa ai parte de realizari in toate domeniile vietii tale.

Pentru aceste ocazii speciale, vă pune la dispoziție zeci de mesaje frumoase, fiecare original și unic, compus de echipa noastră special pentru astfel de ocazii, cu sensibilitate, grijă, încărcate de sentimente și emoție. Mesaje pentru iubită, pentru iubit, pentru părinți și prieteni, pentru profesori și șefi. Pentru sărbători, zile de naștere, ocazii speciale. Vă punem la dispoziție calitate și promtitudine. Puteți copia simplu mesajul pentru a-l trimite celor dragi, câștigându-le aprecierea, în numai câteva secunde, fără să mai pierdeți timpul încercând să vă găsiți cuvintele potrivite. Știm cât de important este timpul pentru dumneavoastră! Răspundem, de asemenea, la cereri de mesaje personalizate, cu cea mai mare plăcere. Vă invităm să alegeți dintre mesajele pe care vi le oferim, pentru a le trimite celor dragi. :)