Felicitari, texte felicitari


Felicitări pentru orice ocazie


Mesaje felicitări, texte felicitări si poze de la utilizatori.
Felicitări, urări, si mesaje pentru orice ocazie!

Texte felicitari de la utilizatori
Texte felicitari

Texte felicitari \  Dragoste  \  TE IUBESC, CRACIUNITA MEA DRAGA!

TE IUBESC, CRACIUNITA MEA DRAGA!

INGERAS DRAG!Tu esti iubirea mea, esti raza mea de soare care mi lumineaz fiecare clip a vietii, fiecare zi, fiecare minut si secund, esti cea care a sdit pentru prima oar n sufletul meu iubirea adevarata.
Iubirea ta imi d viat. Te Iubesc si asta m face s fiu mai bun, mai frumos, mai intelegtor, iar iubirea ta pentru mine m face s fiu cel mai bun, cel mai frumos, cel mai intelegtor. "Te iubesc" e putin spus. "Te ador" parc se apropie de ceea ce simt eu pentru tine. Eu te iubesc mai mult dect te iubesc, te ador mai mult dect te ador, te ador mai mult dect ieri si mai putin dect mine. Privirea ta imi d aripi, existenta ta ma face s fiu constient de existenta mea.
Sunt mii si mii de cuvinte frumoase pe care cu siguranta tu le meriti,eu din pacate nu le pot spune acum pe toate... din pacate nu pot atinge soarele sa ti-l daruiesc..nu pot atinge stelele pentru a ti le darui...nu-ti pot da nimic mai mult decat sufletul, inima meu, gandurile mele, trupul meu...intreaga mea fiinta! Si daca iti spun ca te iubesc fara ca macar sa-ti fi intalnit privirea...inseamna ca te iubesc pentru ceea ce esti,pentru ceea ce ma faci sa simt...
Si cum sa nu te iubesc cand pentru tine simt ceea ce nu am simti pentru nimeni niciodata?Cand tu ma faci sa ma simt cea mai importanta persoana din viata ta dupa familia ta ?
Cum sa nu visez la tine...cum sa nu te vreau langa mine in fiecare clipa...cum sa nu te iubesc...cum sa nu vreau sa te stiu langa mine pentru o clipa, dandu-mi zece ani din viata? Nu am cuvinte de ajuns ca sa-ti spun tot ceea ce simt pentru tine...sper doar cu timpul sa-ti pot demostra toata dragostea pe care ti-o port...LUL MEU DRAG!
TE IUBESC, GANDAC


De la: FLORIN PETRACHE in data de: 22/12/2010 
Categorie: Dragoste« vezi toate mesajele din aceasta categorie
« pagina precedenta
Design web, servicii SEO si gazduire web Articole, stil de viata, evenimente, horoscop, ocazii, retete si diete, sanatate, timp liber, si multe altele Articole, articole femei. Recomandari Anunturi telefoane mobile | GSM Online Huburi dc, huburi romanesti si straine. Huburi dc, huburi filme, jocuri si muzica Retete culinare, carte de bucate, ingrediente

© 2018 Felicitari-ocazii.ro. Toate drepturile rezervate. Design: Evidweb
Director web