Surprinde persoana
cu un mesaj original

De ce sa nu spargi monotonia unei zile petrecute intre patru pereti cu un mesaj creativ

Mesaje de felicitare și urări pe Felicitari-ocazii.ro

Viața este plină de ocazii speciale, de zile frumoase și aparte, de sărbători și petreceri. Iar noi suntem cu toții înconjurați de oameni minunați, oameni special, către care deseori se îndreaptă gândul nostru și sentimentele noastre. Și atunci când vrem să ne facem auzite gândurile, mesajele pe care le transmitem uneori sunt greu de găsit în interiorul nostru, greu de exprimat în cuvinte pentru că ne lăsăm copleșiți de emoții.

Top mesaje din această lună

🎈 Ziua de naștere

Mama

La mulți ani, mama mea dragă! Îți mulțumesc pentru tot sprijinul și iubirea pe care mi le-ai arătat mereu. Îți doresc un an plin de sănătate, fericire și împliniri, și sper să petrecem multe momente frumoase împreună.

🎈 Ziua de naștere

Sora mai mică

Sper că această zi de naștere să fie una de neuitat, plină de bucurie și fericire! La mulți ani, sora mea iubită!

La mulți ani Urări

Îți doresc să ai parte de multe împliniri și succese în viață, sănătate și fericire! La mulți ani cu multă dragoste și voie bună în ziua ta specială de naștere!

💏 de Nuntă

Haioase

Am fost foarte fericit să fiu invitat la nunta voastră și să mă alătur unei petreceri care nu va fi niciodată la fel de nebună ca ultima din viața de burlac. Felicitări!

💐 Sărbatori

💘 Sfântul Valentin

Când toţi îmi spuneau că Făt-Frumos nu poate fi decât un vis copilăresc şi ar trebui să renunţ la el, eu am continuat să cred şi să sper. Visele şi speranţele mele s-au împlinit! Îţi mulţumesc că ai apărut în viaţa mea. Te iubesc!

💐 Sărbatori

🌷 8 Martie

Fie ca această zi să îți aducă numai zâmbete și să îți ofere o mulțime de motive de fericire și de mulțumire. La mulți ani de 8 Martie!

💏 de Nuntă

Romantice

Nunta voastră este doar începutul unei călătorii minunate împreună. Să vă iubiți unul pe altul și să vă sprijiniți în toate momentele vieții. Felicitări pentru căsătorie!

La mulți ani Sora mea

La mulți ani, soră! Să trăiești o viață plină de bucurii, să fii mereu fericită și să te bucuri de toate momentele frumoase.

La mulți ani

"Un an nou înseamnă noi începuturi și noi oportunități. Îți urez să profiți de fiecare moment și să îți îndeplinești toate dorințele! La mulți ani!"

💏 de Nuntă

Felicitări pentru a treia aniversare a nunții voastre! Sper că această zi să fie la fel de minunată ca și în ziua nunții și să vă aducă multe momente frumoase împreună.

🎈 Ziua de naștere

Scurte

Un an nou de viață să îți aducă multe realizări și momente frumoase!

🎈 Ziua de naștere

Sub cerul plin de stele, Şi cu bani şi fără bani, Într-un miez frumos de noapte, Lumea-ţi spune „LA MULŢI ANI”

🎈 Ziua de naștere

Trandafirii pe care i-ai adunat în cununa vieţii tale, lasă-i astăzi să se împletească într-un buchet al împlinirii. Fie ca florile iubirii să-ţi împodobească viaţa şi să-ţi vezi împlinite toate dorinţele. Tot ce-ţi doreşti, tot ce-ţi lipseşte şi-ţi foloseşte.

La mulți ani De ziua ta

Îţi doresc să ai parte de multe realizări şi împliniri în viaţă, multă fericire şi iubire! La mulţi ani cu multă dragoste şi bucurie în suflet!

🎈 Ziua de naștere

Nașului

Un naș bun este un om care te iubește, te sprijină și te inspiră mereu să fii mai bun. Tu, nașule, ești cel mai bun dintre cei buni și îți doresc astăzi să ai parte de o zi la fel de specială ca tine! La mulți ani și sărbători frumoase!

Pentru aceste ocazii speciale, vă pune la dispoziție zeci de mesaje frumoase, fiecare original și unic, compus de echipa noastră special pentru astfel de ocazii, cu sensibilitate, grijă, încărcate de sentimente și emoție. Mesaje pentru iubită, pentru iubit, pentru părinți și prieteni, pentru profesori și șefi. Pentru sărbători, zile de naștere, ocazii speciale. Vă punem la dispoziție calitate și promtitudine. Puteți copia simplu mesajul pentru a-l trimite celor dragi, câștigându-le aprecierea, în numai câteva secunde, fără să mai pierdeți timpul încercând să vă găsiți cuvintele potrivite. Știm cât de important este timpul pentru dumneavoastră! Răspundem, de asemenea, la cereri de mesaje personalizate, cu cea mai mare plăcere. Vă invităm să alegeți dintre mesajele pe care vi le oferim, pentru a le trimite celor dragi. :)