Surprinde persoana
cu un mesaj original

De ce sa nu spargi monotonia unei zile petrecute intre patru pereti cu un mesaj creativ

Mesaje de felicitare și urări pe Felicitari-ocazii.ro

Viața este plină de ocazii speciale, de zile frumoase și aparte, de sărbători și petreceri. Iar noi suntem cu toții înconjurați de oameni minunați, oameni special, către care deseori se îndreaptă gândul nostru și sentimentele noastre. Și atunci când vrem să ne facem auzite gândurile, mesajele pe care le transmitem uneori sunt greu de găsit în interiorul nostru, greu de exprimat în cuvinte pentru că ne lăsăm copleșiți de emoții.

Top mesaje din această lună

🎈 Ziua de naștere

Mama

La mulți ani, mama mea cea dulce! Îți mulțumesc pentru toate momentele frumoase petrecute împreună și pentru toată iubirea și înțelepciunea pe care mi le-ai arătat mereu. Îți doresc un an plin de bucurii și sănătate și îți mulțumesc pentru tot sprijinul și iubirea.

🎈 Ziua de naștere

Nașei

La mulți ani, dragă nașă! Suntem atât de fericiți să vă avem în viața noastră și să ne puteți oferi sfaturi și îndrumări atunci când avem nevoie. Vă dorim toate cele bune și multă sănătate!

🎂 Aniversare

18 ani

La mulți ani și felicitări pentru a ajunge la vârsta de 18 ani, draga mea/ dragul meu! Este o zi specială pentru tine, în care se deschid noi porți și oportunități în viață. Sper că vei fi înzestrat/ă cu multă înțelepciune și că vei alege calea cea mai bună pentru tine, în toate deciziile pe care le iei. Îți doresc să fii mereu înconjurat/ă de prieteni adevărați și de oameni care te iubesc și te susțin, să ai parte de multă fericire și de multe momente frumoase alături de ei. Să ai parte de mult succes în tot ceea ce îți propui. La mulți ani!

🎈 Ziua de naștere

Îți urez să ai parte de o zi de naștere minunată și să te bucuri de fiecare moment al acesteia. Fiecare an nou să îți aducă multe motive de bucurie și să îți îndeplinești toate visurile și aspirațiile. Să ai parte de multă iubire și fericire, iar viața ta să fie mereu plină de frumos și de lumină!

💏 de Nuntă

Romantice

Nunta voastră este doar începutul unei călătorii minunate împreună. Să vă iubiți unul pe altul și să vă sprijiniți în toate momentele vieții. Felicitări pentru căsătorie!

🎈 Ziua de naștere

Femei

Sa ai parte de multa fericire, sanatate si bucurii alaturi de cei dragi. La multi ani!

💏 de Nuntă

În această zi specială a nuntii voastre, vă doresc să fiți fericiți, să vă iubiți și să construiți împreună o căsnicie plină de împliniri și bucurii.

💐 Sărbatori

🌷 8 Martie

Scumpă surioară, În această zi deosebită vreau să-ţi spun că eşti cea mai bună soră pe care mi-aş fi dorit-o. Mă mândresc că eşti sora mea. Îţi doresc tot binele din lume!

🎂 Aniversare

50 ani

La mulți ani și felicitări pentru împlinirea frumoasei vârste de 50 de ani! Sănătate, fericire și succes în tot ce îți propui!

🎈 Ziua de naștere

Nașei

Dragă nașă, vă dorim un an nou plin de fericire, sănătate și împliniri. Sunteți o parte importantă a familiei noastre și suntem atât de recunoscători pentru tot sprijinul și îndrumarea pe care ni le-ați oferit de-a lungul anilor.

La mulți ani De ziua ta

Fie ca ziua ta de naştere să fie una memorabilă şi sărbătorită cu multă voie bună şi încântare! La mulţi ani cu sănătate şi fericire în noul an care începe!

🎈 Ziua de naștere

Bunica

La mulți ani, bunica mea adorată! Ești o persoană specială și îți mulțumesc pentru toate momentele frumoase petrecute împreună și pentru toată iubirea și înțelepciunea pe care mi le-ai arătat mereu. Îți doresc un an plin de zâmbete și fericire și sper să petrecem multe momente frumoase împreună.

🎈 Ziua de naștere

Mama

La mulți ani, mama noastră cea mai iubită! Ești o persoană specială și îți mulțumim pentru toată iubirea și susținerea pe care ni le oferi mereu. Îți dorim să ai parte de toate bucuriile și să rămâi mereu la fel de minunată și iubitoare.

🎈 Ziua de naștere

Bărbați

La multi ani, dragul meu! Sper ca anul acesta sa-ti aduca multa fericire, sanatate si realizari!

🎈 Ziua de naștere

În această zi de naștere, îți doresc să ai parte de multe momente frumoase alături de cei dragi și să te simți iubit și apreciat. Să ai parte de multă sănătate, fericire și împliniri, iar fiecare zi a anului tău nou să fie una deosebită!

Pentru aceste ocazii speciale, vă pune la dispoziție zeci de mesaje frumoase, fiecare original și unic, compus de echipa noastră special pentru astfel de ocazii, cu sensibilitate, grijă, încărcate de sentimente și emoție. Mesaje pentru iubită, pentru iubit, pentru părinți și prieteni, pentru profesori și șefi. Pentru sărbători, zile de naștere, ocazii speciale. Vă punem la dispoziție calitate și promtitudine. Puteți copia simplu mesajul pentru a-l trimite celor dragi, câștigându-le aprecierea, în numai câteva secunde, fără să mai pierdeți timpul încercând să vă găsiți cuvintele potrivite. Știm cât de important este timpul pentru dumneavoastră! Răspundem, de asemenea, la cereri de mesaje personalizate, cu cea mai mare plăcere. Vă invităm să alegeți dintre mesajele pe care vi le oferim, pentru a le trimite celor dragi. :)