Surprinde persoana
cu un mesaj original

De ce sa nu spargi monotonia unei zile petrecute intre patru pereti cu un mesaj creativ

Mesaje de felicitare și urări pe Felicitari-ocazii.ro

Viața este plină de ocazii speciale, de zile frumoase și aparte, de sărbători și petreceri. Iar noi suntem cu toții înconjurați de oameni minunați, oameni special, către care deseori se îndreaptă gândul nostru și sentimentele noastre. Și atunci când vrem să ne facem auzite gândurile, mesajele pe care le transmitem uneori sunt greu de găsit în interiorul nostru, greu de exprimat în cuvinte pentru că ne lăsăm copleșiți de emoții.

Top mesaje din această lună

La mulți ani Mămica

Îți mulțumesc că ești mereu acolo pentru mine și că îmi oferi suportul și încurajarea de care am nevoie. La mulți ani, mamă dragă!

🎈 Ziua de naștere

Sora mai mică

Fie ca această zi să fie la fel de minunată ca tine, sora mea! La mulți ani!

💏 de Nuntă

Romantice

La mulți ani de la nunta voastră! Sperăm că veți rămâne mereu atât de îndrăgostiți și de fericiți cum sunteți astăzi și că veți petrece multe momente frumoase împreună.

🎈 Ziua de naștere

Fetița mea

La mulți ani, scumpa noastră nepoată! Sperăm să ai parte de multă fericire și sănătate în acest nou an de viață, și să ai parte de multe momente frumoase alături de noi, bunicii tăi!

🎈 Ziua de naștere

Astăzi e ziua ta si numai a ta. Astăzi trebuie sa crezi cel mai mult in visele tale, căci se vor realiza, sa crezi in speranţele tale, căci se vor împlini. La mulţi ani!

🎈 Ziua de naștere

De ziua ta aş vrea ca luna să nu coboare aşa devreme şi, când coboară, ea să-ţi aducă un cer senin şi plin de stele, iar prima stea ce-o să răsară aş vrea să fie steaua ta. Tu să-i surâzi şi ea să-ţi spună La Mulţi Ani din partea mea!

🎈 Ziua de naștere

Te felicit cu ocazia zilei tale de naştere, dorindu-ţi multa sănătate si realizări frumoase. Fie ca magia tuturor clipelor trăite si cumpăna dintre ani sa te găsească mai fericit decât ai fost până acum si sa ramii aşa, nu pentru un an, nu pentru doi, ci pentru tot restul vieţii. La mulţi ani!

🎈 Ziua de naștere

Fiului

Să crești mare și sănătos, să fii mereu înconjurat de oameni dragi și să ai parte de multe realizări în viață. La mulți ani, fiul meu iubit!

La mulți ani De ziua ta

La mulţi ani cu multă dragoste şi bucurie în suflet! Fie ca ziua ta de naştere să fie una specială, plină de momente fericite şi de amintiri frumoase!

💏 de Nuntă

Romantice

Sărbătoriți această zi specială a nunții voastre știind că aveți întreaga lume în spatele vostru, inclusiv familia, prietenii și toți cei care vă iubesc. Felicitări și să aveți o căsnicie plină de iubire și fericire!

💐 Sărbatori

💘 Sfântul Valentin

Nu sunt cea mai frumoasă, nici cea mai inteligentă, dar tu mai făcut cea mai îndrăgostită şi cea mai fericită.

🎈 Ziua de naștere

Prietenei

🌟 Dragă Prietenă, cu fiecare răsărit de soare, o nouă pagină din povestea ta se deschide. Să continui să scrii cu încredere și pasiune, iar viața să îți fie mereu o carte plină de aventuri frumoase. La mulți ani!

🎈 Ziua de naștere

Nașului

Fie ca această zi să fie una plină de iubire și de voie bună, nașule! Îți doresc multă putere și multe zile fericite în noul tău an de viață! La mulți ani și sărbători frumoase alături de cei dragi!

💏 de Nuntă

Sărbătoriți cu bucurie această zi specială a nuntii voastre, iar iubirea și respectul reciproc să fie mereu prezente în viața voastră de cuplu.

La mulți ani Mămica

Fie ca toți visurile tale să se îndeplinească și să ai parte de multe momente minunate alături de cei dragi. La mulți ani, mamă!

Pentru aceste ocazii speciale, vă pune la dispoziție zeci de mesaje frumoase, fiecare original și unic, compus de echipa noastră special pentru astfel de ocazii, cu sensibilitate, grijă, încărcate de sentimente și emoție. Mesaje pentru iubită, pentru iubit, pentru părinți și prieteni, pentru profesori și șefi. Pentru sărbători, zile de naștere, ocazii speciale. Vă punem la dispoziție calitate și promtitudine. Puteți copia simplu mesajul pentru a-l trimite celor dragi, câștigându-le aprecierea, în numai câteva secunde, fără să mai pierdeți timpul încercând să vă găsiți cuvintele potrivite. Știm cât de important este timpul pentru dumneavoastră! Răspundem, de asemenea, la cereri de mesaje personalizate, cu cea mai mare plăcere. Vă invităm să alegeți dintre mesajele pe care vi le oferim, pentru a le trimite celor dragi. :)