Mesaje frumoase de nuntă pentru MIRE

Dragă mire, te felicit cu ocazia nunții! Îți doresc multă fericire în viața de familie, iubire mare și puternică, ani mulți de viață și un număr nelimitat de momente de bucurie. Acum cel mai important om din viața ta este soția ta. Ai mare grijă de ea ca să se simtă prețuită și apărată de toate neplăcerile!

Te felicit! De azi înainte nu ești doar un bărbat, dar capul familiei tale. În ziua nunții îți doresc din suflet să trăiești în pace și înțelegere cu soția, să reușiți să treceți de toate neplăcerile împreună, să vă dăruiți o lume de iubire și fericire.

Bunul meu prieten, în această zi minunată vreau să te felicit cu ocazia nunții! Îți doresc sănătate ție și familiei tale. Fie ca fericirea nu doar să intre în casa voastră, dar să rămână pentru totdeauna! Restul nu are rost să îți urez pentru că bucurie, sensul vieții și soție deja ai.

Îl felicit pe mirele drag cu ocazia acestui eveniment important. Familia ta să-ți fie refugiu, iar casa să fie plină de iubirea soției și râsul copiilor minunați. Confort vă doresc, fericire și bunăstare.

Nuntă! Nuntă! Nuntă! Cât de frumos sună! Astăzi te numești mândru mire și radiezi de fericire. Inima ta este plină de foc, iar sufletul se bucură. Acest sentiment seamănă cu un zbor, de parcă în spate ți-au crescut aripi. Te felicit, prietene, cu ocazia acestei zile și îți doresc o viață de familie fericită.

Îl felicit pe mire cu ocazia acestui pas important în viață, cu ocazia nunții sale cu această minunată fată. Îți doresc să fii un adevărat apărător al familiei tale, un soț minunat și un familist fericit. Viața de familie să fie plină de bucurii mici și mari, iubire sinceră și bunătate.

V-ati legat inimile si soarta! Va uram ca viata voastra sa fie mai frumoasa ca zorii zilei, mai senina decat cerul si mai profunda decat oceanul! Va dorim sa traiti in asa fel incat in fiecare seara sa puteti spune: „a fost mai frumos decat ieri”!

Tu ești un om adevărat. Ai de toate. Și apartament, și mașină, și bani. Ai rude care te iubesc. Astăzi ai cu un om apropiat mai mult. Este vorba despre soția ta. Gingașă, iubită și cea mai frumoasă! Să vă dea Dumnezeu fericire, sănătate și cât mai mulți copii! Felicitări!

Astăzi ai devenit nu doar soț, dar președintele familiei tale. Te felicit cu ocazia nunții și vreau să îți doresc să construiești un zid din piatră pentru familia ta care să vă ocrotească de toate neplăcerile și invidia celor din jur. Fii un erou adevărat pentru apropiații tăi și dăruiește iubire. Să nu se stingă focul pasiunii și romantismul cu soția ta minunată, iar în casă să vă apară cât de curând copii minunați și drăgălași.

Nimeni nu va poate promite numai zile senine. Nimeni nu va poate promite ca nu veti plange niciodata sau ca nu ve-ti cunoaste suferinta… dar putem sa va promitem ca daca va veti pastra dragostea puternica, daca veti fi intelepti si rabdatori, daca veti ramane impreuna la greu, atunci veti trece peste orice. Nunta fericita si casa de piatra!

Dragul meu soț! Sunt foarte bucuroasă că ai apărut în viața mea. Totul a fost pur întâmplător, dar se spune că nu există nimic întâmplător. De asta eu cred sincer că tu ești destinul meu. Faptul că noi ne-am întâlnit este o adevărată minune! Eu te iubesc și cred sincer că la noi nu doar totul va fi bine, dar va fi cel mai bine!

Te felicit cu ocazia nunții. Ai devenit soț și capul familiei. Îți doresc puteri, încredere, scopuri importante în acest statut. Familia ta să fie fericită, iar viața de familie să fie plină de emoții colorate și sentimente pasionale. Îți doresc ca soția să fie gingașă, iar în casă să fie bunăstare și mereu sărbătoare.

Dragul meu fiu! Acum suntem liniștiți. În viața ta a apărut femeia care îți va găti, va fi alături de tine în zile fericite și mai puțin vesele, va deveni mama copiilor tăi și îți va da sfaturi înțelepte. Ai grijă de soția ta și prețuiește-o, iar ea îți va răspunde cu aceeași monedă. Fiți fericiți!

Te felicit, azi cel mai frumos mire a devenit soț. Îți doresc să fii fidel și un brav apărător al familiei tale. Îți doresc înțelegere cu soția și o iubire mare și pentru mulți ani, sănătate, bunăstare, succes și fericire.

Îl felicit din inimă pe bravul mire! Îți doresc o familie puternică și fericită. Soția să te prețuiască și să te respecte, să te iubească. Tu să fii un soț de încredere, un sprijin de nădejde și o cetate adevărată pentru familia ta. Pace și înțelegere, tineri.

Dragă mire, te felicit cu faptul că te pot numi cu asemenea cuvânt minunat, nou pentru tine, dar atât de cald. Mireasa ta este atât de frumoasă și gingașă! Ai grijă de ea! Nu uita să-ți săruți soția iubită în fiecare dimineață și să-i urezi o zi bună. Implică-te în grijile ei și problemele ei. În asta și constă secretul unei familii fericite.

Te felicit, băiat curajos, acum nu ești doar un bărbat, ești un soț adevărat. Acum responsabilitatea ta este fericirea și pacea familiei tale. Te felicit pe tine și pe soția ta minunată și din inimă vă doresc să trăiți în pace și înțelegere, dăruindu-vă mereu gingășie, căldură, inspirație, zâmbete.

Te felicit din suflet cu ocazia celui mai important eveniment din viața ta! De acum încolo alături de tine va fi mereu o femeie fermecătoare, gingașă, firavă, care are atâta nevoie de sprijinul tău! Fii un soț destoinic, astfel încât tânăra ta soție să fie invidiată de toate prietenele.

Dragă prietene! S-au întâmplat multe în viețile noastre. Câteodată nu ne puteam înțelege, dar chiar și așa ai rămas omul în fața căruia am putut mereu să îmi deschid sufletul, cel care mă asculta mereu, mă ajuta și nu mă judeca. Pentru asta îți sunt recunoscător. Astăzi este un eveniment important în viața ta, te-ai căsătorit. Îți doresc ca relația voastră să fie de lungă durată și să întâlniți bătrânețea tot cu iubire și înțelegere! Felicitări!

Îl felicit pe cel mai deștept și frumos, cel mai minunat și fermecător mire. Din suflet îți doresc să fii un soț fidel și un apărător de nădejde pentru familia ta, un familist adevărat. Viața de familie să fie fericită și prosperă, iar în casa voastră să domnească bucuria și dragostea.

Dragul meu om, astăzi, în ziua nunții tale, vreau să te felicit din inimă și să îți doresc fericire în viața de familie. Să îți respecți jumătatea și să te bucuri de această zi, pentru că azi, în sfârșit, o vei numi soția ta. Te felicit cu ocazia acestei zile minunate!

Astăzi este o zi luminoasă, plină cu soare! Este pentru că îngerii din cer se bucură pentru nunta voastră! Voi sunteți o pereche minunată. Fiecare dintre voi a trăit multe, dar chiar și așa ați fost mereu alături. Vă susțineți mereu în momente grele, continuați tot așa! Sprijinul reciproc este fundamentul unei relații de durată. Toată viața este în mâinile tale, dragă mire! Fă-o luminoasă, fericită nu doar pentru tine, dar și pentru soția ta.

Îl felicit pe mirele minunat, frumos și vesel. Îți doresc ca viața de familie să fie fericită și frumoasă, ca soția să te iubească și să te prețuiască, în casă să domnească bucuria și pacea, iar tu să fii un apărător al familiei și un soț fidel.

Dragă mire, te felicit cu ocazia nunții! Îți doresc multă fericire în viața de familie, iubire mare și puternică, ani mulți de viață și un număr nelimitat de momente de bucurie. Acum cel mai important om din viața ta este soția ta. Ai mare grijă de ea ca să se simtă prețuită și apărată de toate neplăcerile!

Scumpul nostru fiu, ai devenit atât de matur, de independent. Astăzi îți formezi propria familie. Suntem mândri de tine și vrem să vă dorim, tinerei familii, bunăstare, fericire, armonie. Viața voastră de familie să amintească de valuri calme, care să vă aducă o mulțime de emoții plăcute. Nu vă certați, găsiți întotdeauna un compromis, fiți nu doar soți și soție, dar și cei mai buni prieteni, iar atunci uniunea voastră va dura secole.

Dragă mire, îți doresc ca familia ta să fie puternică, soția mereu frumoasă, în casă să fie confort și cât mai curând – să se audă râsete de copii! Nu există nimic mai frumos decât copii. Ei vor întări relația voastră. Cât de plăcut va fi să te trezești și să îți dai seama că alături de tine este o familie puternică și prietenoasă! În asta constă fericirea! Fiți alături mereu și sprijiniți-vă! Felicitări!

Cine este cel mai curajos băiat din regiune? Cine merită cea mai frumoasă fată din lume? Desigur că cel care se însoară astăzi. Te felicităm și îți dorim toate cele bune în viața de familie, iar oaspeții să petreacă alături de voi și la nunta de aur.

Te felicit, fiule, cu această ocazie importantă, ziua nunții tale. Îți doresc să fii cel mai bun soț și un tată minunat. Familia ta să fie puternică și fericită, totul să fie bine și minunat între voi. Vă doresc pace în casă, dragoste, căldură, bucurii.

Dragul meu fiu! Când vei pune acest inel pe degetul femeii tale, o vei face pentru totdeauna soția ta. Inima ta îi aparține ei, a ei – ție. Este un pas responsabil, dar eu văd că voi vă iubiți. De asta vreau să vă urez sincer bunăstare, succes, iubire veșnică și sănătate! Cu ocazia nunții, este ziua voastră!

Dragă mire, te felicităm cu faptul că alături de tine este ea, cea mai frumoasă dintre toate! Vă dorim ca focul dragostei să ardă mereu și să vă încălzească asemeni unui șemineu. Vă dorim copii frumoși și sănătoși! Vă dorim o casă asemeni unui palat!