Felicitări și Urări de NUNTĂ pentru mire și mireasă

Nimic pe lume nu este mai trainic decat juramintele de dragoste, respect si fidelitate pe care le-ati dat acum in fata altaruri, in fata ingerilor si in fata lui Dumnezeu! Asa ca va doresc mereu povesti de dragoste, iubire aproapelui si armonie in casa!  

Sa tineti minte mereu vorbele „daca dragoste nu e, nimic nu e” – caci atunci cand ve-ti intampina greutati in familie, sa va aduceti aminte de aceasta zi in care v-ati unit destinele si a-ti ales sa aveti de acum in colo o cale comuna prin care doar impreuna ve-ti izbuti sa treceti! Va doresc din suflet sa aveti parte doar de realizari frumoase, copii frumosi, nepoti cuminti, vise realizate si o batranete linistita in doi!

Daca ii stimati si iubiti pe miri, nu stati pe scaune, ci haide-ti la dansat o hora impreuna cu toti, caci de azi suntem cu totii rude si prieteni pe viata!

Am crescut și educat niște copii minunați și în această zi specială ne mândrim cu voi. Dragii noștri, vă dorim sincer ca viața voastră de familie să nu vă fie umbrită de probleme și să fiți mereu împreună. Vă felicităm cu ocazia nunții, scumpii noștri.

Ați reușit să deveniți nu doar două jumătăți, dar un tot întreg, nedespărțiți și nedestructibili. Sunteți un cuplu minunat și am o mare onoare să fiu prezent la o sărbătoarea voastră emoționantă, romantică și plină de senzație, de iubire. Astăzi vă creați familia și vreau să vă urez armonie, înțelegere, sprijin reciproc și iubire. Fiți sprijin unul altuia, protecția și fericirea celuilalt. Fiți ca un suflet pentru doi.

Felicitări cu ziua nunții! Vă doresc multe binecuvântări, bucurii, viața de familie lungă și fericită. Fie ca ea mai rar să semene cu curățirea unei păduri atunci când cineva roade și roade și mai des să semene cu o stațiune de lux.

Acesta este inceputul vostru familar, inceputul unei noi etape din viata voastra, asa ca hai dragi nuntasi sa il sarbatorim cum se cuvinte! Sus paharul, jos amarul!

Odata ce a-ti spus fiecare dintre voi „Da” in fata lui Dumnezeu, preotului, ofiterului de stare civila si a tuturor invitatilor, sa stiti ca va unit pe vecie funiile dragostei si lanturile respectului persoanei iubite! Noi, toti, suntem martorii iubirii voastre si va dorim din suflet casa de piatra!

O zi de nastere se serbeaza in fiecare an pe tot parcursul vietii, iar o nunta doar o data in viata! Asa ca scumpi miri, nanasi, rude si prieteni, muzicieni si dansatori, nu va economisiti energiile, toasturile si voia buna! Inchinati sanatosi, dansati cu ardoare si chiuiti mai!

Dragi copii! Iubiții noștri, ați crescut, v-ați maturizat, sunteți aproape independenți, dar pentru noi rămâneți la fel de apropiați și cei mai buni din lume! Vă felicităm cu ocazia nunții voastre! Vă dorim să trăiți o viață lungă, frumoasă și plină cu de toate. Vă dorim ca dragostea voastră să fie gingașă, fidelă și foarte răbdătoare. Iubirea să vă fie pilon pe care să se mențină familia voastră. Să nu aveți neînțelegeri, trăiți deschis, vesel și aveți grijă unul de celălalt până la adânci bătrâneți.

Dragi tineri, astăzi este ziua voastră! Sunteți frumoși și fericiți! Amintiți-vă aceste momente dulci de dragoste. Fie ca această stare de iubire și tandrețe să fie întotdeauna cu voi. Fie ca în casa voastră să domine prosperitatea și bogăția – copiilor voștri. Trăiți prietenește, apreciați-vă și înțelegeți-vă. O viață avem, trăiți-o cu demnitate, mână de mână, într-o atmosferă de iubire și loialitate.

Dragi însurăței! Ziua nunții este o sărbătoare magică care vă ajută să intrați cu ușurință în viața de familie, cu primii pași încrezători. Vă dorim să mergeți împreună mână de mână, formând o fericire comună, înjumătățind toate bucuriile și necazurile. Fie ca viața să aibă doar evenimente plăcute și uimitoare, care vă vor da numai emoții pozitive, iar casa voastră să fie plină de vocile copiilor. Felicitări!

Sa iubesti nu e nimic. Sa fii iubit e ceva. Insa sa iubesti si sa fii iubit inseamna totul. Multa fericire si iubire noilor insuratei! La multi ani fericiti impreuna!

Fiecare persoana isi are jumatatea sa pe pamant. Privindu-va pe voi, imi dau seama ca voi va-ti gasit deja, reprezentand deja un intreg! Asa ca eu va urez din suflet ca niciodata si pentru nimic in lume sa nu lasati ca unitatea voastra sa se destrame. Casa de piatra!

În ziua nunții copiilor mei vreau să le doresc sănătate și bunăstare. Acum am un fiu care va avea grijă de fiica mea. Copii, iubiți-vă mult, aveți grijă unul de celălalt, respectați-vă, prețuiți momentele fericite, fiecare zi să fie plină de bucurii, succes și bunătate.

Vă felicităm cu ziua nunții! Vă dorim sănătate, bucurie, iubire. Fie ca îngerii să păstreze liniștea și pacea familiei voastre. Copiii să fie sănătoși, iar în casă să domnească fericirea și prosperitatea!

Dragi miri, vreau să vă urez răbdare și dragoste, pentru a putea păstra tot ce e minunat în relația voastră. De asemenea, inspirație și putere pentru a le face mai luminoase zi de zi, și trezindu-vă dimineața, să fiți recunoscători destinului pentru faptul că vă aveți unul pe celălalt.

Nu există un eveniment mai important în viață decât ziua reuniunii inimilor iubitoare. Fie că firul magic care vă leagă împreună să devină mai puternic și mai durabil, iar flacăra iubirii mai caldă și mai dulce. Salvați și păstrați sentimentul acestei sărbători de-a lungul vieții pe care veți merge mână de mână, îngrijindu-vă și sprijinindu-vă reciproc.

In cea mai frumoasa zi din viata voastra suntem alaturi de voi cu inima si cu gandul si va uram numai dragoste in cuplu, casa de piatra si multi copii! Sa va iubiti mereu ca in aceasta zi minunata si sa aveti o viata plina de impliniri impreuna! Felicitari!

Eu personal va urez doar doua lucruri: iubire si credinta. Cu ajutorul iubirii sunt sigur ca ve-ti aduce pe pamant niste copii minunati, ve-ti fi o familie unita si va ve-ti iubi pana la adanci batranete. Iar cu ajutorul credintei deja sunt sigur ca ve-ti trece peste orice greutati in viata si ve-ti invata sa iertati si iubiti aproapele mai mult ca pe voi insiva! Sa aveti parte de o casnicie fericita!

Dragi copii, vă felicit cu ocazia nunții. Acum am o fiică, nora mea. Îți doresc, fiul meu, să rămâi un apărător al familiei tale, iar tu, noră dragă, fii o gospodină minunată și o soție iubitoare. Pace vă doresc, scumpii mei, bunătate și succes.

Dragi miri! Din toată inima, vreau să vă urez să vă iubiți, să vă respectați și să vă protejați unul pe celălalt. Fie ca viața de familie să fie la fel de strălucită, distractivă, fericită, plină de emoții pozitive ca în ziua nunții voastre. Vă doresc confort familial, căldură, bucurie, să aveți grijă de voi și, desigur, să apară copii în familia voastră!

Dragi miri! În această zi frumoasă, vreau să vă felicit pentru crearea unei familii. Trăiți, dragii mei, fără certuri și supărări. Buzele să vă doară de la săruturi, brațele de la îmbrățișări, iar în casă să auziți râsetele copiilor.

Felicitări pentru formarea unei familii! Vă doresc să trăiți împreună mulți ani, fără a pierde claritatea sentimentelor și respectul reciproc! Fiți fericiți, bucurați-vă de fiecare clipă petrecută împreună, iubiți-vă și aveți grijă unul de celălalt!

Dragi nepoței, vă felicit cu ocazia nunții. Astăzi este sărbătoare în sufletul meu, iar ochii îmi joacă în lacrimi. Sunteți atât de frumoși, atât de îndrăgostiți, atât de luminoși, atât de sinceri. Vă doresc să rămâneți la fel toată viața. Să vă dea Dumnezeu sănătate și pace, bunăstare și iubire puternică. Trăiți în înțelegere și lux, umpleți viețile voastre doar cu momente minunate.

Nici o funie, lant sau altceva nu va poate uni mai mult decat iubirea care va leaga in aceasta zi de maxima importanta pentru voi. Odata ce intemeiati o familie, fie ca aceasta sa fie una unita la bine si la greu, pentru totdeauna!

Noi toti cei adunati astazi la aceasta sarbatoare, suntem martorii iubirii voastre, asa ca nu ne dezamagiti, iubiti-va toata viata! Casa de piatra scumpi miri!

Licărul din ochii voștri poate lumina astăzi lumea întreagă. Vă completați perfect unul pe celălalt formând o nouă familie. Vă dorim ca fiecare zi să vă confirme că ați ales corect și să vă aducă bucurii și fericire. Chiar și la nunta de aur să nu scadă focul iubirii, iar compasiunea și sinceritatea să fie mereu prezente în inimile voastre.

Fie ca soarele blând să strălucească mereu peste casa voastră! Și dacă brusc vor fi nori – dragostea voastră mare și puternică să-i împrăștie! Să fiți egali, răbdători și înțeleși unul de către celălalt. Vă doresc să nu obosiți, să cultivați iubirea familială, să păstrați cu atenție sentimentele voastre de privirile invidioase și necinstite! Să fie prosperitate în casă și o tandrețe inepuizabilă unul față de altul și către copiii voștri!

Dragi însurăței! Felicitări cu această zi minunată din viață – ziua nunții voastre. Ne dorim sincer să începeți calea vieții de familie cu bucurie, dragoste și să păstrați pentru totdeauna aceste sentimente extraordinare. Fiți fericiți, amabili și sinceri, realizați cu succes ideile comune. Vă dorim să deveniți cel mai de succes și mai înțelept cuplu căsătorit pe această planetă!