Mesaje persoanelor dragi

Nu este un secret, dar totuși îți voi spune asta: ești o persoană uimitoare care mă încarcă cu energie pozitivă, mă inspiră și mă face să radiez de bucurie și fericire. Te iubesc!

Iubirea poate fi atât de diferită – pasională, blândă, calmă, timidă, intrigantă, simplă sau îndrăzneață… Ea poate fi oricum, tot ce contează e să aibă la bază sinceritate, emoții calde și dorința de a dărui fericire.

Tu ești omul alături de care sunt fericită și împlinită! Alături de tine, viața mea e un vis. Te iubesc!

Să știi că ești un om minunat, blând, frumos și exceptional de bun. Ești sursa mea de inspirație, bucurie și lumină. Zâmbetul tău este motivația mea și formula fericirii mele. Te iubesc!

Se spune că iubirea nu ține cont de vârstă, statut social sau caracterul unei persoane. Tot ce contează este chimia pe care o simți chiar dacă uneori poți fi la zeci de km.

Iubirea mea, sunt atât de mândră că te cunosc și că te am în viața mea! Tu ești motivul pentru care zilnic încerc să fiu mai bună, tu îmi dai puteri să creez tot la ce visez. Te iubesc pentru că îmi colorezi viața atât de frumos!

Adio… Nu vreau să spun multe pentru că asta doar va îngreuna situația. Vreau să știi că mereu vei rămâne un om special pentru mine, vei fi omul care mi-a dăruit speranța, care mi-a readus zâmbetul pe buze și a reușit să ajungă în sufletul meu. Mă întrebi dacă te iubesc? Da, cu siguranță da, nu am nici o îndoială. Să știi că indiferent că am ajuns la această etapă dureroasă, eu mereu voi fi acolo pentru tine, mereu te voi ajuta cu ce voi putea. Vei rămâne mereu în inima mea și asta probabil e cel mai trist lucru.. Sper să mai pot iubi vreodată și sper tristețea din inimile noastre să nu întârzie să dispară. Ai grijă de tine…

Uneori, iubirea vine într-un mod neașteptat, vine și întoarce totul cu capul în jos. Este important să prețuiești acest sentiment atunci când el apare, și să faci totul ca să păstrezi persoana dragă alături. Îți urez să-ți deschizi inima pentru cineva demn și să-ți permiți să fii fericit!

Tu ești omul care mi-a reîntors încrederea în sine, care m-a înconjurat cu tandrețe, grijă, iubire și dragoste. Alături de tine, am devenit mai bună, fapt pentru care îți mulțumesc. Te iubesc! 

Iubirea mea nu cunoaște hotare și nu va accepta obstacole. Iubirea va fi mereu acolo ca să te protejeze și să te apere de greutăți. Iubirea mea e ca să te facă fericită și împlinită! Te iubesc!

Te iubesc, dragostea mea!  Niciodată nu o să încetez să ți-o spun, ești tot ce am mai scump, iar alături de tine fiecare clipă e ca un vis!

Draga mea, zilnic spun mulțumesc cerului pentru ceea ce suntem împreună! Tu ești totul pentru mine, să știi. Te iubesc și îți mulțumesc pentru sprijin, iubire și tot ce faci pentru noi.

Dragostea mea e ca o rază de soare, ca o ploaie de vară, ca o pasăre curajoasă care nu se teme de nimic.. Te iubesc și niciodată nu te voi lăsa să pleci!

Tu ești omul care mi-a schimbat viața, mi-ai oferit noi emoții și experiențe! Te iubesc pentru faptul că ai descoperit o altă latură din mine!

Te iubesc până la infinit! Gândurile mele sunt doar despre tine, despre noi și planurile noastre. Tu ești tot ce mi-am dorit, tu ești omul pe care vreau să-l văd dimineața când mă trezesc și pe care să îl simt aproape în fiecare clipă. 

Scumpul meu, ești motivul zâmbetului meu! Ești tot ce am mai scump și îți mulțumesc pentru faptul că îmi ești alături necondiționat! Te iubesc!

Iubirea vine atunci când cel mai puțin te aștepți… Ea nu întreabă niciodată, ea pur și simplu vine și îți dă lumea peste cap.

Dragostea mea, te iubesc! Ești motivul zâmbetului meu, motivul energiei și bucuriei mele! Ești tot ce mi-am dorit vreodată! 

Azi, aici și acum, îți spun că te iubesc! Tu îmi dai aripi, mă inspiri, mă motivezi și îmi dai tot ce este mai bun! Îți mulțumesc pentru că faci parte din mine și viața mea! 

Te iubesc! Tu ești cadoul vieții pentru mine! Alături de tine simt că sunt în al 9-lea cer, iar atunci când nu îmi ești aproape, gândurile mele sunt la și despre tine.