Felicitări de ziua de naștere PRIETENEI de la prieten

Din an în an, toți te felicită, îți doresc înțelepciune, fericire și căldură. Iar eu în acest an îți doresc iubire, răbdare, gingășie și bunătate! La mulți ani!

Astăzi prietenul adevărat, felicită cea mai dragă prietenă! Scumpa mea, îți doresc fericire, rafinament și gingășie, vise frumoase, dragoste și aventuri, cât mai multe cărți interesante și filme bune, frumusețe veșnică, splendoare și farmec. La Mulți Ani!

Scumpa și minunata mea prietenă, La Mulți Ani îți urez! Fie ca această zi să-ți aducă un nou vis și noi forțe. Îți doresc să plutești prin viață ușor și frumos, ca fulgușorul în dansul iernii, ca să sclipești de fericire – la fel ca gheața sub razele soarelui, îți doresc ca în inimă să ai o dragoste la fel de puternică, ca cel mai mare ger.

Prietenul felicită cea mai drăguță prietenă cu ocazia zilei de naștere! Draga mea, îți urez să ți se îndeplinească toate dorințele și cel mai mare vis să devină realitate, cunoștințe noi și interesante să primești în viață și frumusețe necondiționată. La Mulți Ani!

Draga și minunata mea, prietenul tău vrea să te felicite cu ocazia zilei de naștere. Îți urez, scumpa mea, fericire și dragoste pură și adevărată, în inimă speranțe mari iar în suflet – inspirație. Să fii minunată și excepțională în tot ce faci, uimitoare și splendidă – în fiecare zi. La Mulți Ani!

Draga mea prietenă, La Mulți Ani! Sunt foarte fericit că îmi ești prietenă. Îți doresc fericire, dragoste reciprocă și o soartă frumoasă. Să rămâi la fel de frumoasă, pozitivă, iubitoare de viață și loială.

Draga mea prietenă, te felicit cu ziua de naștere. Îți doresc să te simți ca o romaniță gingașă într-un câmp minunat, să le bucuri la toți ochii cu frumusețea și sufletul tău bun – ca cel mai splendid trandafir, să împarți dragoste și înțelegere în familie – ca narcisul și să rămâi la fel de minunată și splendidă – ca mimoza, care nu se teme de ger. La Mulți Ani!

Draga mea prietenă, te felicit cu ziua de naștere! Fie ca viața să îți ofere multe posibilități, idei minunate și dispoziție bună, mult curaj și scopuri mari, succes inevitabil și dragoste sinceră.

Prietena mea dragă, te felicit cu ocazia zilei de naștere. Îți doresc, draga mea, să strălucești ca stelele toată viața, să culegi priviri lungi de la oamenii din jur și sentimente călduroase de la cei dragi. Prietenă, îți doresc succese în drumul vieții și să fii mereu mândră de tine și de viața ta!

Draga mea prietenă, fiind prietenul tău bun vreau să-ți zic La mulți Ani! Îți doresc să guști din fericire și succes, din aroma bucuriei și a norocului, să simți căldură și blândețe, dragoste și inspirație, și mult succes în drumul vieții.

Draga mea prietenă, la mulți ani! Îți doresc să fii fericită, apreciată, împlinită și iubită. Să știi că prețuiesc prietenia noastră și ceea ce faci pentru mine. Îți mulțumesc și îți doresc tot binele din lume. La mulți ani!

Fie ca sărbătoarea de azi să-ți aducă fericire, noroc și bunăstare. Fie ca toată munca ta să fie apreciată, iar rezultatele frumoase să nu întârzie să apară. La mulți ani și mult noroc!

Odată în an, fiecare om are parte de o asemenea zi, în care se simte special. Trezindu-se de dimineață, el înțelege că e ziua lui și toți cunoscuții, prietenii și rudele îi pregătesc o surpriză plăcută pentru el, iar aceste gânduri îi aduc atât de multă căldură în suflet. De aceea, draga mea, îți doresc ca așa să fie în fiecare zi, la fel de specială ca și azi. La mulți ani!

Prietena mea, la mulți ani! Felicitări și multe urări de bine pentru tine și familia ta. Să știi că ești un om minunat, o femeie extraordinară și mă bucur enorm că faci parte din viața mea. Îți mulțumesc pentru prietenia noastră și îți doresc să ai în preajma ta doar oameni de încredere. Fii fericită!

Scumpa și drăgălașa mea prietenă! La mulți ani! Îți doresc să-ți construiești un cuibușor cald în care să-ți crești puișorii. Fie ca motănașul tău devotat să-ți fie alături, să-ți toarcă la ureche și să te facă și pe tine să torci de fericire! Fii cea mai fericită și iubită!

Draga mea prietenă, la mulți ani! Ai fost și ești în continuare o visătoare înrăită, o nebună îndrăgostită de viață și experiențe deosebite. Tot ce îți urez e să rămâi așa, să trăiești din plin și să profiți de tot ce ai alături de oamenii pe care-i iubești. La mulți ani!

O felicit cu ocazia zilei de naștere pe cea mai bună prietenă de pe pământ! Suntem împreună încă din copilărie… De aceea, hai să păstrăm prietenia noastră, pe care ne-a dăruit-o soarta, peste ani, cu aceeași căldură și loialitate. Fie ca în inima mea mereu să fie loc pentru tine, iar în inima ta – pentru mine. La mulți ani!

Draga mea prietenă, la mulți ani! Fie ca viața ta să fie la fel de luminoasă ca tine, bogată în momente frumoase și experiențe inedite. Te cuprind cu dor!

Fie ca azi, înainte de somn, zâmbetul să-ți rămână pe buze. Îți vei aminti de fericirea pe care ai trăit-o azi, chipurile celor dragi și urările de bine. Fie ca toate trăirile de azi să le poți simți în fiecare zi, dimineață și în fiecare an. Atunci, totul îți va reuși! La mulți ani!

La mulți ani, draga mea! Fie ca oamenii dragi ție să-ți fie mereu aproape, să te susțină și să te respecte necondiționat, iar visele tale să se realizeze cât mai curând. Aniversare plăcută