Însănătoșește-te! Mesaje și urări

Fericirea mea, însănătoșire grabnică! Știi bine că totul va reveni la normal și că eu îți sunt aproape necondiționat! Te iubesc și îți doresc să fii bine cât mai repede!

Soarele meu, fă-te bine cât mai rapid. Eu îmi fac griji față de tine și sper că au rămas minute numărate până o să ieși de aici perfect sănătoasă, energică și pozitivă. Ai încredere și fii sigură că totul va fi bine. Te iubesc și îți doresc însănătoșire grabnică.

Însănătoșire grabnică și multă sănătate îți urez! Ia această situație ca pe o oportunitate ca să te odihnești și să te umpli cu noi forțe și idei. Totul va fi bine! Ai grijă!

Însănătoșire grabnică! Fie ca în fiecare zi să te simți tot mai bine, să uiți de dureri și disconfort. Ai grijă de tine!

Uneori organismul ne dă o pauză ca să punem totul pe stop. Și atunci, ne îmbolnăvim. Îți doresc ca această pauză să te ajute să-ți faci ordine în gânduri și să-ți ofere timp de odihnă și relaxare. Totul va fi bine, însănătoșire rapidă!

Însănătoșire grabnică îți doresc! Fie ca dimineața, când vei deschide ochii, să te simți perfect, iar toată durerea să rămână doar o amintire neplăcută. Fă-te bine!

E doar un moment mai greu, așa că nu fi tristă – totul va fi bine! Odihnește-te, dormi și alimentează-te corect și vei vedea cum răceala va pleca de la sine. Ai încredere! Te cuprind!

Cât de mult ne lipsește zâmbetul și energia ta… Hai, recuperează-te cât mai repede și alintă-ne cu prezența ta. Alungă toate ideile triste din cap, concentrează-te spre partea bună a lucrurilor și totul va fi bine! Însănătoșire grabnică îți dorim! Te iubim!

Fă-te bine cât mai rapid! Ai încredere în ziua de mâine, fii optimistă și trezește-te mâine perfect sănătoasă și energică! Totul va fi bine!

Însănătoșire grabnică îți doresc! Fii în fiecare zi mai puternică și ai grijă de tine și sănătatea ta. Te iubesc!

Scumpul meu, însănătoșire cât mai rapidă îți urez. Ai grijă de tine, odihnește-te și abia aștept să revii cu noi forțe, idei și scopuri! Totul va fi bine, te asigur! Pupici și te cuprind!

Mă întristează faptul că treci prin această durere. Tot ce-ți doresc e să te recuperezi cât mai rapid și să fii sănătoasă tun! Ai grijă de tine și însănătoșire grabnică îți urez!

Cerul e înnourat și doar înnourat… Știi de ce? Pentru că soarele meu este bolnav și nu se simte bine. Așa că hai, adună-ți toate forțele și fă-te bine pentru că noi avem nevoie de tine. Însănătoșire grabnică și cât mai rapidă! Te iubesc!

Fie ca această boală să te părăsească cât mai rapid, iar zilele însorite, frumoase și deosebite să se întoarcă la tine. Fă-te bine și ai grijă de tine!

Fă-te bine cât mai rapid! Uită de aceste dureri, neplăceri și disconfort! Adună-ți toate forțele și revino la viața normală! Ai grijă de tine!

Îți doresc multă dispoziție bună, energie, forțe și doar gânduri pozitive ca să treci cu bine peste această încercare. Capul sus și fii puternică! Însănătoșire grabnică!

Însănătoșire grabnică îți doresc! Fie ca boala să te părăsească cât mai rapid, iar forța, energia și optimismul să te inunde neîncetat. Totul va fi bine, tu știi! Ai grijă de tine!

Soarele meu, alungă cât mai rapid această boală! Fii puternic, încrezător și optimist! Totul se va aranja așa cum trebuie! Fii sigur! Te iubesc și îți doresc să te recuperezi cât mai repede!

Însănătoșire cât mai rapidă și cât mai ușoară! Totul va fi bine, ai încredere în tine și în forțele tale. Te cuprindem!

Tu ești atât de puternică, încât această situație e doar o încercare nesemnificativă. Îți doresc să-ți aduni toată energia, forța și curajul și să treci peste acest moment neplăcut, alături de noi, oamenii care te iubesc și îți vor doar binele. Fă-te bine și nu pierde speranța în ziua de mâine. Totul va fi bine, ai încredere în asta! Te iubesc!